זהו
זה סופי

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif זהו../images/Emo70.gif זה סופי../images/Emo70.gif

אני וסאבלימינל מתחתנים!!! סתם:) אני חייבת לשתף תכם:) יהיתי היום ביום הסטודנט בתל אביייייייב והצטלמתי עם סאב והצל! וסאבלימינל נתן לי נשיקה!
!!!! קלטו רק לי!!!! יואו אני בשוק עדיין יואו הם כאלה מושלמים וחמודים!!!!! אני נמסההה :) יאללה אחרי ששיתפתי אם תם שונאים את סאב בקשה אל תגיבו! בה ביי

choul

New member
הביתה

הביתה מסתבר שאף אחד לא אוהב באמת את סאבלימינאל כולם נגררים וטוענים שהם אוהבים אותם אין אמת זה סתם דבר שנגררים אליו ויעבור גם הוא

בהביבו

New member
עזוב עופריייריי.. לך תסביר לילדה

ש"מעריצה" את היצור הזה.. תן לה להיתלהב ממנו.. יום אחד יבוא והיא תבין שהוא סתם .. אבל ניתן לה להנות..

choul

New member
בהמשך להודעה הקודמת וגם חלק ממנה

סאבלימינאל הזבל הזה הוא נועד בשביל שילדים קטנים ישמחו שהם ראפרים!וואו!הם שרים היפ הופ!איזה יופי! לא!זה זבל

בהביבו

New member
חחחחח.. אפרופו "וואוו"..

יש לנו בבית ספר המון ילדים דרוזים. |מי שלא מכיר - עם חביב ביותר| הקוצור, יש אחד, שהוא כל כך דורש כאפה.. הוא משחק אותה סאבלימינל, ושהוא "ראפר", ושהוא גבר. עכשיו - מילא רק זה, בסבבה. הקטע הוא שהוא לא קולט כלום! הוא חוץ מסאבלימינל לא מודע לשאר הזמרים בארץ, הוא חושב שאסבלימינל זו נשמה טהורה, ותצטרך לצטט לו מספר תורה שסאבלימינל חמור ומיהו בתור בנאדם, בישביל שהוא יאמין..

בן...

במקום להפסיק את הריב הזה אתה מעודד אותו... ממש חכם!!! ותפסיקו כבר לקלל זה נהיה פורום בהמות! מה היא כבר סיפרה??? שהיא מאושרת... תהיו מאושרים בשבילה אם זה עושה לה טוב ותסתמו את הפה די להתנפל על כל אחד שמוציא מילה שלא נראית לכם!

אין בעד מה בובה

ואל תתיחסי יש אנשים שלא שמחים בשמחתם של אחרים... יש הרבה כאלה! אולי תדגישי את ה"חייה ותן לחיות" בחתימה שלך שיתחילו להפנים?!?!?!?

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif שימו לב למשפט הבא../images/Emo70.gif

חייה ותן לחיות
שמעתי אותו פעם מאיזה אחד....ששכחתי את שמו כדאי לכם להפנים תמשפט החכם הזה! וד"א לא הורגים אנשים על פירגון

choul

New member
מיכל יותר חכם לעודד את הצד שלה

חבל מיכל שאת זאת שלא מבינה שהנושא סאבלימינאל תמיד מעורר פה ריבים ולא צריך לפתוח אותו אז אם לא צריך בעצם לא אנחנו אשמים לא לפתוח את הנושא הזה ודי! לעודד אותה לא יעזור

עופרי...

תסתכל בשרשור פה שרשמתי שזה לא פורום סאבלימינל/שונאי סאבלימינל והוא לא צריך להיות נושא לשיחה פה אז אל תתנפל עליי סתם כי דעתי בדיוק כמו דעתך שסאבלימינל צריך להישאר מחוץ לפורום הזה בעיקר כי זה גורם לריבים! ואני ממש לא עודדתי אותה רק אמרתי שמספיק עם הקללות כאילו היא רצחה מישהו... אפשר גם לדבר יפה!!!

choul

New member
אפשר

אבל היא מהתחלת השרשור ידעה שזה לא יצליח כנראה הייתה במצב רוח קרבי וניסתה ליצור ריב בפורום של מוזיקה שתעשה ויכוח על סאבלימינאל לא בפורום של מוקי

S w e e t Baby1

New member
תרגע בנאדם!

סעמק איתך יואו אם תה חושב שכתבתי את זה כדיי לעורר ויכוח אתה אהבל! מה הבעיות שך הא?!

S w e e t Baby1

New member
בואנה תרגע סעמק../images/Emo70.gif

תסתום תה תפה שך! לא דיברתי אלייך ואל תתערב! ההבנת!? יופי כדיי שתבין

למעלה