תראו כמה קשה להיות סלב.

../images/Emo32.gif ../images/Emo29.gif תראו כמה קשה להיות סלב.

לילה טוב בננות.. (מי שערה
) רציתי לסרוק לכם את התמונה מידיעות אבל היו פה כבר זריזות לפניי...ובעניין פפארצ'י והוצאת דברים מהקשרם תראו את כתבת הוודאו - זו תגובה של נינט לידיעה שהתפרסמה שהיא כביכול "יורדת מהארץ", מסכנה,מה רוצים ממנה

באמת קשה להיות סלב...

ותודה לך על הכתבה שמיים כחולים :)) המסר הובן וחבל שזהו המחיר של התהילה...

את ערה../images/Emo13.gif חשבתי שכולן חורפות |יש

הבאתי את הכתבה כי באמת כואב לי לראות מה עושים לה,קשה להאמין איך בחורה פשוטה ונחמדה מקריית גת שבסך הכל הלכה לשיר בתוכנית טלוויזיה ומה הפכה או יותר נכון הפכו אותה תוך כמה שנים..ממש אין מה לקנא בה.(למרות שיש רבים שכן ולא מפרגנים לה ואפילו קצת מתעללים
) אני מאוד מקווה לטובת ג'קו שבהמשך הקריירה לא תהיה גם אחריו רדיפה כזו מסיבית ,היא לא מועילה ולא תורמת לבריאות נפשית של אף אחד..

reviital

New member
ממש הפכו אותה לצינית! אני חושבת ש

זמרת ממש טובה! (למרות שהשירים שאביב גפן כתב לה קצת חוזרים על עצמם...) ואולי באמת יהיה לה טוב יותר אם היא תיתנקה קצת בחו"ל. ממש ירדו לה לחיים כאן בארץ הקטנה שלנו!

לילה טוב רויטל לגבי ה../images/Emo30.gif

לא ראיתי את התמונות (רק זו מהעיתון) אם יש לך תשלחי..
ולגבי נינט, ממש רואים שהיא השתנתה, גם בושפעה מאביב שהדביק אותה בציניות ובמין מלנכוליות וגם בכלל שהחיים לימדו אותה דבר או שניים והיא נאלצה להתבגר.. אולי באמת קצת חו"ל יעשה לה טוב אבל היא תלויה בכל כך הרבה גורמים שלא נראה לי שזה ייצא לפועל בקרוב...

עדיין ערה...

ואני חושבת שעם ג'קו זה יהיה קצת שונה... כי הוא בא ממקום בוגר יותר ובשל יותר ואני חושבת שהוא ידע להתמודד עם נושאים מעיקים כאלה.... הרדיפה הזו לא מועילה ולא תורמת לבריאות הנפשית של אף אחד, אבל מעבר לבגרות של ג'קו... אני מקווה שיבין שיש מאחוריו הרבה מאד אנשים תומכים

תלוי בנקודת ה - G שלך...

תגידי לי... גם את מתחילה עם נושאים כאלה בשעות כאלה???? ואני התכוונתי לקרוא את השירים שלך עכשיו....

a d i d a s 2 1

New member
הנושאים האלה חבויים אצלי תמיד

בכל שעה פיצולשלי... בקיצור לילה טוב לכולם, אל תקראי אותם עכשיו לכי תישני בשקט מה את צריכה אותי על הראש עכשיו....איףףףףףףף

את על הראש... זה דווקא נשמע טוב...

עוד מעט הולכת לישון נשששמה... שולחים לך אלף נשיקות אז גם אני שולחת לך....

hela19

New member
לילה טוב, עדידס, אלף נשיקות..

