אני לא אמרתי שהם לא יבואו
את מיהרת להסיק מסקנות אז תקראי את מה שכתבתי עד הסוף. אמרתי שהם לא סגורים על תאריך. שזה שונה. מלומר ועד לעשות יש הרבה בדרך.. אני לא אומרת שהם לא יבואו, או שהם לא מתרגשים או לא יודעת או שהם מסבנים אותנו. זה פשוט מאוד מוזר לי, שלהיפך מהרבה להקות אחרות שהגיעו לארץ - אם היית אוספת את הכרטיסים שלך ממשרדי הכרטיסים או סתם הולכת ברחובות ראשיים בתל אביב היית רואה פרסומים להופעה מכאן ועד הודעה חדשה. כשהייתי בהדרן אפילו לא ראיתי פתקית שמזכירה את זה ש-30 באים. ועד יודעת מה, עזבי פרסומים. היית מצפה שאחרי כמה ימים כבר יוסיפו את ההופעה לטור כמו שהם עשו עם כל שאר ההופעות. חוצמזה, יש אנשים, כמוני, וכמו עוד הרבה אחרות כאן בפורום שמעדיפות לא לאסוף את הכרטיסים ביום ההופעה אלא לקחת אותם מראש. כדי ש- לא תפספסי את המקום שלך בתור, כדי לא להסתבך, כדי שלא יהיו אי הבנות - יש כאן בנות שכבר יודעות כמה אני פאראנואידית (אהמ אנני אהמ) בדר"כ כשאת קונה כרטיסים מראש באינטרנט/טלפון הם מתחייבים לך לזמן מקסימלי שבו הם יוציאו את הכרטיסים - עד שבועיים, עד חודש עד אנערף. והם לא עמדו בהסכם הזה. תכלס קניתי את הכרטיסים לפני יותר משבועיים. עוד 10 ימים זה יהיה חודש. אז, שיעמדו בהתחייבות שלהם. כשהזמנתי כרטיסים למטאליקה קיבלתי אותם בדואר אחרי שבוע וחצי. אז למה עברו כבר שבועיים והם עוד לא הנפיקו את הכרטיסים? ומה שהכי מעצבן זה שהתקשרתי אליהם ביום חמישי כדי לוודא שהכרטיסים הגיעו, הגעתי לאסוף אותם ואז היא אמרה לי שהם בכלל לא הנפיקו אותם. וזה ממש מעצבן כי באתי במיוחד!