ריכוז

מהפך בעולם הדי. ג´ייז. ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מערכת ה- FINAL SCRATCH הגיעה לישראל והולכת לשנות את חוקי המשחק בעולם הדי. ג´יי. די. ג´יי. ויק, הרזידנט של מועדון ה- dome יסביר לכם היום איך בדיוק פועלת המערכת הזו, לשם מה היא טובה ומה הוא המעמד האמיתלי של הדי. ג´יי. כיוצר. הארוח מבוסס על סדרת הרצאות שנערכת בבית הספר למוסיקה עכשיווית dj, שמדי יום שלישי מארחים אנשי מפתח בתעשיית המוסיקה, עיתונאים, יוצרים ומפיקים, המרצים יתארחו כאן בתפוז לאחר הסדנאות בבית הספר. אתם מוזמנים להצטרף אל די. ג´יי. ויק - האומן הפותח את בסידרת ארוחים זו, בפורום חיי לילה בשעה 20:00, כאן אצלנו בתפוז אנשים.

ארוחה בשרית ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif

היום בשעה 13:30 נארח בפורום מתכונים את המייסטר שף רפי אהרונוביץ (שף עם התמחות בבשרים)... מרצה בכיר בתדמור, מגיש את פינת הקולינריה בעיתון גלובס, הבעלים של ידע הבשרים ברמת אביב. אתם מוזמנים להתייעץ ולשאול אותו שאלות לגבי מתכונים, בישולים וכל שאלה קולינרית שעולה על דעתכם! בונ´אפטי!
********************************** האירוחים הקרובים בפורומים
: 21/10- יענקל´ה לוי בפורום ריקודי עם 24/10- יהודה נוריאל בפורום חיי לילה 27/10- אורי רוטשטיין בפורום שייט וימאות 28/10- ד"ר רשפון בפורום איידס

mi lo

New member
מעוניינת להשתלב בטיפול בילד אוטיסט

שלום, אני מעוניינת להשתלב בתוכנית טיפול ביתית לילד אוטיסט. ידוע לכם על גוף או מסגרת שאליה אני יכולה לפנות?

../images/Emo18.gifלידיעת הגולשים../images/Emo18.gif

עקב שידרוג המערכות באתר תפוז אנשים, לא תפעל מערכת הפורומים החל מהשעה 01:30 לפנות בוקר למשך מספר שעות. עימכם הסליחה

mi lo

New member
קצת פרטים עלי

אני בת 21, סטודנטית לפסיכולוגיה באוני´ ת"א, בעלת נסיון בעבודה עם אוטיסטים (עבדתי בגני תקשורת ובכיתות שילוב בירושלים) ויכולה לעבוד כרגע 4 ימים בשבוע בשעות גמישות.

Diana M

New member
שלום רב mi lo

את יכולה לפנות לאגודת אלו"ט, ואני מניחה כי הם יוכלו להפנות אותך לחברות כח אדם אשר מעסיקות חונכים בפרוייקטים שונים עבור ילדים אוטיסטים. את גם מוזמנת להשאיר מודעה בקטגוריית "לוח" שבפורום והורים אשר מעוניינים יוכלו לפנות אליך במסרים פרטיים. באופן עקרוני הפורום עצמו אינו מיועד לפרסום. בהצלחה
דיאנה

yonitbrk

New member
תכנית טיפול

שלום moli אשמח אם תצרי איתי קשר אני אמא לשלושה ילדים שניים מהם אוטיסטים ובדיוק התחלנו לחשוב על הנושא אנחנו מתגורים בראשון

למעלה