היי חבר´ה

shiRan WP

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo168.gifהיי חבר´ה

יש לי טיול שנתי עוד יומיים אז אני לא יהיה פה ויפסיד זינה (*באסה*)
ועוד פרק שאני אוהבת..לג´נסי! גרררר... לא נורא התירוץ שלי זה טיול שנתי ולא משהו אחר! אז נתראה ביום שישי, ב´ביי
battle on! וארס לשלטון

*זינה*

New member
ואם ב*החמצות זינה* עסקינן...

ביום רביעי בבוקר (לפנות בוקר...) אני עושה את דרכי יחד עם אחותי ושניי הוריי דרומה|סגדש|, לכיוון העיר...
אילת
!!! אז לא ייצא לי לראות זינה, ו... אני גם נוטשת זמנית את הפורום, עד יום שבת בערב. טוב נו את הודעת הפרידה אני אשאיר למחר...
<מקווה ששירן נהנית בטיול השנתי שלה>
Kathy Rulz

*זינה*

New member
חחח תראו מה קרה להודעה!!! ../images/Emo6.gif

בגלל חילוף אותיות קטן שלא נעשה בכוונה...
Kathy Rulz

*neta*

New member
תהני תמר !

גם לי יש השבוע טיול שנתי... השבוע חברי הפורום יוצאים לטייל הא?
(2)

shiri_b

New member
תהני באילת!!

שיהיה כיף גם לכל שאר המטיילים! אני יוצאת גם רביעי חמישי לטיול שנתי, אבל זה בסדר יום שישי יש גשר (גאון מי שהמציא את זה!!) אז אפשר להתעדכן
.

Dafi the Mighty

New member
זה פשוט חוסר אחריות מצדך...

חוסר אחריות לנטוש לכל כך הרבה זמן... חוסר אחריות!!!

gabrielle

New member
מה זה כולם הולכים!?!?!

מה אני יעשה פה לבדי 3 ימים?!! איזה מבאסות אתןןןןןןןןןןןןןןןןןןן----סתם חמודות תהנו הכי בעולם ותחזרו מהר מהר מהר....

gabrielle

New member
מה זה כולם הולכים!?!?!

מה אני יעשה פה לבדי 3 ימים?!! איזה מבאסות אתןןןןןןןןןןןןןןןןןןן----סתם חמודות תהנו הכי בעולם ותחזרו מהר מהר מהר....

shiRan WP

New member
נו אז איך היה?

אני חייבת לציין שהיה כייף שחבל על הזמן נסענו לאכסנייה בנגב.. האכסנייה היתה נחמדה והאוכל היה מגעיל המסלולים קשים והרבה פעמים צריך number 1 ואין איפה לעשות (חוץ מאיזה שיח קטן בפינה)
אבל חוץ מזה היה פצצות
נהניתי חבל על הזמן, אכלנו באוהל בדואי ויש שם הכנסת אורחים ממש נחמדה, \שתינו ואכלנו שם, אח"כ היינו במקום עם חולות בכל מיני צבעים ועשינו בקבוקי חול צבועי היה סבבבבבבבבבבבה!!!!!!

למעלה