animfanatic

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo228.gif

כל מה שלא קשור לטוקיו הוטל - לכאן
שבוע טוב בנות .
|

כריס טה

New member
../images/Emo115.gif צילומים

וואי התגעגעתי אליכן , חח אני כל הזמן אומרת את זה ובסוף נעלמת XD" בקיצור היום אני ועוד 2 חברות שלי וילדה חת היינו בצילומים לקטלוג של תסרוקות ערב והיה כזה כיף ! כשבאנו לשם חילקו אותנו שאחת עולה להתאפר ואחרת עושה תלסרוקת ואז זאת שעשו לה תסרוקת עולה להתאפר . איפרו אותנו בטונות של מייקאפ ופודרה , מלא צלליות וסומק והחליפו לנו בין התסרוקות את הליפסטיק . מאחר ואף אחד לא אמר לנו להביא בגדים יפים ודברים כאלה אז נאלצנו להסתפק בוילונות : אחד לבן ואחד כתום חחחחחחחח . אחרי שהיינו מוכנות עלינו בתורות להצטלם והיינו צריכות להוריד את החולצה ואת כל הכתפיות אז נשארתי בתחתונים מכנסון וחצי חזיה עטופה בוילון XD" המעצב שיער שהיה במקרה גם הצלם שלנו (עשינו את זה בחינם אז לא הביאו צלם XD") אמר לנו " שמלה של מעצב על " XD צילמו אותנו ואז החליפו לנו תסרוקות זאת אומרת זה יהיה קטלוג של 7 תסרוקות שונות . התסרוקת הראשונה שלי היתה תסרוקת של כלה והשניה של סוג של סינית כזאת . ללרה בתסרוקת הראשונה היא היתה דומה בול לגלית גוטמן ואירה בתסרוקת השניה היתה דומה לטפי מכמעט מלאכים . טוב אני אפסיק לחפור ואני אעלה תמונות שצילמתי במצלמה שלי כי עדיין לא הביאו לי את התמונות שהם צילמו :)
אני בתסרוקת הראשונה דרך המראה המלוכלכת שאני ואירה ליכלכנו XD" ואני מתלהבת
למרות שמותר לי ולאחותי יש היום יומהולדת

tokio girl

New member
../images/Emo90.gifקייטי!../images/Emo24.gif../images/Emo89.gif

יווו... איזה יפה *-* הפעם את לא נעלמת! לא לא לא לא לא!!! את, להביא לי מסנג'ר, אנחנו, לדבר. XDDDDDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif התסרוקות נורא יפות . ../images/Emo13.gif

שיהיה בהצלחה .
ומזל טוב לאחותך

כריס טה

New member
../images/Emo115.gif תודה ^^

תודה רבה ויכול להיות שאחרי שאני אקבל את התמונות אני אפנה לסוכנות

N i t z a n 42

New member
קייטי:))

וואו את מהממת! איזה מגניב זה ,כשיהיה לך תתמונות משם תראי לנו;)

כריס טה

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif../images/Emo115.gif

מימין לשמאל - אירה , לרה , ילדה ואני ופה אני בשמלת הוילון הכתומה שלי XD" וזאת התסרוקת השניה

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifדילמה קטנה..

