../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifLive

היום ב-20:30 תוכלו לפגוש Live בפורום חמסה את בנות הלהקה, שיבואו לענות על שאלות הגולשים. רצוי להכין שאלות מראש כי זמנן של הבנות מוגבל. כמו כן, נתקשר בשידור חי לגולש שזכה ב"משחק החמסה". יהיה כייף! כולם מוזמנים!

scooby4

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo124.gifשירשור../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif

WallFlower

New member
I'm Backkkkkkk! I'm back in the

fourm again... אה...איך התגעגעתי הבייתה!!! אני לא הייתי בבית כמעט שבועיים זה מדכא!!! טוב אז אני אספר לכם שהיייתי בביוטופ בגמלא!!!! והיה מדהים!!! לכו לבקר אנשים רק אל תבריחו את הנשרים!!! ראינו גוזלי נשרים והם נראים כמו עוף!!! כמו עוף קפוא, כן?... ועכשיו נעבור למשהו עצוב... בזמן שהייתי בגמלא הכלב הזקן שלי ברח והוא לא חזר ועברו כבר 3 ימים, אני יודעת שכשכלבים יודעים שהם ימותו בקרוב הם בורחים או מתחבאים ולכן אני כמעט בטוחה שהוא גם לא יחזור...
מזל שאני בעלת סויץ' מיוחד שמאפשר לי לעבור משמח לעצוב ובחזרה...חחח...זה שטויות מפולין... פסח שמח וטעים לכולכם!!!! וגם כשר אם אתם שומרים וגם חמץ טעים לאלו ממכם שלא!!! אה...קרה גם קטע מצחיק בצימרים שישנו בהם במושב רמות בביוטופ... אין שם קליטה חוץ מערוץ אחד או שתיים אז יש שם וידאיוים (
) אז במקום שי מעין ספריית וידאיו קטנה (
) בקתאות מעץ כאלו (אהממ...זה מתחיל להיות יותר מדי כמו the ring אם מישהו לא שם לב!) ... טוב וראינו דוגמה ונזכרתי כמה אני אוהבת את הסרט הזה!!!!!!! אני מאוהבת בבוב!!!!!!!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

תמיד רציתם לערוך מחדש את סרט החתונה או בר המצווה? בפורום הפקת וידאו ילוו אתכם ויתנו לכם עצות.
תינוק חדש במשפחה? מזל טוב! עצות וטיפים בפורום הורים לתינוקות.
תפוז מקומי מצרף אליו את תושבי הקריות.
למי שעדיין חושב על קונספירציות - נפתח פורם אקס פיילס.
הדודה מארה"ב באה לפסח? שפרו את התקשורת בפורום השפה האנגלית.
כבר לא לבד. תמיכה והבנה להורים לילדים עם מחלות קשות.

WallFlower

New member
חבר'ה...../images/Emo53.gif

אני יודעת שחלקכם מנגנים על גיטרה ואני רוצה ללמד את עצמי לנגן על גיטרה (אני אנסה שוב...נראה אם הקורדינציה שלי היא ברת שיפור...) ורציתי לקבל המלצות עם מה להתחיל ורציתי גם לשאול מה השיר הכי קל לניגון???

y s h

New member
אם זה מעודד אותך

גם הכלבה שלי נעלמה לשלושה ימים וחזרה

cutie pooh

New member
אכן חג שמח, אבל מייגע... ../images/Emo4.gif

לא מספיק אתמול ליל הסדר - היום כולם חוזרים, בתוספת, היום באים גם דודים שלי וגם סבא וסבתא ומן הסתם אחד מהמבוגרים ירצה לישון בחדר שלי - בדרך כלל זה סבא או סבתא

Meijen Shaggy

New member
המנהל שחזר מן הכפור ../images/Emo155.gif../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

Guess who's back... back again...
טוב, אם אתם זוכרים אותי וגם אם לא - הנה אני! חזרתי מהחופשה הקצרה (או ארוכה, תלוי איך מסתכלים על זה) שלקחתי, ואני מלא בכוחות מחודשים לנהל את הפורום (יחד עם עידן
) הכי טוב בפרדס
.
חג שמח לכולם!
ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו בחודש האחרון!
המשך יום נעים!
(עכשיו אתם צריכים להגיד שהתגעגעתם..
)

...../images/Emo13.gif

אני מנגנת כבר שלוש שנים..ואתמול למדתי את "נגעה בשמיים" של משינה..שזה די קל,כולה שלושה אקורדים (Am,c,f)..לא יודעת תנסי רוק ישראלי וכאלה (שייגעצ,משינה,מוניקה סקס) וגם השירים של אלאניס לא קשים מידי..בעצם שוב דבר לא קשה אם מתאמנים אז שיהיה לך בהצלחה

למעלה