פרסומים והופעות לחג

שלמונזה

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo173.gif פרסומים והופעות לחג ../images/Emo168.gif

שרשרו או שתמחקו פרסומים שבא לכם, הופעות מיוחדות בחג וכו' וכו' חג שמייח

אריק ברמן מארח את Mick Flannery ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנשים , תשריינו לכם ביומנים את התאריכים : 10 וה 11 ביולי , כי... אריק שלנו הולך להופיע שתי הופעות מיוחדות במועדון הזאפה בת"א עם אומן אורח מיוחד מחול שנקרא Mick Flannery , שהוא אומן אירי מאד מוכשר , מצליח ונחשב במוסיקה העולמית , שאריק לאחרונה מאז התחבר אליו ואל המוסיקה שלו וכך נוצר החיבור , ומיק מגיע לארץ ל 2 הופעות ביחד עם אריק. היום קבלתי את האישור הסופי לכך ואישור לפרסם את המאורע החגיגי. בקרוב תחל מכירת כרטיסים... מי שמעוניין להתרשם ממיק פלאנרי , מוזמן להכנס לספייס של אריק (קישור בחתימה שלי) , מיק נמצא שם בחברים הראשיים של אריק , קליק על התמונה של מיק ואז מגיעים ישר לעמוד שלו בספייס. ניתן לשמוע את השירים שהוא ישיר בהופעה (ככה הבנתי) ולקרוא עליו. האזנתי היום לשירים שלו ולדעתי הם ממש מיוחדים...מוסיקה אירית איכותית נחמדה כזו ניתן גם לראות בעמוד הראשי של הספייס של אריק הערה שהוא כתב לו שהוא מחכה להופיע איתו ביחד...נחמד מצידו! אני בטוח אהיה שם ביג טיים !

Oyster Girl

New member
../images/Emo41.gif חמי רודנר בקמלוט הרצליה ../images/Emo41.gif

סיבוב הופעות לרגל אלבומו החדש והמעולה
,"מכונת השירים הגדולה". יום ה' בשעה 21:00 , במועדון הקמלוט הרצליה. מחיר כרטיס - 75 ש"ח. קחו את התחת שלכם לשם , מומלץ
!

big muff

New member
גבע אלון בקיבוץ עין החורש

הופעת סולו אקוסטית. יום שישי, 25.5, שעה 21:30 "שביל בגן" קיבוץ עין החורש. מופע פותח: אור זובלסקי. תאריכי הופעות נוספים, כאן פלייר מצורף: רוני דורון צילום: מיכל שני

shildo

New member
rock'n roll at the beat

the genders kill the drive (שניה לפני סיבובי הופעות ברחבי העולם) ן- hashakranim יום חמישי,24.5 בשעה 2100 מגיעים לתת ברוקנרול במועדון הביט בחיפה! בואו להתחבר לדיסטרשן ולגיטרות כמו שיודעים לעשות רק בחיפה עלות הערב 50 שח' בלבד לפרטים והזמנות: 0525785846 כי רוקנרול זו לא מילה גסה!

zippa

New member
../images/Emo39.gif פסטיבל עכבר הכפר 2 ../images/Emo203.gif

אני לא יחצ"נית או משהו כזה, אבל ממש עצוב לי שאני לא רואה יותר פרסומים של הפסטיבל הזה, אז החלטתי לספר לכם קצת: יום חמישי, 24/5 באיזור התעשיה של ניר צבי (רבע שעה מת"א), אומני לייבל אפעס ואחרים התאגדו לפסטיבל, שבאופן אישי אותי מאד מעניין. 1:1, דבק, מור שטייגל, הדורבנים, דודי לוי, עופר גנור (עד כאן אומנים שאני מכירה ויודעת להמליץ עליהם בחום רב), מיכל חכם, יאיר מינץ ואבישי זיו --> רשימה מכובדת למדי. לא מצאתי בשום מקום לו"ז מדויק, אבל ממה שידוע לי, הדורבנים יעלו בסביבות 20:30, ובכתבה ב-106 (קישור מצורף) יש גם כן סוג של לו"ז. חג שמח!

royya

New member
אבי בללי + רועי ירקוני

28.4 - לבונטין 7 - 23:00 פרטים בפלייר המצורף

אסף אמדורסקי וקרני פוסטל בשישי במרתף10

יום ו', 25.5, 22:00 ------------------------- אסף אמדורסקי וקרני פוסטל אמדורסקי, מהאמנים המרתקים והמעניינים בארץ, חוזר למרתף למופע אינטימי. איתו על הבמה קרני פוסטל. המופע יורכב משירים מכל אלבומיו בעיבודים חדשים וכן שירים חדשים. כמו כן יבוצעו שירים של פוסטל וביקיני. "הנוכחות החזקה של פוסטל אינה מרפה לרגע. בכל מתיחת קשת שלה על הצ'לו יש התכוונות פנימית שאפשר ממש לגעת בה. הם מתמזגים יפה בזוגיות מוסיקלית שיש בה הרבה כבוד הדדי ומרחב יצירתי" (מומה) www.myspace.com/karniassaf מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

Oyster Girl

New member
../images/Emo41.gif חמי רודנר../images/Emo47.gif במעבדה ירושלים ../images/Emo41.gif

סיבוב הופעות לרגל אלבומו החדש והמעולה
,"מכונת השירים הגדולה". יום ו' בשעה 22:00 , במעבדה, ירושלים. מחיר כרטיס - 80 ש"ח. קחו את התחת שלכם לשם , מומלץ ביותר
(הרגע חזרתי מההופעה הראשונה, ואני עוד עומדת מאחורי ההמלצה
)

irada

New member
השרוט בהופעה שני 28.5

השרוט מופיע ביום שני ה - 28.5 בשעה 22:30 בבלום באר, ר'ח שינקין פינת קינג ג'ורג' ת"א. הכניסה חופשית ובמקום ניתן יהיה להשיג את דיסק הבכורה! לשמיעת שירים מהאלבום - http://www.myspace.com/hasarut

למעלה