../images/Emo32.gif ../images/Emo223.gif

מפגש חנוכה, מישהו מעוניין
תאריכים אפשריים: 13.12 - 17.12 (מיום ראשון עד יום חמישי, קיצר). אני מניחה שעוד מוקדם עכשיו בשבילכם לדעת באיזה תאריך תהיו/לא תהיו פנויים, ולכן בהמשך נדון בתאריכים. אבל קודם כל מעניין אותי לדעת מי מעוניין בכלל שיהיה מפגש. תגיבו, בבקשה.
וכמובן, אתם מוזמנים לחפור על כל נושא שבא לכם בשרשור זה, כמו בימים הטובים.
שבת שלום.

../images/Emo113.gif שאלון חורף ../images/Emo113.gif ../images/Emo223.gif

נעליים או מגפיים? מעיל ארוך או קצר? שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? כפפות או כובע צמר? צעיף מצמר או מבד? מטרייה מתקפלת או ארוכה? בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? שלג או ברד? מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? שמיכת פוך/צמר? ברקים או רעמים? קרמבו או גלידה חמה? סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? קלמנטינה או תפוז? תנור או מזגן? מה אתה עושה כשקר לך? מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מה אתה אוהב בחורף? מה אתה פחות אוהב בחורף? היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר? איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? פוחד מרעמים? אוהב לקפץ בשלוליות? פעם חטפת כוויית קור? ראית פעם שלג? כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים? זיכרון חורף אהוב עליכם? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איכ חורף

נעליים או מגפיים? לא איכפת לי מעיל ארוך או קצר? ארוך, מה שווה שהוא קצר הוא לא מחמם
שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? תה כפפות או כובע צמר? כובע צמר, עם כפפות אני מרגישה כמו נכה
צעיף מצמר או מבד? לא איכפת לי מטרייה מתקפלת או ארוכה? לא איכפת לי, העיקר שאני אהיה יבשה
בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? חחח איני יודעת, אני לא ממש מתעניינת בזה כשזה קורה
שלג או ברד? שלג, למרות שאף פעם לא הייתי בו
מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? שקדי מרק / אטריות שמיכת פוך/צמר? בחודשים הכי קרים אני ישנה עם שניהם
ברקים או רעמים? כלום XD קרמבו או גלידה חמה? יש גלידה חמה?
שונאת שונאת שונאת קרמבו
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? לא איכפת לי, תלוי אם הוא שווה
קלמנטינה או תפוז? נראלי שתפוז
תנור או מזגן? מזגן.. חחחח נזכרתי בבדיחה על התנור XD מה אתה עושה כשקר לך? מתלוננת שקר לי חח ומנסה להתחמם מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? דיכאון מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? אני בעד לזרוק אותו לפח
מה אתה אוהב בחורף? משומה השיער מסתדר לי, אבל אני לא יודעת אם זה בגלל החורף או כי החלפתי שמפו
בכללי אני לא אוהבת כלום, אולי את הריח של הגשם מה אתה פחות אוהב בחורף? כל השאר
.. שהאווירה קודרת ואפורה, היא מדכאת, לפעמים יציאות נדפקות וקר לי נחוי בלאט!
היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר? קצר קצר קצר! איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? איטס ריינינג מןןן! זה מה שעלה לי עכשיו XD אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? האוזניות האלה?
אף פעם לא שמתי חח פוחד מרעמים? לא אוהב לקפץ בשלוליות? לא Oם פעם חטפת כוויית קור? לא נראלי ראית פעם שלג? בתמונות
כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? לא
כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים? תלוי כמה קר ואיזה עובי הבגדים זיכרון חורף אהוב עליכם? מפגש חנוכה 2007! למרות שהיה ממש חם XD ושנה שעברה שעדי באה ונפגשנו עם שיר ושמרית
ושאחי נולד בנר 3 של חנוכה
וזהו לא זוכרת