אוקי, אז.... סיפור חיי בקצרה [כן בטח] - גדלתי באילת וכשהייתי בת 9 עברנו למרכז. סוג של איזור מלא חורים במרכז. מועצה איזורית. לקח לי מעט זמן, אבל הסתגלתי לסביבה ויש לי מלא חברות, המון שהכרתי גם השנה ובשנה שעברה, ואני פה כבר... 6 שנים [?] אז הבעיה שלי היא שחיי החברה פה לא מספיקים לי. זה איזור שכולו מושבים וקיבוצים, ובשביל להיפגש עם חברות, במיוחד בחופשים, זה סיפור שלם.. וזה אומר שאני הרבה פעמים תקועה לבד בבית, כי היחסים שלי עם האנשים שגרים במושב שלי לא משהו. בכלל לא משהו. ובקיצור, ביום שבת הגיעה דודה שלי וניסתה לשכנע אותנו לעבור לעיר, לכפר סבא או לאזור השרון... ובצדק, היא אמרה, שהכל שם יהיה נגיש הרבה יותר.. יהיה לי יותר חופש, אני לא אצטרך להיות תלויה בשעות שהמכונית של אמא שלי חונה מאחורה, שלא נדבר על יציאות וכאלה... מצד שני - יש לי את החיים פה, החברות שלי פה שאני אוהבת ונהנית איתן רוב הזמן, ומגמת מוזיקה שהיה לי ממש חשוב להתקבל אליה ואני לא בטוחה שמה שיש כאן יהיה גם במקומות אחרים. אז כן, אני יודעת שחברים חדשים תמיד אפשר להכיר ואם לא תהיה מגמת מוזיקה יהיה משהו אחר, אבל זאת בכל זאת דילמה... עצה מישהי..?
ומצטערת על החפירה. אין לי מושג מה לעשות יותר.. ><

tokio girl

New member
../images/Emo90.gifזאת לא חפירה... ../images/Emo89.gif

תראי, חברות תמיד נשארת, זה שאת עוברת עיר לא אומר שאת חייבת לנתק את הקשר D: את יכולה ללכת לבדוק בתי ספר במקום שאליו אתם רוצים לעבור, ולראות אם יש מגמת מוסיקה, ואם לא, מגמה אחרת שאת רוצה. כשאת יודעת מה מחכה לך, הרבה יותר פשוט להחליט. D:

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifבדיוק מה שאני אמרתי ../images/Emo13.gif

חחח כבר התחלתי לחפש דירות

../images/Emo54.gifנממ לדעתי,

המצב לא באמת כל-כך נורא כמו שאת מתארת. אני ממש לא מתכוונת לזלזל, אל תביני את זה ככה, אני רק מנסה להראות לך צדדים אחרים בעניין. תראי, גם אני גרה ביישוב קטן במרכז, ולומדת בכלל במושבה אחרת, ויש לי חברות מאשדוד ומרחובות וגדרה ומכל היישובים הקטנים שבסביבה, ובהתחלה באמת עיצבן אותי שאי אפשר להיפגש עם כולם, אבל עם הזמן הבנתי שזה ממש לא ככה. את לא חייבת להיות תלוייה במכונית של ההורים שלך, יש הרבה פתרונות אחרים. נגיד, אם אתן הרבה חברות שמפוזרות בכמה יישובים שונים, תנסו למצוא איזשהו מקום שנמצא במרחק נגיש לכולכן. לדוגמא קניון כלשהו, כזה שכל אחת יכולה להגיע בקלות באוטובוס ושם תיפגשו. או לדוגמא, אם את רוצה להגיע לחברה, תיקחי אוטובוס, תנסעי על אופניים, אני יודעת שזה נשמע פרימיטיבי אבל זה פיתרון נהדר. ובמקרה ובאמת אין שום דרך להגיע לחברה, חשבת על ללכת ברגל? לי אין אופניים, ואין לי רישיון, ולא תמיד יש אוטובוס שמגיע לאן שאני צריכה, אז אני וחברות שלי הולכות ברגל מרחקים של אפילו שעה וחצי הליכה אם אנחנו ממש רוצות להגיע לחברה שגרה בעיר אחרת. מה רע, גם ספורט על הדרך
וחוץ מזה, את בעצמך אמרת שדי טוב לך איפה שאת גרה לא? ושזאת הבעיה היחידה. מה גורם לך לחשוב שבעיר כמו כפר סבא יהיה יותר טוב? לפעמים מרחק שאת צריכה ללכת מהיישוב שלך ליישוב אחר, הוא קצר יותר מהמרחק שאת תצטרכי ללכת בתוך העיר עצמה. אלה ערים גדולות, ובדר"כ בערים גדולות לומדים ילדים שגרים בכל האזור ולא רק בעיר עצמה, ואז מה, תמצאי את עצמך גרה בעיר גדולה, אבל כל החברות שלך יהיו מיישובים קטנים ליד? באמת, הבעיה של המרחק היא שטותית, תנסי למצוא דרך נוחה להגיעה לחברות שלך בלי להיעזר בהורים ואת ממש לא צריכה להישאר לבד בבית בגלל זה...

