שירשור קיטורים

Limbonic Art

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo18.gifשירשור קיטורים../images/Emo123.gif../images/Emo190.gif

כל שעליכם לעשות הוא להוציא את העצבים שלכם ולקטר - כמה קל ופשוט לבצע
שבוע שעבר התעניינתי בשלומכם חשבתי אולי שכל אחד ישתף 5 סיבות שבשבילם שווה להתחיל את השבוע , כנראה לא היה לכם כאלה.... אז יש לכם סיבה לקטר? להתרגז? מישהו מעצבן אותכם? בואו לספר ולהוציא עצבים
חברים כאן ינסו לעודד ולהזדהות
או לחלופין להתשעשע

korpiklaani

New member
לא כל כך אוהב לקטר אבל ../images/Emo7.gif

יש פה זוג צעיר עם תינוק שכנראה חולה .. כל הלילה הוא בכה ובשבת היחידה שלי לא ישנתי!!! אני עוד אתחרפן אם ימשיך ככה

Limbonic Art

New member
אררררררררר

הסתפרתי
גם כן שיער פטרוזיליה, הכל בגלל הדמוי חורף הזה!!!!

Tristitia

New member
יש לי הרבה מה לקטר ../images/Emo46.gif

1. שיתפתי חברה וסיפרתי לה שאני א-מינית? ישר שלחה אותי לפסיכולוגית
2. הפורום הזה , בחוץ נדמה לי כל אחד שאספר לו (לפחות מהסביבה שלי) יאמר שאני צריכה פיסכולוגית בלי להבין שום דבר בעיניין הזה, אז לא מספיק בחוץ , אז צריך להכנס גם לפורום המוגדר "תמיכה" ולראות הודעות מהסוג הזה כאן ועוד לא מחבריי הפורום?
חוצפה!!!

korpiklaani

New member
בנוגע ל-2

תראי, זה מעצבן את כולם, לאט לאט לומדים לא להתייחס ולהתעלם , במיוחד שאיזו פוסטמה באה לצטט כתבות אינטרנטיות כאילו היא כתבה ומבינה בנושא . לא צריך להתרגש , הפורום הוא שלנו , אנשים מטיפים , מביעי דעה שאיננו קיימים או סובלים מאי שלל בעיות רפואיות או נפשיות כאילו הם מכירים אותנו אישית - לא ראויים להתייחסות מעבר לעקיצות <אם בכלל>. בנוגע ל-1 , לא חושב שקיים פה מישהו בפורום שסיפר על זה ולא נתקל בתגובה אחת הבאה מחוסר הבנה. אם אינך מרגישה שאת במצוקה, טוב לך איך שאת אין לך מה לחפש אצל פסיכולוג

~מחזירה את כולם לימי התיכון~

היום היה לי מבחן, אחד מתוך הארבעה שיש לי השבוע [בינהם מתכונת בפיסיקה]. אין לי זמן - ! ובנוסף, מורידים לי מחר את הגשר מהשיניים [אני מרגישה עכשיו עוד יותר קטנה פה
]. מה שנשמע כמו משהו משמח, רק שאני סומכת כבר על זה שזה יהיה כואב להפליא ><. וגיליתי לפני כמה ימים שהזיזו לי את הבגרות בפיסיקה מה - 8.5, ל - 31.5. כך שיש שבוע שבו אחת החברות הכי קרובות שלי מתחתנת [ואני מלווה שלה, כך שכל היום של החתונה אני איתה], יום אח"כ בגרות במת', יומיים אח"כ בגרות בפיסיקה [ביום ההולדת שלי עוד!] ושלושה ימים אח"כ בגרות בתנ"ך. אעה - !

p019

New member
נשמע סיוט

ליבנו איתך. מבחנים!! צריך להוסיף אותם לרשימת כלי התעללות של האינקוויזציה

Limbonic Art

New member
אחד מתוך ארבעה???../images/Emo2.gif

בזמנו, כשהייתי בתיכון אסור היה להכניס יותר מ-3 מבחנים בשבוע וגם זה כאשר יש יום אחד לפחות בין מבחן אחד לשני... בכל אופן שיהיה בהצלחה עם כל המבחנים
תחזירי אותי לתיכון בכייף - אהבתי את התקופה הזו מאוד
את כיתה יא' או יב'? אם יב' - תתנחמי זהו! נגמרו המגנים והבגרויות והלימודים - עד אשר תחליטי שבא לך ללמוד שוב

כן, אבל -

אחד המבחנים הוא בחיבור, כך שאין מה ללמוד לזה [סתם קיומו מציק
], והשני זה בכלל מבחן חוזר במשהו, כך שאני לא יכולה להתלונן עליו ><. אני בי"א, אבל זה מרגיש כאילו כבר כמעט הכל נגמר. שנה הבאה יהיה לי ~הרבה~ פחות עמוס. [אני מסיימת השנה אנגלית, תנ"ך והיסטוריה. מת' וספרות אף פעם לא היוו עומס מיוחד בשבילי, ושנה הבאה הדברים היחידים שבאמת אצטרך להשקיע בהם מבחינת לימודים זה אזרחות ופיסיקה. זהו ^^.]

queen helen

New member
קיטורים...

אין לי עבודה, נגמר לי הכסף, איך לי לב לבקש מההורים הפנסיונריים שלי משהוא, אני חוסכת כל שקל, ואז באה השותפה הצפונבונית שלי ועושה כבלים דיגיטליים בלי לשאול אותי, מפגיזה אותה בחשבון חשמל ולא מבינה למה אני מתעצבנת! חוצמזה היא דוקא נחמדה... מה עוד? מגיע הקיץ, יש שרבים בחוץ, אי אפשר לראות את השמיים ועוד מעט יהיה חם!

gabriel1349

New member
עכשיו יש לי קיטור

הזזנו את השעון קדימה פחות שעה לישון
אני שונא קיץ!!!!

למעלה