GUILTY

New member
../images/Emo187.gif

נעליים או מגפיים? ברור שמגפיים.
מעיל ארוך או קצר? קצר
שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? תה
כפפות או כובע צמר? כפפות, לא מתאים לי כובעים
צעיף מצמר או מבד? צמר!! יש לי אולי איזה 20 צעיפים
מטרייה מתקפלת או ארוכה? ארוכה ברור. המתקפלת זה קצת של זקנים
בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? נרות.
שלג או ברד? שלג.
מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? איטריות.
שמיכת פוך/צמר? פוך.
ברקים או רעמים?
קרמבו או גלידה חמה? גלידה חמה.
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה.
קלמנטינה או תפוז? תפוז.
תנור או מזגן? מזגן.
מה את/ה עושה כשקר לך? מתכסה עם הפוך ומדליקה מזגן?
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? גשםםםםםם!!!
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהעוגיה כי היא לא טעימה.
מה אתה אוהב בחורף? את הגשם ואת הריח שאחרי.
מה אתה פחות אוהב בחורף? שהגרביים נרטבות לא משנה מה. היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר? ארוך יותר. איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף?
לא יודעת. אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? לא. פוחד מרעמים? לא. אוהב לקפץ בשלוליות? קצת. פעם חטפת כוויית קור? לא. ראית פעם שלג? ברור. כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? לא.
כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים? 2 זיכרון חורף אהוב עליכם? שאבא שלי החליק בבוץ ולכלך את המדים שלו חחחח.

I love Winter ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

נעליים או מגפיים? מגפיים. מעיל ארוך או קצר? ארוך [אם הכוונה לאורך של המעיל עצמו ולא של השרוולים..] שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? תה. כפפות או כובע צמר? כפפות פראנקי
צעיף מצמר או מבד? לא אוהבת צעיפים, אבל אם כבר אז בד. שונאת צמר. S: מטרייה מתקפלת או ארוכה? ארוכה! המתקפלות סיוט, עוד שניה אני עפה איתן לשמיים! בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? פנס. שלג או ברד? שניהם
לא שראיתי שלג אי פעם בחיי
מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? אטריות! שמיכת פוך/צמר? פוךךךךךך. ברקים או רעמים? שניהם
קרמבו או גלידה חמה? קרמבו! סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? שמיכה, דה. קלמנטינה או תפוז? אני שונאת קלמטינה!@#$ אני יכולה להיחנק מהריח,בע
תפוז זה סבבה. ^^ תנור או מזגן? תנוררררר. מה אתה עושה כשקר לך? מתכסה. ואם צריך אני מתהלכת עם שמיכת פליז ברחבי הבית. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? גשם.
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה! ביסקוויט בסוף. :) מה אתה אוהב בחורף? את האוירה האפרורית והקודרת.
השמיים מדהימים ככה, עם העננים האפורים והשמיים בצבע כחול חזק, כמעט שחור
וכמובן, את הגשם. (אני נורא יצירתית בתאוריי כשזה מגיע לחורף
) מה אתה פחות אוהב בחורף? שמהקור נהיים לי חתכים בידיים;; כי אחרי ששוטפים ידיים צריך להתנגב טוב שלא יתייבש העור וזה קורה לי מלא>< היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר? ארוך. איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? HIM - Behind the crimson door (while the winter sings your love will be the death of me
) אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? ממ לא. איך אפשר לשמוע עם זה בכלל?
פוחד מרעמים? לא ממש, אבל לפעמים הם יודעים להבהיל, משהו מלחיץ
אוהב לקפץ בשלוליות? כשאני עם מגפיים, אני בכוונה אלך איפה שרטוב.
פעם חטפת כוויית קור? כן
ראית פעם שלג? בתמונות. כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? לא זוכרת. יש מצב.
כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים? ואי, שניים גג! אני לא סובלת עוד ועוד בגדים. מצידי שיהיה לי קר, אבל אני גג שמה חולצה ארוכה מחממת ומעיל. זיכרון חורף אהוב עליכם? האמת שאני לא זוכרת שום זיכרון ילדות מהחורף.. מוזר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מורני666

New member
I was killing before killing was cool.

