סוסים...באנטארטיקה. ../images/Emo43.gifLive

היום ב-15:30 תתארח Live בפורום סוסים דניאלה גרוס- מאלפת סוסים, מאמנת ובעלת חוות סוסים. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום לשאול שאלות ולהגיב. דניאלה תספר לכם על כל מה שלא ידעתם לגבי אילוף סוסים, לימוד רכיבה בחווה שלה והתחרויות שהשתתפה בהן.
עוד נציג ישראלי מיוחד, דורון אראל, יתארח היום ב-19:00 בפורום תרמילאים. דורון אראל הוא הישראלי היחיד שהגיע לראש האוורסט, ויש לו חוויות רבות לחלוק אתכם, הגולשים.

meital G

New member
להתנשק עם סוכריות קופצות בפה ../images/Emo67.gif

פינת שוקולד וסקס חוזרת בסערה לפורם שוקולד. שמה החדש הנו, איזה מין שוקולד? תחת ניצוחה של "והריח בחינם". והפעם נעסוק, בהתנשקויות שוקולודיות? והאמת מאחורי הסוכריות הקופצות...

HoNeY14

New member
...../images/Emo4.gif

זה תמיד נחמד שרשור עוף אבל אם אין משהו להגיד אז לא חייבים לפתוח אחד לא נורא

StooSh²°°³

New member
../images/Emo13.gif+../images/Emo32.gif...

חשבתי שזה יהיה נחמד שכל שבוע יהיה שרשור אוף חדש ורענן
טוב לי יש מה לספר...יותר נכון לשאול...איפה אני יכולה למצוא ספרים עם סיפורי אימה (לא מתח אלה ממש סיפורים מפחידים).. תודה מראש

טוב... אז ביי. ../images/Emo45.gif תפוזLive

היום ב-20:00 נארח Live בפורום רוק ישראלי את אריאל הורוביץ, שהביא לנו את הלהיטים "יאללה ביי" ו"רנה". אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום.

הקשיבו הקשיבו חידון נושא פרסים../images/Emo32.gif

אז ככה:) פורום אקסמן מנהל תחרות חידות בנושא אקסמן ויהיה פרס לזוכה במקום הראשון כולם מוזמנים להלן מצורפת כתובת לגבי כל הפרטים

netaK

New member
זכיתי זכיתי! ../images/Emo47.gif

זכיתי במבצע של וואלה של "הצלצול" להקרנה... הייתי אמורה ללכת לזה היום ב10 עם אבי ואחי...אבל במקום זה אני אלך מחר ב12 עם חברה!!!! איזה כיף

Idan91

New member
השאלה היא.. ../images/Emo187.gif

למה את משתתפת במבצעים של וואלה?!

Mr Peiser

New member
טוב אם זה שירשור אופ..אז רק שתדעו ש

מנהל הפורום הבן @%^&* שלכם מתחיל ללמוד מחר בשתים עשרה ועשרים בצהרים!!! לעזאזל החיים לא הוגנים.... בואו ונעשה בו לינץ'!

buffgirl

New member
אני התחלתי כבר 3 פעמים../images/Emo80.gif|מיוחדת|

בעשרים ל-12 ולמדתי רק שעתיים.. זה היה כיף! כמובן שבשעתיים האלה היו לי מבחנים, אבל כשסיימתי אותם (די מהר) הלכתי הביתה.

Me 4eVer

New member
ועכשיו הוא סיים עם זהה!

החיים חזרו למסלולם והם שוב הוגנייםםםם!

netaK

New member
לא יודעת...אבל הסרט הרג אותי

זה היה כל כך מפחיד
אבל אני ממש ממש ממש ממש פחדנית בטח לכם זה לא יזיז אני וחברה שלי...יושבות...עם מעיל על הראש חצי סרט לא ראיתי...צרחנו כל כך הרבה...פחדנו רעדנו אמרנו שאנחלנו רוצות לצאת... אה אגב ראיתי אותו אתמול בהקרנת עיתנואים (אבא שלי עיתונאי) במקום היום ב12 בהקרנה של וואללה...

למעלה