shelly cool

New member
הגיע הזמן לללל-"הסיפור"

"הסיפור" שם :בהלה בבית הקברות-מקורי
הלכה לבקר את בסתא שלה בבית הקברות-סבתה הייתה קבורה בצד השני של בית הקברות.
הגיע ושמה פרחים.היא סיפרה לסבתה שהיא כבר עברה בגרויות וקיבלה 100 בפיזיקה וכו´... כש
התחילה לחזור היה כבר20:00
הבית קברות כבר ניסגר
היא התחילה לבכות, ולנסות לטפס על הגדר אבל לא הצליחה.פיתאום ראתה משהו מטושטש מן צורה וכשהצורה היתקרבה ביא יכלה ליראות אתה :
היא ניבהלה וצעדה כמה צעדים אחורה אבל
המשיך להיתקרב
היא עצרה והוא אמר לה :"אל תיפחדי, לא אעשה לך מאומה" ואז הוא נעלם כאילו אל היה שם. כמו רוח
ואז היא הציצה מבעד לעץ וראתה ליד הקבר של
מסיבה. במסיבה היו נוכחים :
ועוד.... הם שמו
אליה והיא התחילה לרוץ. הם כימעט תפסו אותה עד ששמעה קול מוכר:"
קומי, את תאחרי לביה"ס
" זו הייתה אמא שלה. זה היה רק חלום.

ח ו ס ה

New member
ל-כ-ו-ל-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיבו תקשיבו!!! מחר אני הולכת לקניון הזהב!!!!!!!!!!! אני אגיד לכם איך היה ומה קניתי! (ב- 47 stereet!!! כמובן!!!)!!

בר היפה

New member
הנה אני בתמונה!

טוב, חבר´ה, אני לא משוויצה, אבל זאת אני בתמונה!! של אחותי תסיים היא בזמן שתתחבר. הכינוי שלה: "מורן המלכה"

את בארה"ב עכשיו?

ואם כן, מה זה קניון הזהב? כנראה מקום שיש בו דברים של התאומות...או שיש שם חנות של התאומות...בכל אופן, תהני
ותודיעי מה קנית... נ.ב כמעט כל הכיתה שלי משחקת הענק והגמד, בזכותכם! יותר נכון, בזכות אליסה, שעשתה את המשחק הזה, ואני בוועדת חברה שבתוך הוועדת כיתה, אז אני ועוד אחת ארגנו את זה..! וכל הכיתה שלי משחקת כמעט...כאילו כבר היום התחילו להביא מכתבים לגמדים שלהם וזה...

בר היפה

New member
למי ששאלה...

אני יודעת שזה לא קשור ל"תאומות אולסן" אבל פשוט הילדה נואשת !! טוב אז הנה התשובה: chiqititas & camila boredonava תירגום: קטנטנות וקמילה בורדונובה.. נ.ב ואווו

Bla©k ¢At

New member
פחחחחחחחחחח ../images/Emo15.gif

א. לא כותבים chiqititas כותבים- chiquititas ב. זה ממש לא את
ג. לזה לא צריך לפתוח שרשור

לחתולה שחורה

אני כתבתי לחלק ממי שבפורום, ושאלתי אותם, אם הם מדובבים, את מדובבת? אם כן ,את יכולה לומר לי איך התחלת לדובב??? תאומות אולסן 1 נ.ב גם אם את לא מדובבת את יכולה להחזיר לי תשובה? תודה, תאומות אולסן 1!!!

netta12

New member
אני הייתי בארצות הברית והייתי בחנות

מרי קייט ואשלי

לשרונו´ש../images/Emo70.gif מצחיקונת...

היא התכוונה שהיא בקניון הזהב,והקניון הזה הוא בארץ, בראשון לציון
ומה ש"מיוחד" בו זה שיש שם איזה חנות של רשת ארגנטינאית,וסלסטה סיד,קמילה בורדונאבה ולואיסנה לופילטו מדגמנות שם
אז היא מתרגשת שהיא הולכת להיות בחנות

אווו ../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

כאילו יש שם תמונות שלהן מדגמנות שם? כי הם לא בארץ או משהו כזה...נכון? פחחח...היום אני קצת מעופפת!

אני עומדת להיות בארצות הברית

ואני אהיה בניו יורק-משור החוף המזרחי - וכל מה שלמטה- מיאמי מפלי הנייאגרה- וושינגטון- איפה חנות של מרי קייט ואשלי אולסן???? אמרו לי שיש להם קניון שלם רק בסן פרנסיסקו- בדיוק ההפך מאיפה שאני נוסעת... ויש גם כמה חנויות בודדות ... איפה את קנית??? תאומות אולסן 1

למעלה