כריס קורנל ב../images/Emo43.gif אנשים!

הפרופ' אבי שדה, פרופ' לפסיכולוגיה, ראש מרכז אדלר לחקר ההתפתחות והפסיכופתולוגיה של הילד, מנהל מעבדת השינה לילדים, ויונתן קושניר, פסיכולוג, מתמחה ודוקטורנט לפסיכולוגיה קלינית יתארחו בפורום הורים לפעוטות בין השעות 21:00 - 23.00 וישיבו לשאלות בנושאים פחדים וחרדות הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=130323383
גליה פסי קיטרו, מאלפת כלבים מוסמכת, רשומה באיגוד מאלפי הכלבים בישראל תתארח בפורום הריון ולידה-תמיכה ותשיב לשאלות בנושא הקשר בין הכלב לתינוק (איך להכין את הכלב להולדת התינוק, החזרה הביתה מבית החולים, מנהגים שיש להפסיק היחסים בין הכלב לתינוק) אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=130421379
הערב בשעה 19:00 יארח פורום שואלים את הקלפים את ההילרית ומחברת הספר רבי-המכר "ריפוי של מלאכים", ו"ריפוי בזוהר האור" מרגלית זוהר אילון. מרגלית, המתמחה גם בטיפולים רבי-משתתפים מעל במות ודרך אמצעי התקשורת, תעניק לגולשי הפורום טיפול מרחוק לאיזון וניקוי אנרגטי, איזון הצ'אקרות ופתיחת העין השלישית. כמו כן, מרגלית תשיב לשאלות על המדיטציות הטיפוליות אותן היא מעבירה, מה הן עושות למערכת האנושית, איך הן עובדות לטיפול ולריפוי ובמה הן נבדלות מאלפי מדיטציות אחרות הקיימות בעולם. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=940&MessageId=130377900
רוצים לזכות בכרטיס להופעה של כריס קורנל? ענו על החידון בפורום גראנג', ואולי תזכו בזוג כרטיסים למופע הגראנג' הגדול ביותר שהיה בישראל! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=499&MessageId=130427400
רוצים לראות את הסרט החדש "שלום ולא להתראות", בכיכובם של פאני ארדן וז'ראר דפארדייה? ספרו לנו על גבי פורום סרטים וקולנוע על חוויה שעברתם הקשורה להסתגלות למקום חדש. 50 גולשים ייקבלו כרטיס זוגי לסרט! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=130389275

LeAnnDylan

Well-known member
|הפגנת אהבה פומבית|

גליה תעשי לי ילד
היי דוד |מנופף לשלום|

always be me mc

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

או מיי גוד! אני לא מאמינה שעשית לי את זה דוד! ככה מאחורי גבי??
(כפרה!
) דילן
כפרה גם עליך מנסה לעודד אותי למרות שאני חסרת תקנה
והיית חסרה לאן נעלמת?

LeAnnDylan

Well-known member
ירדתי לשאול לנפוש קצת

היה חם אז עליתי למעלה להצטנן קצת למרות שבהתחשב במזג האוויר בחוץ שם למטה זה סקוטלנד
סתם למען האמת והפורומים היחידים שאני נכנסת אליהם אלה הפורומים שאני זוכרת את המספרים שלהם פעם ידעתי את המספר של זה אז נכנסתי ואז שכחתי (
) אז לא נכנסתי אבל דוד הפציר אז טרחתי לעשות חיפוש במיוחד בשבילך!
זה כמה שאני אוהבת אותך למרות שאני לא אוהבת את פיבי
אבל אני רואה שהולכת להיות לה סדרה חדשה ועם הביקורות טובות אז בטוח יקחו אותה וזה יתן לאליסה הזדמנות לשפר את האימג' שלה אצלי. אולי אני עוד אוהב אותה באיזה שלב

always be me mc

New member
ואי *מתקשה לנשום*

הרגת אותי עם הקטע של הגיהנום!
ולצערי את גם צודקת, היום בגלל החום הרגשתי שאני בגיהנום(והתחלתי להזיע לפני שהשעה הייתה 10
) חח ומצחיקולה את יודעת יעזור לך לזכור את הפורומים אם תשלבי את המספרים שלהם בחתימה(ראי שורה על אליסון
) אניוואי נורא נורא נורא נורא נחמד מצידך לבוא ולהגיב לפורום שלא קשור בגרוש רק בשבילי :)
זו חברות אמיתית!(המ וזה גורם לי לחשוב שאנחנו צריכות להיפגש אם את לא נושכת
) ומי יודע אולי באמת בסוף תאהבי אותה

