החופש הגדול

לאה14

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo176.gifהחופש הגדול../images/Emo176.gif

כמו שאלון קצר על הקיץ שלכם!!!
1.איך נגמרה שנת הלימודים שלכם
: עצובה\שמחה\העיקר נגמר ועוד.... 2. עובדים בחופש? מתנדבים איפשהו? ספרו !
3. נוסעים לטייל? חו"ל, בארץ, הכל מתקבל
4. איך התעודה?!
5. ובכלל מה אתם מתכננים לחופש?!
6. ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה הבאה?
7. ועכשיו מה אתם מאחלים לפורום?

לאה14

New member
טוב התשובות שלי:

1.שנת הלימודים שלי נגמרה בעצב רב כי עזבתי בית ספר עם המון חברים ומורים (בית ספר אדיר שלמדתי בו 9 שנים) 2.אני עובדת בחופש בקייטנה והיא לוקחת לי את כל הכח חח אבל אני נהנת 3. אני עדיין לא יודעת לאן אני נוסעת אבל אני יודעת שמתישהו באוגוסט אני נוסעת לטיול של חצ"ב (כמו שאתם יודעים אני בתנועה ותמדי נעלמת לכם כי אני יוצאת לסמינרים) של יומיים וחצי של כיף בלבד חח 4. התעודה עם ממוצע 90-91 למרות שהייתה מחצית שעברה 94 5. אני מתכננת הרבה דברים שאי אפשר לפרט מרוב שיש הרבה: אבל בעיקרון לבלות עם חברים לנצל את הזמן לפני הכניסה לתיכון! ולהנות הכי חשוב לא?! 6. שאני אצליח בלימודים ושהבגרויות יצאו טובות, שאני אמשיך לבלות עם חברים וגם עם חברים מחצ"ב 7. שהפורום היפה שלנו עם הילדים הכי פצצות שימשיך לזהור ששאקירה תבוא לישראל ואז יהיה לנו הרבה חומר לדבר עליו, שברגע שהיא תוציא דיסק אנחנו כל יום לפחות נמלא 70הודעות בפורום חחח בכל מקרה חופש נעים לכולם

brunu

New member
אחלה שאלון../images/Emo70.gif

למרות שאני לא ממש לומד בבית ספר אענה בכל זאת... 1.איך נגמרה שנת הלימודים שלכם: עצובה\שמחה\העיקר נגמר ועוד.... עצוב....התחברתי למורה [זכר] שלי 2. עובדים בחופש? מתנדבים איפשהו? ספרו ! אני פה חח 3. נוסעים לטייל? חו"ל, בארץ, הכל מתקבל קצת בארץ...מתוכנן טיול לחו''ל אחרי החופש 4. איך התעודה?! אין 5. ובכלל מה אתם מתכננים לחופש?! לנוח,לקנות סלולארי חדש חח ולקדם את הפורום... 6. ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה הבאה? הרבה בריאות ואושר 7. ועכשיו מה אתם מאחלים לפורום? הרבה הודעותתתתתתת ושיהיה אחד הפורומים הפעילים בתפוז

12ShakirA12

New member
הנה התשובות..

טוב אז זה הולך ככה..
1. שנת הלימודים נגמרה מהר וטוב שככה.. כיתה ט ממש משעממת..
2. לא עובדת.. למרות שלא הייתי מתנגדת למשהו...
3.יש מצב לטיסה לאיטליה
.. לשבועיים או יותר.. אני אעדכן אותכם אם זה יהיה על בטוח.. 4.התעודה ממש טובה יחסית לשנה שעברה ממוצע 90
5. אין תכנונים מה שיגיע יגיע.. ובדרך כלל מגיע הרבה..
6. אני מאחלת לעצמי הצלחה בבגרויות.. ושיהיה קל.. אני מקווה חח.
7. אני מאחלת לפורום שימשיך להתמלא באנשים, ששאקי תבוא לבקר אצלנו בפורום א-מ-ן
וחוץ מאלה אין תלונות והכל כבר יש..

למעלה