dun16

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif

הייי.... רק רציתי להגיד... חג שמח!!!
אתם מתכוונים לעשות משהו מיוחד בחופש או היום בערב? אני חורשת לי למגן בספרות.. האדונית והרוכל עכשיו.. האו נייס...
ובערב אני הולכים לבני דודים שלי עושים שבועות.... וחוצמזה אני צריכה חרוש כל החופש.... בכל אופן... מצאתי כמה שירים יפים... למי שמשועמם... תכתבו המלצות לשירים יפים... snow patrol - Chocolate Oasis - Live Forever Oasis - Little By Little Metallica - The Unforgiven 2 Avril Lavigne - My happy ending Sherly Crow - My Favorite Mistake Maroon 5 - This Love

dun16

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo3.gif

אני=אנחנו Sherly = Sheryl זה מה שספרות עושה לבנאדם

OrdinaryDay

New member
../images/Emo173.gifחג שמח../images/Emo173.gif

ובכן, אני לבנתיים צריכה לחרוש למתכונת+בגרות בהיסטוריה, ואין הרבה זמן...עוד תשע ימים
לבנתיים אני מחפשת תשובות קצרות יותר ממה שיש לי בשתי מחברות שלמות! ואממ...החלטתי להפגין את כושר הבישול (שאין לי) בהכנת לזניה, עוגת גבינה ובלינצ'יס לערב החג
אך חוץ מזה...ללמוד ללמוד ללמוד

חג שמח!!

חג שמח!!!
גם לי יש בגרויות בהיסטוריה לשון ומתמטיקה
...זה לא כיף. יש לי כל היום הופעות ואני לא מסוגל לגרום לעצמי ללמוד..

dun16

New member
וואלה?!?!!

לא ידעתי..!! מגניבבבב לךךךך!!!!
שר וכאלה או מנגן?

Shibby Master

New member
חג שמח!!

חוץ מהארוחות הטעימות, גם אני איאלץ לחרוש למגן בלשון שיש לי ביום ראשון..
שירים להמלצה: Beth Hart - LA song Weezer - Say It Ain't So Counting Crows f/ Vanessa Carlton - big yellow taxi Creed - My Sacrifice Radiohead - Creep

E

Elektra Natchios

Guest
ממש טעימות.. ../images/Emo4.gif

אני לא סובלת את החג הזה.. אין אף פעם מה לאכול! (חוץ מפיצה :-| )

E

Elektra Natchios

Guest
אה ו.. חג שמח וכו'....

Shibby Master

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif../images/Emo78.gif

עאלק..! שבועות זה החג הכי טעים פשטידות וגבינות ופסטות ועוגות גבינה...
אבל השנה נתקלתי בהמון אנשים שלא אוהבים את האוכל הזה ומעדיפים לעשות על האש. פריקים!
בתיאבון לכווולם!

dun16

New member
על האש?..

ווירדואוז....
גררר רציתי שיעל פנדריך תנצח... הראל הוא פייבוריט אבל באסה בכל זאת...
בזבזתי עליה 40 אגורות.. אוייי ויי...חחחחחחחח מה אתם עושים הערב?... אני אולי הולכת לטרויה ב12 ...

למעלה