עכשיו נכנסתי, וקיבלתי.. תודה מותק.. אני לא במצב להיכנס לפורום, אבל במחשבה, אני עם כולם, בוודאי עם ג'קו מציצה להתעדכן,, נקווה לחג שמח, הרבה הרבה בריאות,, ביי, הילה.

reviital

New member
אם השאלה שלך רצינית אז

כולם כותבים עם ג', גם בכוכב נולד כך כתוב, והם כנראה לא טעו. אבל זה רק אם שאלת ברצינות, כי אני במצב של עייפות ולא מבינה בדיחות.

hela19

New member
היי רויטל, כמו כולנו, ג'קו האחד!

תמהני במה מתעסק הפורום, בשעות הקטנות של הלילה... נקווה, לבשורות טובות..

reviital

New member
היי הילה, חבל שאת לא באה לבקר

לעיתים קרובות יותר בפורום!

בוגר כן. .אבל סבלנות לפפארצ'י../images/Emo3.gif

מכל מה שנכתב (וכן כמובן בערבון מוגבל כי אי אפשר להאמין לשום דבר..) על היחס של ג'קו לכתבים/צלמים/רכילאים אני מבינה שהוא לא ממש מחבב אותם וזה בלשון המעטה.. אם קראת את הידיעות על ההופעה בחיפה, הצלמים היו ממש מופתעים שהוא היה נחמד אליהם.. אני רק מקווה שעם ריבוי הצילומים ורכילויות שונות הסבלנות שלו לא תיגמר כ"כ מהר.. (אם צפית בקטע ראית איך נינט הכניסה שם לצלם שכמעט נתקע לה באוטו "שיידרס" או משהו בסגנון וחזרה בה..אפילו ל"מאמי" כבר נמאססס)

כן ../images/Emo3.gif ראיתי את הקטע שנינט

"הכניסה" לצלם שכמעט נתקע לה באוטו "שיידרס".... ויש משהו בדברייך שעם ריבוי הצילומים והרכילויות זה לא הולך להיות קל... בלשון המעטה... הוא ייצטרך להגיע למצב של שליטה עצמית גם כשזה קשה.... אני מניחה שבמצב הזה גם לי היה קשה עם כל השליטה העצמית שיש לי... אבל שוב.... יש לו המון תעצומות נפש....

reviital

New member
נינט בשונה מג'קו - פנתה לעוד תחומים

שגורמים לילדים ממש קטנים לרצות לגעת בה, עד שנוצר מצב שכל דבר עם שמה מביא המון באזז, היא היתה נחמדה וחייכה לכולם. לאט לאט נוצר מצב שהצלמים והרכילאים רוצים לראות עד כמה היא תהיה נחמדה, ומתי תסתיים התמימות שלה... ואולי בכלל זה לא אמיתי והיא לא באמת מאמי... בלה בלה בלה... וכל הקישקושים האלה. אצל ג'קו זה אחרת מההתחלה. הוא מראש לא ניגש לכל הדברים האלה שיוצרים רושם של כוכב אינסטנט (ושלא תבינו לא נכון, אני חושבת שנינט זמרת מצויין ובן אדם נעים מאד. פגשתי אותה בקטע מקצועי והיא היתה פשוט מקסימה!) ומראש לא היה נחמד לצלמים... אני מאמינה שלא יתייחסו אליו כמו אל נינט.

אני מאמינה שלא יתייחסו אליו

כמו אל נינט... אבל ירצו לדעת לחפור ולדעת כל דבר בחיים הפרטיים שלו... וירצו לצלם אותו בכל סיטואציה אפשרית... כמו שרוצים לצלם סלב.... אז כאן תהיה הבעיה.... אני מניחה שכמו כל סלב, ג'קו ילמד להסתדר עם זה ולמצוא לעצמו את המקומות בהם לא מסתובבים פאפארצי... כשהוא לא רוצה אותם בסביבה כמובן....

reviital

New member
אני באמת מקוה שהוא ימצא לו את

המקומות בהם לא מסתובבים צלמים, הוא מוזמן לבוא אלי!!!!! קפה, רד בול, סיגריות, מה שירצה...

למעלה