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifצודקת,

תמיד אפשר לקחת אוטובוס או ללכת ברגל או לנסוע באופניים. הקטע הוא, שיש אצלנו אולי 3 קווים של אוטובוסים והתחנה היחידה היא באמצע הכביש הראשי בערך, כמו שאמרת, שעה וחצי הליכה.. וללכת ברגל זה בדיוק אותו דבר - וזה ללכת על הכביש, בשמש, כי אין מדרכות ובקושי יש צל. נכון, אולי גם בעיר זאת בעיה, אבל לקחת אוטובוס זה לא סיפור כמו פה. לא יודעת... יכול להיות שהבעיה זה פחות התחבורה ויותר האנשים, שאף אחד לא יוזם.. אבל תכל'ס, אם הכל היה יותר קרוב, בטוח היינו יוצאים הרבה יותר. איפה את גרה?

../images/Emo54.gifאז למה לחכות שאחרים ייזמו?

תיזמי את. תבחרי יום שאת רוצה ותשאלי את חברות שלך אם הן בעניין ותיפגשו. גם אני גרה במקום נידח ואין אוטובוסים נורמלים וצריך ללכת על הכביש, אז זה המחיר שמשלמים את יודעת... אני גרה ביישוב קטנטן ליד בין רחובות לאשדוד :)

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifשמעי, אנשים פה כבדים ../images/Emo6.gif

אני מנסה לארגן עכשיו יציאה. משהו קטן, סך הכל לסרט. את יודעת איזה סיפור זה לארגן משהו -קטן-? יש לי חברות עצלניות. אין להן כוח לצאת, חם להן, הן לומדות, יש להן פעולות להעביר לחניכים שלהן, אנערף... בקיצור, לכל אחת יש את התירוצים שלה. אבל אז, כשאני מוצאת שתי בנות שכן מוכנות לבוא איתי, יש פנצ'ר והכל מתפוצץ, או שהאחרות כועסות כי אנחנו נוסעות בלעדיהן. יש פה אנשים פשוט שרוטים. לא משנה כמה אני אנסה, אני אצא עם חברות אולי 5 פעמים בשנה. יבבבבששש. חיי החברה שלי פה מתאדים עם הזמן, ועם כמה שאני מתה על החברות המדהימות שלי, פשוט נמאס לי להיות זאת שנתקעת. אה, כן, אני זוכרת. מזכרת בתיה, נכון?

tokio girl

New member
../images/Emo90.gif כל הבנות להכנס- הפורום לא גוסס! ../images/Emo89.gif

כן כן, אתן בטח לא מאמינות... אבל זה נכון! הפורום שלנו יחסית במצב טוב! ניקח להשוואה את פורום מיקה- חברה שלי בו. אתן יודעות כמה אנשים יש שם? 1 וחצי, וחצי! XDD יש להם תגובה לחצי שנה XDD ועומדים לסגור את הפורום, אם לא סגרו אותו כבר. תחשבו באיזה מצב טוב הפורום שלנו לעומת פורום מיקה! אז, לא צריך להמעיט בערכו של הפורום, כי הוא במצב יחסית טוב
זהו... xDDD עכשיו פאדיחות, אין לי יותר מה לכתוב |ביישן|

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נוטשת ל- 4 ימים . ../images/Emo13.gif

אני מודיעה עכשיו כי אין לי מחשב ואני עכשיו במחשב של אחותי - ואת המחשב שלי יחברו רק מחר. בכל מקרה, יום ראשון אני נוסעת לאילת ל- 4 ימים אם אני לא טועה. אתגעגע אלייכן מאוד בנות.
- - - שבת שלום.

למעלה