נעליים או מגפיים? תלוי עם איזה מכנס... מעיל ארוך או קצר? קצר. שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? תה עם חלב.
כפפות או כובע צמר? כפפות. צעיף מצמר או מבד? צעיף מבד. מטרייה מתקפלת או ארוכה? ארוכה. בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? לא זה ולא זה. חושך.
שלג או ברד? ברד. מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? אטריות. שמיכת פוך/צמר? פוך. (דה.) ברקים או רעמים? אי אפשר ביחד? חח קרמבו או גלידה חמה? איך לעזאזל גלידה... תהיה חמה? >.> סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט בבית, מתחת לשמיכה. קלמנטינה או תפוז? תפוז. תנור או מזגן? מזגן. מה אתה עושה כשקר לך? מפעילה את המזגן על חום בחדר, מניחה את הרגליים עליו, וקוראת ספר. (= מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? בוץ. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? אני אוכלת רק את העוגייה. מה אתה אוהב בחורף? לא לצאת מהבית כשיורד גשם. מה אתה פחות אוהב בחורף? לצאת מהבית כשיורד גשם. היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר? הוא מצויין כמו שהוא עכשיו. איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? OK GO - Let It Rain אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? לא, זה הורס את השיער.
פוחד מרעמים? אמא אומרת שממש פחדתי כשהייתי קטנה. האמת, יש סיכוי שגם היום. אוהב לקפץ בשלוליות? לא. פעם חטפת כוויית קור? לא. ראית פעם שלג? כן. כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? חח כן, שמים בכוס, אבל לא מביאים לבצפר... כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים? תלוי כמה קר, מה זו השאלה הזו..? זיכרון חורף אהוב עליכם? ---

נימ.

נעליים או מגפיים?נעליים גבוהות? אני לא מחבבת מגפיים לרוב, אין לי זוג אחד בכלל. רק אם יש ממש יפים אני קונה, אבל זה לעיתים רחוקות.
מעיל ארוך או קצר?אין לי מעילים ארוכים אבל אני ממש מחבבת.
שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה?רק קפה. (L)
כפפות או כובע צמר?שום דבר.
צעיף מצמר או מבד?שום דבר.
מטרייה מתקפלת או ארוכה?איו מטריות.
בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות?שום דבר?
שלג או ברד?מהסיבה שאף-פעם לא חוויתי שלג בישראל, רק באירופה, אני אומר ברד?
מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז?(N) בלי כלום.
שמיכת פוך/צמר?פוך.
ברקים או רעמים?רעמים אומג.
קרמבו או גלידה חמה?איחס!
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?סרט מתחת לשמיכה.
קלמנטינה או תפוז?איחס.
תנור או מזגן?מזגן.
מה אתה עושה כשקר לך?כלום חחח מתכסה וזהו.
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף?"אהההעעעאה" או משהו.
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?לא מתחילה לול.
מה אתה אוהב בחורף?את הסגריריות והשקט.
מה אתה פחות אוהב בחורף?לא יודעת, יש בעונה הזאת משהו שאני ממש מאוהבת בו, אין לי שום דבר שאני שונאת.
היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר?ארוך יותר!
איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף?AFI-Love Like Winter. משום מה. כ"כ לא הסגנון שלי כבר, ובכ"ז הוא תמיד יזכיר לי ששמעתי אותו ב2006 בגיל 11 ביום ממש גשום והתאהבתי בשיר הזה.
אתה בעד מחממי אוזניים בחורף?אה, לא? זה לא נוח מה
פוחד מרעמים?לא.
אוהב לקפץ בשלוליות?לא.
פעם חטפת כוויית קור?לא בארץ, אבל באוסטריה.
ראית פעם שלג?יאפ.
כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר?אני זוכרת שאשכרה ירד פה איזה גוש שלג בדשא כשהייתי בת 5 וצרחתי לאמא שלי שאני חייבת להביא אותו לגן ועד שהגעתי לגן הוא נמס.
כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים?2.
זיכרון חורף אהוב עליכם?אין ממש משהו מיוחד.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmItA ChAn

