רוצים לדעת את האמת כנסו{אחד החשודים
שלום! אני הייתי בין החשודים בפרשה הנוראית הזאת. אני בן 16 מגבול בת ים,אני יהודי לאבא ואמא יהודי מרוקו . החבורה שכביכול מסומנת ככת הסטן הם עולים חדשים מחבר העמים{נוצרים} אחי אשר נקשר לחבורה על ידי איומים ופחד, הוא היה בדילמה עם הוא יגיד וילך הם ירביצו לו ויתעללו בו {כמו שעשו לילד אחר שלא רצה להישאר בעינין הזה}. לפני כמה ימים הוא סיפר לי על כך שיש שתי ילדים שרוצים להרביץ לו. עקבתי אחריו ובדקתי מי רוצה להרביץ לו מפה לשם הלכתי עליו ודיברתי איתו . הוא הציע לי לבוא איתו ועם "חבריו" לטייל,עניתי בחיוב והלכנו. נכנסו לתוך ביה"ס בעיר {בת ים} . היה לידנו קרטון, לקחנו אותו ולא יודע איך אבל נכנסתי איתם לקטע ושרפנו את הקרטון. ובשבריר שנייה אני קולט את דבסטוס{שם המנהיג בחבורה} מציט את הדגל, אני רצ לעברו ומנסה למנוע זאת , אבל ללא הצלחה! . לאחר מכן ראיתי את אחי ו"חבריו"קופצים לתוך האש,רצתי לנסות להעיף אותם משם. האש גברה ועפה לכיוון הקיר. כולנו הלכנו מהמקום ואז אמרתי לדבסטוס "מה הקטע עם הדגל",והוא אמר "אני שונא יהודים,דויזיקים מסריחים!" הייתי בשוק ואמרתי לאחי שעכשיו הוא בא איתי הביתה ובדרך הוא מספר לי שהם גם שורפים ספרי תורה,מזוזות וכל מה שקשור ליהדות. שאלתי אותו למה אתה איתם והוא ענה "סתם". לא אמרתי לאף אחד על מה שהיה ,ויום למחרת החלטתי שאני הולך איתו לכל מקום שהוא הולך. הוא ניפגש עם אחד הילדים שם שהוא ילד טוב והם מכירים מגיל צעיר ומפה לשם חבר של אחי מקבל טלפון שבו השוטרים קובעים איתו,והוא מגיע . הם עצרו את אחי ואת חבר שלו . אני מאוד מקוה שהבנתם את האמת ואת הגירסא שלי . כל המסופר הוא מוגזם הרבה יותר מהאמת ממני ב' {היהודי הגאה}