שרשור אוף ונצלש

../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif שרשור אוף ונצלש ../images/Emo26.gif

אוף, אין יום שאני לא נכנסת לאתר הרישמי של 30 מאז ההודעה שהם באים לארץ, ואנחנו פשוט לא מופיעים בטור, זה ממש מתחיל להלחיץ אותי>.< BTW הסרט של ג'ארד יצא כבר? ואם לא הוא יצא גם בארץ? ~אני מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור~

RenanaD

New member
למיטב ידיעתי, הסרט יצא רק באירופה

(הבמאי צרפתי) אבל לא הוקרן בארץ. בדיוק בשבוע שעבר, ב-13 לחודש, הוא היה אמור לצאת גם ב-DVD באירופה. ואם את מדברת על הורדות בלתי חוקיות (שאסור לדבר עליהן בפורום) - אין עדיין גם להורדה, אפילו לא גרסת cam. אולי בימים הקרובים, אחרי שאנשים יקנו את הסרט. והם יגיעו באוגוסט, לא לדאוג. נקווה שיעדכנו את האתר בזמן הקרוב.

RenanaD

New member
תמונות, כי בא לי

"אנחנו מלאי חזון" (ואגב, ההודעה שלך היא לא אוף-טופיק... או נצל"ש
)

I AM7

New member
:).................

"אהה...חבר'ה??...איך משתמשים בדבר הזה??....כי פשוט אני מכוון את זה למצלמה.."

The Fantasy

New member
כפרעליהם../images/Emo23.gif

אני כבר כ"כ מחכה לקליפ/סרט קצר הזה כבר! אבל חוץ מהם, גם כפרעלייך[
] תודה על התמונות!![איזה כיף שאת גם באה לאופק בשבועות ושאנחנו סופסוף נפגש!!
]

RenanaD

New member
"אמא'לה! זבוב!"

(הייתי משרשרת את התמונות לשרשור של הטיזר, אבל הוא מה-13 אז אני לא בטוחה שהוא עוד קופץ)

לול

אני מבינה את הדאגה שלך. זה גם ממש מעצבן שכבר עברו שבועיים ועוד לא הוציאו את הכרטיסים שאנשים קנו באשראי, שלא לדבר שאין אף פרסומת אחת על זה שהם באים. לדעתי, ואך ורק לדעתי, הם עוד לא סגורים 100 אחוז על התאריך. וזה בסדר גמור שפתחת שרשור

maya254

New member
זה דיי מוקדם להדפיס את הכרטיסים של ההופעה..

יש עוד יותר משלושה חודשים. החברת הפקה הישראלית "אלייב" הביאה בעבר גם את ליידי גאגא ואת סימפל פלאן. אני הייתי בשתי ההופעות של סימפל פלאן והכרטיסים להופעה השנייה נמכרו על-ידי הדרן, רוב האנשים לקחו את הכרטיסים ביום של ההופעה, זה היה ממש מסודר היו תורים כאלה לפי אותיות של שמות משפחה. גם לסימפל פלאן לקח זמן לפרסם את ישראל, אבל בסוף הם רשמו.. תשמעו אם ג'ארד דיבר על זה שהם הולכים להופיע בישראל בקרוב וגם ראיינו אותו לראש 1 והוא אמר שהוא מתרגש חבל על הזמן וזה.. אז לא ניראה לי שהם מנסים לסובב אותנו. דרך אגב, גם קראתי כתבה שלו באנגלית והוא אמר שהוא ביטל רק שתי הופעות בחיים שלו ושתיהן היו מסיבות מוצדקות..הוא היה חולה. הוא אמר שהוא רואה את הלהקה מחוייבת למעריציה. קיצר, אין סיבה ששלושים לא יבואו לארץ. אהה ולגבי הפרסום..זו הופעה בלעדית כאילו זה לא הופעה במסגרת פסטיבל או משהו שחברה ענקית מעורבת בה.. נגיד, ההופעה הראשונה של סימפל פלאן- בקושי דיברו עליה!!! אבל ההופעה השנייה בגלל שפלאפון ארגנה את הפסטיבל מוזיקה אז כמובבן שדאגו לפרסם את סימפל פלאן.. :)

