הצעת עבודה

b a t i a

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif הצעת עבודה

אם יש כאן משהי מאזור הצפון שמעונינת בעבודה (פעם - פעמים בשבוע) מוזמנת לפנות אלי במסר. * שבת שלום *

lulyK

New member
עוד ../images/Emo32.gif עקרות בית נואשות,

למי שפיספסה, שני הפרקים הראשונים בשידור חוזר הערב ב-22:30. שלא תגידו שלא אמרתי (עמית, מהר לדפוק אצל השכנים).

עמית@

New member
השכנים שלי בני 200 בערך.

שומעים "קול המוזיקה" בשלוש לפנות בוקר, אני בספק אם הם יתעניינו
(מודיעה לאחות של יוסי שתנסה להקליט לי..)

lulyK

New member
אם היה פה קהל לצפייה שניה

הייתי מקליטה לך. אין ברירה - האחות של יוסי.

עמית@

New member
בסוף העונה נעשה מרתון צפייה.

בלילה, מסיבת פיג'מות, בלי ילדים, כולנו עם סמרטוטי הטריקו שלנו נזלול מטעמים ונצפה ב-DVD מתאים?

g a n i

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo170.gif../images/Emo135.gif../images/Emo83.gif../images/Emo48.gif../images/Emo6.gif

g a n i

New member
../images/Emo178.gifמה שאני עשיתי בשביל לצפות...

לא הייתה לנו חבילת הבידור (הוא רק בספורט והיסטוריה ואני רק פה
)
בדקתי איך מוסיפים רק ערוץ אחד (לראות אחרים עושים ספא? מה אני, מזוכיסטית?)
גיליתי שהמנוי נגמר מזמן ואנחנו משלמים ים
(בלי תזכורות outlook אני חצי בנאדם)
צעקנו (צעקתי) והזמנו (הזמנתי) טכנאי לנתק
אמרתי לבעל "על גופתי! גם אם יציעו לנו בחצי מהסכום - לא מתגמלת כזה שירות"
מרוב לחץ (כנראה יש לו סנטימנטים) הוא אשכרה עשה כמה טלפונים לספקי שירות (לא נשמע במחוזותינו) וכך, התיישבתי אתמול עם
ו-
וראיתי שני פרקים ברצף
היה שווה...

../images/Emo26.gifרק השפם נשאר

הי, אני ארבעה חודשים אחרי לידה וסובלת מנשירה היסטרית. לפני כמה ימים גילית 2 קרחות בגודל מכובד. השיער ממשיך לנשור בטירוף. מיותר לציין שהקרחות גדלות. ו... רק השפם לא נושר. יש למהשי רעיונות מה עושים?

1במיה

New member
מורידים שפם../images/Emo8.gif כדי לשמור על מראה

אחיד... וברצינות אני ההיתי הולכת לעשות לרופא ועושה בדיקות דם לבדוק חסרים. גם לי נושר השיער בצורה הסטרית אבל אין לי קרחות , אחרי הלידה הראשונה לקח לי שנה ומשהו להסתדר ואז שוב נכנסתי להריון ועכשיו שנה ו4 אחרי כמות השיער הנושר פחת

אני עשיתי קרחת 4 פעמים

עד שהנשירה עברה. אבל,אולי מצבי היה טוב משלך. שווה לברר בקשר לחוסרים. לויודעת לומר לך אילו חוסרים בדיוק.

אתן יודעות מה הכי מדאיג אותי

בקשר לטיול בארה"ב? לא אם נסתדר, לא איך הכלבה תהיה שבועיים בלעדינו.... הכי מדאיג אותי שאני מפסידה שני פרקים של "אבודים" ושל "חברים".... אסון!

למעלה