כנסוו!

That McGirl

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo206.gif כנסוו! ../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

הצעיו לי לנהל את הפורום [ בטח הציעו גם לרובכן ] עניתי לו שאני אשמח למרות שאני לא בטוחה עד כמה אני מתאימה אבל אני אשתדל להיות פה ולפתוח פינות כי אני מתה על הפורום
אניוואי אמרתי לו שאם מישהי אחרת רוצה וזהה אז שהיא תיהיה כי אני בטוחה שיש בנות מתאימות ממני:) מקווה שזה בסדר מבחינתכן עכשיו הוא שלח לי הודעה אם אני רוצה להפגש בנוגע לניהול הפורום .. עכשיו בנות באמת אין אף אחת שרוצה ליהות או שמפריע לה שאני יהיה כי אני לא יודעת אם אני כ"כ מתאימה

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifGo for it ../images/Emo13.gif

אני אישית כבר ויתרתי על ההצעה לניהול - בהצלחה לך אם תחליטי כן!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלכי על זה! :)

כאילו לפי דעתי הכי חשוב שתהיה מנהלת בסופו של דבר :) ואם את רוצה ויש לך כוח, אז למה לא? D: ובהצלחה אם את כן רוצה

That McGirl

New member
גם חושבת שממש חשוב שתהיה מנהלת ..

אבל אני בטוחה שיש בנות שמתאימות ממני .. בגלל זה אני שואלת אם יש בנות שבאמת רוצות כי אני לא כ"כ בטוחה .. אבל אני רוצה שיהיה לפורום מנהלת אז אני לא יודעת מה לעשות ! :-\

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעל מה את מתלבטת?

את רוצה להיות מנהלת?חשוב לך או שלא כ"כ,זה לא בסדר העדיפויות שלך? אני שואלת מה היחס שלך כלפי הפורום,כי אם את לא כ"כ אוהתב אותו וחשוב לך ממנו אז אין טעם שתהיהי מנהלת לדעתי,אבל אם את רוצה להיות מנהלת והפורום חשוב לך תהיהי.. הדבר הראשון שאת צריכה להחליט עליו בודאות זה כמה הפורום חשוב לך וכמה את רוצה להיות מנהלת,משם התהליך הוא קל יותר.

That McGirl

New member
אז זהו הפורום חשוב לי !

אבל לא יודעת יש לי התלבטות קטנה .. ואני בעצמי לא יודעת איפה ההתלבטות .. כאילו יש בנות הרבה יותר פעילות ממני .. מקירות את החוקים וזה .. חחח אני אפילו לא יודעת לנסח את עצמי כמו שצריך

../images/Emo207.gifהייתי אומרת שאני לחוצה...

כל הפיגועים האלו בשבוע האחרון ממש מלחיצים אותי ובעיקר שזה בא משני הכיוונים שלי... למה הערבים כאלה חארות?!

Serena16

New member
יש התראות לכל הארץ...

ברור שזה מלחיץ אבל זה חלק מהחיים בישראל. לא הייתי אומרת גם שכל הערבים כאלה חארות, זה יותר מכיוון הפלסטינים...

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני מקווה שהכול יהיה בסדר../images/Emo201.gif

אח שלי היה אמור לחזור מחר הביתה והוא נשאר בסוף בצבא בגלל הפיגועים... אני מקווה שלא ייקרה לו כלום... לא צריך להאשים את הערבים. כשאומרים את זה זה מרגיש לי כמו שהנוצרים האשימו את היהודים במוות של ישו. זה פעולות של כמה אנשים, לא של אומה שלמה.

אז זהו..

כאילו אין לי משו נגד ערבים, אבל הערבים המתאבדים והאלה שחושבים ששלכולנו מגיע למות הם חארות.... כי תאכלס למה לנו מגיע למות ולהם לא?!

That McGirl

New member
../images/Emo207.gif OMFG !!!!!

אני רואה עכשיו פרק 18 של שקרניות קטנות ויש סוג של מסיבה לרגע והשיר ברקע הוא פארטי גירל ... |מתלהבת טיפה!!!!!!!!!|

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאת השלישית שאומרת את זה כאן ../images/Emo6.gif

אבל תמיד נחמד להיזכר בזה

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifדרך אגב, אני חייבת טובה במקרה שאת

תהיי המנהלת. אני צריכה שהמשתמש השני שלי ייפטר מהאדום ושהאדום יהיה אצלי, כי זה לא הוגן שהפסדתי משתמש רק בגלל שפתחתי שרשור מפגש
אני רוצה את האדום שלי!

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifכי צריך להתחיל לדבר איתם בפורום משוב

ולשלוח הודעות למנהלים ואין לי כוח להתחיל את התהליך הזה עכשיו

למעלה