RenanaD

New member
זה לא

הדרן כתבו במפורש שהכרטיסים יודפסו ויהיה ניתן לאספם מהמשרדים שלהם - שבועיים לאחר ההזמנה. זה לא קשור בכלל לעובדה שאפשר גם לא לאסוף מוקדם, אלא לקחת אותם בקופות ביום ההופעה. אני יודעת, הייתי בהופעה של ליידי גאגא, הם באמת היו מסודרים. אבל אם הם מתחייבים באתר לשבועיים - שיקיימו. ואם לא - שיודיעו מראש. שלא יגרמו לאנשים לבוא עד אליהם לשווא.

אני לא אמרתי שהם לא יבואו

את מיהרת להסיק מסקנות אז תקראי את מה שכתבתי עד הסוף. אמרתי שהם לא סגורים על תאריך. שזה שונה. מלומר ועד לעשות יש הרבה בדרך.. אני לא אומרת שהם לא יבואו, או שהם לא מתרגשים או לא יודעת או שהם מסבנים אותנו. זה פשוט מאוד מוזר לי, שלהיפך מהרבה להקות אחרות שהגיעו לארץ - אם היית אוספת את הכרטיסים שלך ממשרדי הכרטיסים או סתם הולכת ברחובות ראשיים בתל אביב היית רואה פרסומים להופעה מכאן ועד הודעה חדשה. כשהייתי בהדרן אפילו לא ראיתי פתקית שמזכירה את זה ש-30 באים. ועד יודעת מה, עזבי פרסומים. היית מצפה שאחרי כמה ימים כבר יוסיפו את ההופעה לטור כמו שהם עשו עם כל שאר ההופעות. חוצמזה, יש אנשים, כמוני, וכמו עוד הרבה אחרות כאן בפורום שמעדיפות לא לאסוף את הכרטיסים ביום ההופעה אלא לקחת אותם מראש. כדי ש- לא תפספסי את המקום שלך בתור, כדי לא להסתבך, כדי שלא יהיו אי הבנות - יש כאן בנות שכבר יודעות כמה אני פאראנואידית (אהמ אנני אהמ) בדר"כ כשאת קונה כרטיסים מראש באינטרנט/טלפון הם מתחייבים לך לזמן מקסימלי שבו הם יוציאו את הכרטיסים - עד שבועיים, עד חודש עד אנערף. והם לא עמדו בהסכם הזה. תכלס קניתי את הכרטיסים לפני יותר משבועיים. עוד 10 ימים זה יהיה חודש. אז, שיעמדו בהתחייבות שלהם. כשהזמנתי כרטיסים למטאליקה קיבלתי אותם בדואר אחרי שבוע וחצי. אז למה עברו כבר שבועיים והם עוד לא הנפיקו את הכרטיסים? ומה שהכי מעצבן זה שהתקשרתי אליהם ביום חמישי כדי לוודא שהכרטיסים הגיעו, הגעתי לאסוף אותם ואז היא אמרה לי שהם בכלל לא הנפיקו אותם. וזה ממש מעצבן כי באתי במיוחד!

Linoyush12

New member
תגידו, ידוע לכם אם יש לג'ארד טוויטר?

סתם שאלה.. פשוט לא רציתי לפתוח שרשור.. חח יש לו טוויטר/פייסבוק/מיי ספייס? אפשר קישור? :)

לכולם יש..

הטוויטר של ג'ארד זה jaredleto tomofromearth shannonleto וד"א.. האשלון הישראלי echelon_israel

I AM7

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo221.gif../images/Emo35.gif

מישהו הולך להופעה של ריאנה?...

למעלה