../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif

שומעות ? אולי נתחיל להציף את מעריב לנוער וראש 1 .. ממש מבאס שאין שם כלום !! כבר מלא זמן .. אהה בעצם היה משו קטן על טומי במעריב לנוער .. אבל זה לא שווה .. כאילו אני רוצה שער או פוסטר .. אפחת כבר לא כותבת להם !! ראש 1 :[email protected] מעריב לנוער : [email protected] תציפו !! --------------------------------------------------------- אהה חחחח ואיפשהו קראתי את מה שקרן כתבה לטומי והוא ענה לה .. מאגניב
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=585892&blogcode=10897394

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif טוב, זה מה שכתבתי להם :

~לא לצחוק
~ משהו קטן וטוב שלום לכם, מעריב לנוער היקרים. קודם כל [איך לא?!] אגיד שאתם פשוט עיתון מושלם! אתם מחדשים כל שבוע, פינות מגניבות, כותבים מעולים ואני גם מאוד אוהבת שאתם נותנים פינה לקוראים שלכם, זה ממש כיף :] אז ככה: 1. תודה רבה על כל הפוסטרים המדהימים שאתם שמים! פשוט כיף לפתוח את העיתון ולראות כאלה פרצופים יפים:] 2. אם אפשר, בקשה קטנה, תוכלו לפרסם קצת יותר על הלהקה מקפליי? הם להקה מעולה, יש להם המון מעריצים בארץ ואני בטוחה שבזכותכם נוכל להכיר לעוד אנשים אותה! אני מאוד מקווה שתפרסמו את המכתב - המכתב הראשון שלי [אין לי הרבה בקשות, אתם מדהימים !]. ספיר ברסאנו. ~זה לא באמת המכתב הראשון שלי !!!~

זה ממש טוב ^^

רק אולי כדאי יותר לחפור להם על מקפליי
ולא נראה לי שאת צריכה לבחור כותתרת, הם ממציאים אותה

../images/Emo175.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נכון!

זה ממש מעצבן שאין עליהם כלום כבר מלא זמן חוץ ממשהו קטן על טומי!! יאלהה בואו נציף אותם!!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifמיני מפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אזזזז! בגלל שאפאחת לא אמרה שהיא רוצה מפגש, אז חשבתי לעשות מיני מפגש! שזה אומר. נפגשים בהוד השרון [אצלי
] וכל מי שרוצה\יכולה\גרה באיזור מוזמנת! מתי: 5.7 - יום ראשון שעה: כל שעה שנוחה לכן להגיע
איפה: הוד השרון איך: יש אוטובוסים ורכבות פרטים אצלי
מסן
[email protected] תבואו!@#$%^&*)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני כ"כ באה ../images/Emo3.gif

מועחחעחעע , תסבלי אותי קצת
~ הולכים לדלי?! D: ~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיאיייייי D=

ד"א סיימתי סוףסוף לקרוא את הפיק
יאאאאאאאאאאא, מדהים!!! D: תעשי כבר עוד פרק, רעה
אוהבת אותך

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifיומיים לפני שאני עוברת דירה../images/Emo7.gif

אני מקווה שירשו לי לבוא

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifבטח שיסכימו! ../images/Emo3.gif

תבואי אלי, ונלך ביחדD: ונעשה הסעות עם אריאלה
~ אם היא לא תבריז >< ~

../images/Emo109.gifחחח יש מצב גדול שכןD:

פשוט היום חברה שלי אמרה לי שהיא עושה יומולדת ב6.7 ונוסעים למקס ברנר וזה..אז לא בטוחה שיסכימו לי לנסוע יום אחרי יום -__-

למעלה