../images/Emo62.gif../images/Emo93.gif../images/Emo72.gif../images/Emo129.gif {../images/Emo85.gif}

כאן כל השרישורים של ה-
ים החלטתי סתם לרשר אייקונים שהם מסכנים כי הם מנודים ואף אחד לא משתמש בהם פה בקושי
|תפוז [כן כן
גם
מנודה!]
....

יש לי עוף מבאס...../images/Emo4.gif

תראו איזה בי"ס מטומטם יש לי: חבורה של ילדים, או ילד אחד (עדיין לא מצאו אותו/אותם) עשו משהו כמו שילוב בין הסמדר לבין העיתון של פילאר ב´מורדים´. הם כתבו שירים על הבי"ס (שבהם הם יורדים על תלמידים מסוימים, על השמיניסטים- כיתות י"ב, על מורים מסוימים ועל המנהלת) והפיצו אותם בשירותים של הבי"ס... למשל משהו שהיה כתוב שם: (מכוון לכיתות י"ב) "אמן שידרוס אתכם טנק בצבא"
זה פשוט נורא... אז עכשיו ביטלו לנו את כל הפעילויות החברתיות של הבי"ס עד שימצאו את המפגרים. וביום שבת עוד היתה אמורה להיות לנו מסיבה

Alexis14

New member
יש לי obox!../images/Emo113.gif

היה לי שנה וחצי מוטורולה ביט ירוק מכוער ומגעיל, ומאתמול יש לי obox! איזה כייייייייייייייף לי! וגם קיבלתי את הערכה של המורדים-
שעון
מדהים, רק קצת הורס שכתוב עליו REBELDE way ואת החץ הזה של המורדים.
גופיה מהממממממממממת רק שהיא ענקית עליי....
סווצ´רט מגעיל של אליט-וואי כאילו... גם ענק עליי.
דיסק עם בוניטה דה מאס ואימורטל.
כזה לקחת דיסקים... נו שכחתי ת´שם.... שחור וכתוב עליו REBELDE way.
ואחרון חביב- תיק ענק שכתוב עליו R U OK או משהו כזה. אז בינתיים הורדתי לobox את שיר הפרחה (השיר שלי ושל חברה שלי), שומר מסך שאווה, רינגטונים של דילמה וג´ני פרום דה בלוק.

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif ת´חדשי ../images/Emo13.gif

הגעתי למסקנה שלכל העולם יש ת´פל´ הזה
ולי כמו שאתם יודעים יש גם פל´ חדש . ביום שישי הוא יחגוג שבוע אצלי

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif זה סתם אבל ...

אני חייבת להגיד את זה
ס´תכלו על השרשור של החפרפרת ושל הבחירות ... הם כ"כ צבעוניים בגלל כל האייקונים :
ואני לא משועממת
רציני , אין לי מה לעשות . מצאתי דרך להעביר ת´זמן עד חברים

netta12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifתתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif

sweetie tweety

New member
טוב שיש הודעת ../images/Emo32.gif................

תתכוננו: ישששששששששששששששששש
אז ככה-
אמא שלי קנתה לי סוף-סוףנעלי באפלו מדהימות
אמא שלי קנתה לי 4 מכנסי התעמלות מזה יפים
אמא שלי קנתה לי ג´ינס מ-ד-ה-י-ם-
אנייודעת שזה לא הרבה אבל עדיין.....

למעלה