100police

New member
עיוותים בשירים...

נכון שהיה פה דיון על טעות במשפטים- אבל אני מדבר ממש על השיר. פשוט אל תקשיבו יותר מדי לשיר- אך בכל זאת הקשיבו לו... נסו להוצי מזה משמעות אחרת לגמרי... ותאמינו לי, זה עובד. מאלאנור ריגבי הוצאתי שיר על זומבים מרושעים שמשפדים אנשים בדרכים מגעילות במיוחד.

urikoa

New member
דף הביטלס אצלנו באתר מתעדכן כל הזמן

כולם מוזמנים להיכנס לאתר המשופר שלנו אפשר להוריד כאן את השירים מתוך האי פי שלנו לראות חדשות והמלצות במוזיקה ועוד ועוד. http://uri-eyal.zapto.org מחכים לתגובות מכם. שלכם אורי קואז ואיל תימן

100police

New member
גאט באק וליידי מדונה

אוקיי, אז רק רציתי לספר לכם... דבר ראשון, היום שוב שמעתי את האוסף אחרי כמה פעמים שלא שמעתי, כי סה"כ אחרי הרבה פעמים זה מתחיל להימאס, והיום נתתי הזדמנות לשירים שדילגתי עליהם עוד במשפט הראשון משום מה.... שמעתי את the long and windning road, come together ו..... get back. וגאט באק מדהים... שיר רוקנרול משעשע ביותר על בנאדם בודד שעזב את ביתו הקט באריזונה בשביל קצת אווירה קליפורנית... שיר מדהים. דבר שני, היום הסתכלתי על פינת "שיר ליום", עברתי על ליידי מדונה, ורק שאלה אחת יש לי אליכם... מה אתם דפוקים?!?!?!?!?!?! ליידי מדונה זה 5 ישיר! אבל אני ראיתי רק 3 וכמה 4.9... וואי וואי וואי התדרדרתם. חחח סתם סתם, אני פשוט מביע את זעמי. טוב, זהו.

puchit

New member
מממ

טוב הנה השירים שיש לי במחשב יכול להיות שכולם יצאו כבר, ויצאתי דפוקה אבל חפיף נ.ב מה שלא מצויין טייק 2 או משו כזה אז או שהוא מהופעה או שגם הוא גרסא אחרת הרשימה בקובץ וורד.....

שבלולקה

New member
תגובה

גם אני בפעמים הראשונות דילגתי על ליידי מדונה (על גט באק לא יכולתי, זה היה בקלטת ולא היה לי כוח להעביר כך שלמדתי לאהוב אותו בדרך הקשה...חחח), עד שיום אחד התאהבתי בשיר(ליידי מדונה) ולא הפסקתי לזמזם אותו. תנסו. אני תמיד מחכה בו לקטע של הקולות רקע, ששומעים שם את ג'ון נורא יפה ( אני לא מתה על הסגנון שירה של פול בשיר...)

צק, צק, צק.

א. אנחנו לא דפוקים. (רק קצת). ב. כבר אמרו חז"לינו: "על טעם וריח אין להתווכח"... ג. ל-ש-ר-ש-ר-! לא הייתה כל סיבה לפתוח אשכול חדש בנושא.

RealBlackShadow

New member
אם כבר ציונים שהפתיעו אותי אז...

נתנו 1.5 ל And I Love Her ו3 ל She's Leaving Home... היו כמה אנשים שלא נתנו 5 ל Here There And Everywhere... מבחינתי כל השלושה שווים לפחות 5...

nowhere woman

New member
טוב..

משום מה לא הגבתי ל She's Leaving Home
, הציון שלי לשיר המופלא הזה הוא- 5! ו Here There And Everywhere, השתנה אצלי ל- 4.9 And I Love Her- 4.2 שמתי לב שיש המון שירים שהיום הייתי נותנת להם ציון יותר גבוהה, או נמוך. ואין טעם להמשיך לתקן את עצמי,,,

Another Girl

New member
המממ

"היו כמה אנשים שלא נתנו 5 ל-"Here There And Everywhere"? תמיד היו,ותמיד יהיו. בגלל זה נאמר "על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח". זה שאתה חושב שזה גאוני,לא בהכרח אומר שכולם יחשבו ככה.

מאור 87

New member
אממ.. אני לא זוכר בדיוק

אבל נראה לי שאני הייתי זה שנתן 1.5 ל-and i love her.. אני באמת פעם ממש שנאתי ת'שיר הזה.. אבל לאחרונה אני רואה ת'יופי שבו, ונראה לי שעכשיו הוא מקבל אצלי בסביבות ה-4..

100police

New member
וזה הסיפור שלי

היום ב-15:00 שמעתי על התוכנית "שומעים חיפושיות" כאן בפורום. אז רצתי לשמוע. לקחתי מפתח, נכנסתי לחדר, סגרתי את הדלת, הדלקתי את הרדיו וחיפשתי את תחנה 88FM, למרות שהשעה הייתה 15:30 חיכיתי. וחיכיתי. וחיכיתי. ואז!!! 15:56!!! 4 דקות בלבד!!! אני סופר את הדקות.. 15:59... ואז זה הגיע!!! "קול ישראל שלום. השעה היא 16:00 והרי החדשות." מההההההההההה זהההההההה?!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! מייד באתי לכתוב תגובה נזעמת בפורום, באתי ללחוץ על כפתור השליחה ואז!!! "שלוווווווום וברוכים הבאים ל'שומעים חיפושיות'!" אמר הקריין. התוכנית פשוט איחרה בכמה דקות. שלא כמו קריינים אחרים, הקול של הקריין לא היה כזה סנוב. הוא שם את השיר "רוקנרול מיוזיק" ואחריו אמר שהוא שם הפעם שירי רוקנרול ברצף. הוא שם את המוזיקה, ואם לא מספיק מה שקרה עליי כל היומיים האחרונים אלוהים החליט שהגיע הזמן!!! והוא קלקל לי את הרדיו. רציתי לנפץ אותו על הרצפה, לקפוץ מהחלון, לפוצץ את כל הבניין ולרוץ בלי הפסקה. סבתא שלי צפתה בערוץ הספרדי בטלוויזייה אחת, אח שלי הקטן ישן איפה שהטלוויזייה השנייה, והטלוויזייה השלישית והאחרונה.. אח שלי היה בה. "זוז!" צעקתי וניסיתי לחטוף לו את השלט. הסברתי לו מה אני רוצה לראות והוא התחיל בשלב הידוע ביותר אצל אחים- הסחיטה... "המממ, בסדר." הוא אמר. "אבל רק רגע... איזה מוזיקה מנגנת הביטלס?" אני ואח שלי תמיד רבנו, כי האדיוט חשב שהלהקה מנגנת... "פופ." אמרתי. "יפה. והביטלס הם...?" והוא אילץ אותי להגיד כמה דברים שעדיף לכם אפילו לא לשמוע. אבל זה היה למטרה טובה, והלנון הגדול שבשמיים יסלח לי. בסופו של דבר שמעתי את שומעים חיפושיות... נחמד ביותר. מדי פעם הוא עצר לספר כמה פרטים על הקאברן... מומלץ בחום.

למעלה