ל"ג בעומר(<האייקון היחיד עם אש
)

yaakii

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo206.gifל"ג בעומר(<האייקון היחיד עם אש../images/Emo3.gif)

חג המדורות קרב ובא... מישהו בתקשורת אמר שאם מישהו יטוס מעל המדינה מחרתיים בערב ויביט מטה, הוא ייראה מלא מדורות מנקדות את השטח. מגניב לחשוב על זה. כמה שאלות לכבוד הארוע:
איך ואיפה אתם "חוגגים" את ל"ג בעומר?
האם השריפה בל"ג בעומר שייכת? עדיף לחגוג באופן ירוק יותר?
דעתי על ביקור האפיפיור ב-5 מילים שבוע טוב!

yaakii

New member
../images/Emo79.gifהרוח נושבת קרירה, נוסיף עוד קיסם למדורה

מדורה עם החניכים בחורשה, יחד עם המדורות של כל הקן/סניף/איזה שם שלא מכירים..
לדעתי חבל על השריפה והפגיעה באוזון, אבל זה הנאה של פעם בשנה שאין לה תחליף.
לא מוצא שום סיבה לביקור.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif

איך ואיפה אתם "חוגגים" את ל"ג בעומר? ככל הנראה על האש + מדורה
ועדיין לא ידוע איפה, אבל אני בטח אצטרף ברגע האחרון לאנשים שאספו קרשים
האם השריפה בל"ג בעומר שייכת? עדיף לחגוג באופן ירוק יותר? עדיף לחגוג ירוק יותר, כמובן, אבל אי אפשר לשכנע את הישראלים לא לשרוף עצים בכל צורה שהיא (בולי עץ, קרשים, דיקטים, רהיטים, רפסודות..מה לא >>") שהם רואים בחג הזה.
דעתי על ביקור האפיפיור ב-5 מילים לא שמעתי על ביקור האפיפיור. שבוע מצויין

TFNM

New member
יאאלה גם אני

איך ואיפה אתם "חוגגים" את ל"ג בעומר?-או בערב XBOX עם החברה (מסתבר שלאף אחד אין כוח או כסף לעל האש) או תוכניות קצת יותר מעניינות האם השריפה בל"ג בעומר שייכת? עדיף לחגוג באופן ירוק יותר? ירוק הכי טוב,אבל לך תסביר את זה לערס בכיתה ד' שיהרוג אותך בשביל שיפוד דעתי על ביקור האפיפיור ב-5 מילים-זה לא בסדר שהזבלון המצתדק ביקש להוריד את המגן דוד מהאמבולנס שיהיה צמוד אליו.

nur1t

New member
כנראה בבית,

מוקפת בספרי לימוד
הרעיון של ל"ג בעומר ממצה את עצמו אחרי כמה שנים לדעתי. בד"כ רואים את זה כשמביאים יותר מדי אלכוהול. אני שמחה שיש לו חיים.

בגיל 14 מוקפת בספרי לימוד? ../images/Emo4.gif

מסכים לגבי האלכוהול .. אבל את יודעת , לא חייבים להיות בסביבתם. תנצלי את הזמן , אחר כך אין הרבה הזדמנויות . לא הטפה , פשוט עצה ידידותית.

nur1t

New member
אני לא בת 14 עוד הרבה זמן

יש לי שבוע וחצי, אם זה מעודד. כנראה בסוף אצל חברה כי לידיד יש יומולדת ולמי-יש-כוח-ליסוע-פעמיים. בכל מקרה, גם אח"כ יש הזדמנויות למי שמחפש, אני חושבת.

מסכים שיש עוד זמן אח"כ,

אבל אני לא חושב שזו סיבה לא לנצל את הזמן שיש לך עכשיו P: (כמובן, זמן לא מנוצל הוא רק מה שאת מגדירה ככזה)

nur1t

New member
בשביל זה

אני צריכה את מדריך ה"איך לא לעשות כלום"

yaakii

New member
לפי מה שכתבת, את יכולה לכתוב מדריך כזה ../images/Emo8.gif

yaakii

New member
ברגע שיגמרו הבגרויות אני איישם בשמחה...../images/Emo13.gif

TFNM

New member