New member
אני מתה על חורף ../images/Emo23.gif

נעליים או מגפיים? נעליים 3> מעיל ארוך או קצר? קצר O: שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? שוקו חם, הכי שיש 3> כפפות או כובע צמר? כפפותתתתתתתת 33333333333333333333> צעיף מצמר או מבד? בד D: מטרייה מתקפלת או ארוכה? ארוכה, למרות שהיא פחות נוחה XP בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? נרות, הכי רומנטי ^.~ שלג או ברד? לא יודעת, לא ירד עליי אף פעם שלג >; מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? שקדי מרק *-* שמיכת פוך/צמר? פוך 3> ברקים או רעמים? ברקים :) קרמבו או גלידה חמה? גלידה חמה @#!<%?<@%<?#@ *_______* (למרות שאףפעם לא אכלתי >:) סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? תלוי O: קלמנטינה או תפוז? מיץ תפוזים D: תנור או מזגן? מזגן לדעתי O: אני משתמשת בו יותר O: מה אתה עושה כשקר לך? מתכסה במשהו XP או סתם יושבת מכורבלת בתוך עצמי D: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? גשם 3> מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? רק את העוגייה >: מה אתה אוהב בחורף? גשם, ריח של גשם, קולות גשם, רעמים וברקים, קור, שמיכות פוך, שוקו חם, תנור, בגדים ארוכים, כפפות, מעיל :) מה אתה פחות אוהב בחורף? שאין חורף בישראל @#$?<@?~!<$?<!@ היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר? ארוך יותררררר ;_______; איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? כל מיני O: אולי בעיקר דיסאנצ'נטד 3> אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? לא ממש XP פוחד מרעמים? נופ D: אוהב לקפץ בשלוליות? יאפוש! פעם חטפת כוויית קור? לא O: ראית פעם שלג? כן 3> כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? לא XDDDDD;; כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים? שתיים מקסימום. זיכרון חורף אהוב עליכם? אין אחד ספציפי, יש כללי - לשבת מול הטלוויזיה, להתכסות בפוך, לשתות שוקו חם ולראות טלוויזיה. זה בערב. בבוקר - לשתות שוקו חם כשיש בוקר סגרירי וגשום ולאכול עוגה או משהו 3>

Hadar way

New member
חורף *-*

נעליים או מגפיים? מגפיים! זה יותר סקסי וחמוד מעיל ארוך או קצר? ארוך שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? קפה או שוקו כפפות או כובע צמר? כובע צעיף מצמר או מבד? בד צמר זה מגרד מטרייה מתקפלת או ארוכה? מתקפלת בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? נרות LOL שלג או ברד? שלג מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? שקדי מרק [יאממממממממי] שמיכת פוך/צמר?פוך ברקים או רעמים? שניהם, רעמים וברקים בליל חורף קר, לא נשמעים תמיד אותו הדבר להלהלה קרמבו או גלידה חמה? קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? קולנוע קלמנטינה או תפוז? תפוז תנור או מזגן? מזגן מה אתה עושה כשקר לך? שמה עוד סווטשרט? מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? גשם, כחול כהה, מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהשוקולד והקצפת מה אתה אוהב בחורף? גשם, שלוליות, מגפיים, ילדים קטנים עם מגפיים שקופצים בשלוליות וצוחקים מה אתה פחות אוהב בחורף? שקר מידי והמזגן בכתה על קור היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר? ארוך יותר איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? חורף וגשם מטפטף על העורף, חורף, וקרררררררר אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? דא פוחד מרעמים? לפעמים אוהב לקפץ בשלוליות? כן XD פעם חטפת כוויית קור? כן אבל לא מהחורף מדאודורנט ספריי XD ראית פעם שלג? דאאאאאאאא כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? לא חח כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים?חולצה+סווטשרט או גופיה מתחת לחולצה וסווטשרש או מעיל (אם יש לי באותו זמן LOL) זיכרון חורף אהוב עליכם? שנתקענו בסככה בסופת רעמים וגם וכיף וצרחנו XD

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifחורף3333> שיגיע כבר דאמממממממט

