,
ושאלות קטנות

SILVER LADY

New member
../images/Emo32.gif , ../images/Emo207.gif ושאלות קטנות ../images/Emo13.gif

מזכירה לכולם שאוף ונצל"שים התאחדו
אז בבקשה, שרשרו לכאן את כל ההודעות בנושאים הבאים: נצל"שים ושאלות קטנות - הודועת שאינן מצדיקות פתיחת הודעה חדשה כמו מי רוכב ב, איפה יש חנות, כמה עולה, מי מכיר את..ועוד. אוף טופיק - הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום כמו מוזיקה, לימודים, מבחנים, הופעות, פלאפונים ועוד. תודה

../images/Emo32.gifשלום לכולם:)

אני רוצה לאמץ כלב... הכל כבר מסודר מבחינת אישורי הורים והכל אז זה לא בעיה... אני רק צריכה לדעת מאיפה.. אז ממי שיודע אשמח לקבל כתובות וטלפונים של צב"ח וכדומה...או כל אגודה אחרת שממנה ניתן לאמץ.. תודה לכולם...

MAYA 4827

New member
ממ את הכלבה שלי..

שכרגע של גלוש=] לקחנו אותה משבת אימוץ בהרצליה.. זה בעיקרון כל שבת ואז יש מלא כלבים גם מ-תנו לחיות לחיות (נראלי או אסאואס או משו) וגם שאנשים מביאים

Vintage Queen

New member
פורום אימוץ כלבים...

שמה יש גם תמונות של כלבים וגם מידע לגבי ימי אימוץ, אם את לא מסתדרת שם תפפתחי הודעה בפורום כלבים ויקבלו אותך יפה ויסבירו לך הכל! =] בהצלחה

ש נ י ס

New member
מאיפה את בארץ?

ממ..אני עכשיו עבדתי אצל אישה שהיא מעיין אגודה קטנה כזאת, עם מלא כלבים מדהימים! הייתי אצלה עכשיו 3 שבועות כל יום עם הכלבים, ואי אפשר שלא להקשר עליהם. כולם שם מחוסנים ומעוקרות\מסורסים, כולם רגילי למגע של אדם. הם כלבים עזובים שהיא אוספת מהרחוב כי הבעלים שלהם זרקו אותם. יש שם כלבים קטנים\ות גדולים\ות יפים\ות ווגם כאלה שפחות..חח. בקיצור, שווה לבוא לראות. אם את מעוניינת צרי קשר איתי במסרים
~אגב, ההודעה הזאת היא לגביי כל בנאדם שאתם מכירים שרוצה לאמץ כלב\חתול~

תודה לכל המגיבים:)

עזרתם לי מאוד.. אני גרה בקיבוץ ליד אשקלון, נגבה אם מישהו מכיר.. למי ששאל:)

אז אין בעיה..

אני גרה באשקלון.. והיה יום שלישי האחרון יום אימוץ כלבים בפראק. כרגע התחילו באשקלון ימי אימוץ דבר שלא היה..אז עם את מעונינת תודיעי לי ואני יעדכן אותך בימים. אני מאמינה שעם תלכי לאחד מימי האימוץ תמצאי חבר :) בהצלחה

ש נ י ס

New member
חח..מכירה את עירית מרגלית במקרה?

ויש מצב שאת לומדת עם אחותי בשכבה...או באותו בצפר לפחות (צפית)... ועכשיו חזרה לנושא, האישה שעליה דיברתי גרה קרוב
צרי איתי קשר במסרים אם את מעוניינת..

תודה../images/Emo13.gif

שלחתי לך ומסר.... אני אשמח לקבל פרטים על האשה... וכן אני מכירה את עירית..חחח

שלוםםם../images/Emo13.gif צריך עזרה../images/Emo3.gif

בתחריות אני רואה המון צלמים ולא רק הורים ומשפחה אלה צלמים מקצויים..אני מחפש כבר המוןן זמן תמונות שלי מתחרויות רכיבה מערבית..ואני לא מוצא..למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא? יש למישהו אתר עם תמונות? אני אשמח אם תענו לי..
תודה רבה....

Ontario R Z Y H

New member
תמונות מהתחרות דראסז' ביגור

יש לי של: * יסמין וילרוסה ומוצארט * חגית ניצני וגליאדורה * 2-3 תמונות של קנהוש זחלקה ודלינה * מור היבנר וסתיו * נועה ברקמן ויופיטר - נשלח
* 3 תמונות של הגר פיקל וברון * מאיה מילאניק וים * מיכל גרוס וארמיס - נשלח
אני שולחת דרך אימייל/מסנג'ר אני לא מעלה לפה! תמונות כבדות במיוחד, ויש הרבה תמונות. אני מעדיפה לא להקטין ולהרוס את האיכות. מי שרוצה מוזמן ליצור איתי קשר.

למעלה