LeAnnDylan

Well-known member
אליסון../images/Emo23.gif זהו קנית אותי../images/Emo99.gif

למה לשלב בחתימה כשאפשר לדחוף אותם לשורת התפריט בפיירפוקס שלי
ככה אני לוחצת וחוסכת לעצמי זמן גלגול ומחשבה. הוספתי עכשיו את אליסה ככה שאין לי תירוץ לא לבקר ובטיחה שאני לא נושכת לאור יום ובמקומות הומי אדם
אנחנו בהחלט צריכות להיפגש!

always be me mc

New member
יששש הצלחתי למכור!

באמת שעכשיו אין לך תירוצים
ובטח שבמקומות הומי אדם(רצוי בתו השמיני קונות את הדיסק של אלי
) אז יאללה נפגש מתי שהוא? אי הופ סו ותאמיני לי שאחרי שאני מסיימת את השירות לא כזה אכפת לי איזה יום, שעה וכדומה

LeAnnDylan

Well-known member
מתי את מסיימת?

דיסק של אלי
|חלום| אגב לצערי המפגש המיוחל לא יהיה בחודש הקרוב. ניצנצתי יותר מידי בשבועים האחרונים ואני מחוסרת עבודה כרגע ויש לי שכ"ד לשלם שאני לא ממש עומדת בו אז אני צריכה להשקיע את מיטב זמני הקרוב במציאת עבודה
אחרי שאתחיל לעבוד בכיף ניפגש

always be me mc

New member
ב-8 לאוגוסט../images/Emo127.gif

אוי דילן מה יהיה איתך? מקווה שהכל יסתדר לך בסוף נשמה
וסבבה אפשר להיפגש בחודש אחר למעשה החל מאוגוסט אפשר להיפגש בכל חודש שתרצי

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif אפילו תפוז חושבים עלי אה?

ממתי בדיוק אני מאמנת כלבים מוסמכת?

always be me mc

New member
../images/Emo2.gif

על מה את מדברת הוא איתי מרצון
הו ודילן פשוט
על התגובה שלך בפורום איידול(עכשיו אני יכולה ללכת לישון בשקט
)

LeAnnDylan

Well-known member
הייתי חייבת כבר הרבה זמן שהיא מעלה לי ת'פיוז

וזה הגיע לשיאו כשהיא התחילה איתך
חצופה |גרר| לילה טוב פשוש

always be me mc

New member
אוי נשמה שלי../images/Emo189.gif../images/Emo13.gif

מה הייתי עושה בלעדייך?
תודה רבה שהגבת עכשיו אני כבר לא מרגישה צורך להגיב לה כי הראת לה מה זה
(והתגובה שלך צודקת ב-100%)
מואהההההההההההההההה!
שוב לילה טוב
ומתנה קטנה ממני

LeAnnDylan

Well-known member
S U R P R I S E ! ! !

חח איך אהבתי שבאיידולטרי היו שמים את הסורפרייס שלה כל הזמן XD אגב אני אומנם כבר ממש לא כותבת בפורום גיבורים מאז שדור ויונה עזבו את הניהול.. |לאסובלתאתהמנהלתהנוכחיתשתמותביסוריםקשים| אבל כיוון שזה היה פורום הבית שלי במשך שנים (נסחפת) אני עדין זוכרת את המספר וזה 1653 ולא 2

always be me mc

New member
חח קרועים אלה../images/Emo6.gif

גם אני אהבתי את זה
וגם אהבתי איך כל הזמן הם מזכירים ומשבחים את אלי
כפרות
וצודקת! *משנה* פדיחותתתת חח המ והאמת שאני דיי חדשה שמה אז אין לי בעיה עם מי שעזב ומי שמנהל אבל אני מבינה למה לך זה חבל|למרות שאת נספחת| וספיקינג אוף הירוז התחלתי לראות את הסדרה בגלל היידן שכמובן עשתה עוד דברים בחיים אז למה אין לה פורום?

always be me mc

New member
המ והייתי שואלת אותך למה את לא סובלת תמנהלת

אבל זה כמו לפתוח את תיבת פנדורה אז עדיף שלא.

למעלה