נעליים או מגפיים? אמ, גם וגם3: מעיל ארוך או קצר? קצר~ אבל גם ארוך זה מגניב, פשוט אין לי כזהXD שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? קפה ותה3> כאילו, זה נורא שונה. כי קפה אני שותה -בעיקר- כדי להתעורר ופחות בגלל הטעם. תה אני שותה רק בגלל הטעם וכשאני רוצה להתחמם3: כפפות או כובע צמר? כפפות אבל גם זה לא. צעיף מצמר או מבד? איכ מטרייה מתקפלת או ארוכה? איכ איכ בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? חחחח טוב. O_ם שלג או ברד? שלג3> מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? איטריות ושקדי מרק~ שמיכת פוך/צמר? פוך. צמר זה מגרד~ ברקים או רעמים? ברקים, זה יפה3: קרמבו או גלידה חמה? קרמבו~ מה זה גלידה חמה?
סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? אמ. שניהם. O: קלמנטינה או תפוז? שניהם3> תנור או מזגן? מזגן. על קור. D; מה אתה עושה כשקר לך? שמה סווצ'רט. או שותה תה. אבל לא קר לי. הלוואי שיהיה קר. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? גשםםםםםםםם33333333333333333333333> מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהלמעלה~ מה אתה אוהב בחורף? הכלללללללל333333333333> מה אתה פחות אוהב בחורף? אמ. כלום! היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר? ארוך יותר! אני אומרת 12 חודשים בשנה. איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? כרגע? איט'ס ריינינג מן. אבל לאדעתXD אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? איכ מי צריך את זהXD פוחד מרעמים? לא~ אוהב לקפץ בשלוליות? אממ, לאדעתO: פעם חטפת כוויית קור? לאO_ם ראית פעם שלג? יאפ~ כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? אני גרה בתל אביב, המקום הזה לא שמע על ברד ב18 שנה האחרונות._." לפחות כאילו. כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים? אחת, או שתיים מקסימום. זיכרון חורף אהוב עליכם? אמ~ מלפני שבועיים, שהיה גשם והלכתי ברחוב ושמעתי את MIRACLE של סופר ג'וניור ודילגתי בהומואיות~ אבל זה כי יש לי חרא זיכרון ואני לא זוכרת שום דבר מוקדם יותר הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rose131

New member
יאללה

נעליים או מגפיים? מגפיים מעיל ארוך או קצר? ארוך שתייה חמה אהובה:תה/שוקו חם/קפה? קפה כפפות או כובע צמר? כפפות צעיף מצמר או מבד? דמוי צמר מטרייה מתקפלת או ארוכה? מתקפלת בהפסקות חשמל מה אתם מעדיפים פנס/נרות? נרות (אשכרה פרקטי יותר) שלג או ברד? שלג מה אתם הכי אוהבים במרק שקדי מרק/איטריות/אורז? אורז שמיכת פוך/צמר? פוך סינטתי ברקים או רעמים? לא זה ולא זה): קרמבו או גלידה חמה? אוי לא סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? סרט להלה קלמנטינה או תפוז? תפוזזזזזזזזז
תנור או מזגן? תנור
מה אתה עושה כשקר לך? מתלבשת. או נהיית חולה. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? קררררררררר מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? איכס. דברים מתים.
מה אתה אוהב בחורף? מגפיים מה אתה פחות אוהב בחורף? את הקור אימים, את הגשם, את ההפסקות חשמל.. היית רוצה שהחורף יהיה ארוך יותר או קצר יותר?לאיודעת.
איזה שיר עולה לך בראש כשאתה שומע את המילה חורף? November Rain אתה בעד מחממי אוזניים בחורף? איכס לא פוחד מרעמים?קצת אוהב לקפץ בשלוליות?גאד לא פעם חטפת כוויית קור?לא בדיוק ראית פעם שלג?ברור כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר? לא
כמה שכבות בגדים אתם לובשים כשאתם יוצאים? מלאמלא זיכרון חורף אהוב עליכם? השלג של.. נראה לי זה היה 95 או 96.. היה אדיר.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אני מעוניינת, אבל מקווה שזה ייצא בתאריך

שאני אוכל לבוא.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifאני לא יכולה...

אני בלונדון[
] מה11 עד ה17... אוף. אמרתי שצריך לעשות מפגש בסוכות=/ ובטח גם בפורים לא יהיה מפגש...

אבלאבל, עטריייייי;;;;;;;; ../images/Emo223.gif

אוף. עצוב לי.
אני צריכה לראות מתי אני אצל נעם, וככה אוכל לפגוש אותך גם! ונראה מה יהיה בפורים.><

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

IUNNO. אני יודעת שאני אהיה פעם-פעמיים-שלוש בחנוכה בת"א, אבל אני אהיה עם חברות ולא כאלה שהולכות למפגשים ואני לא אקח אותן לשם ושעמם אותן למוות. נראה כבר, רוב הסיכויים שאני לא אבוא לצערי. אבל יהיה נחמד לפגוש מישהי מפה סתם ככה. :)

NotFamous

New member
../images/Emo45.gifאני בעד,

אני מתגעגעת לבנות כאן.
אבל, אנילא בטוח אוכל להגיע. יש 50% סיכוי שיש לי מחנה אימונים, ואם יש מחנה אז לא אוכל להגיע. אם לא יהיה, אז כנראה שאגיע, לא נריאלי יהיה לי משהו מיוחד.

למעלה