../images/Emo41.gifטוב הודעה לכל הצפונים שפה../images/Emo41.gif
אז ככה, ההסעות של הדרן פשוט מטומטמים ביותר. הם לא עונים לי לטלפון, וצריך לרכוש כרטיס להסעה אם רוצים לנסוע בה. וזה או דרך טלפון [שלא עונים] או דרך האינטרנט [שלא עובד] או דרך יחצנים או נקודות מכירה [שאין לי מושג איפה הן כי לא רשום כלום$%@]. מצאתי שם את זה:
http://www.on-your-way.co.il/images/stories/html/nightwish_2007.htm שזה המקומות שבהן יש אסיפה של אנשים להופעות, והמחיר של כל מקום. [יש פה גם מקומות אחרים בארץ למעוניינים]. הבעיה היא שרשום בכלל טוקיו הוטל, ואני לא יודעת אם זה שייך גם לנייטוויש, למרות שהם באותו יום. ואין לי מושג איך לארגן הסעה אחרת או משהו. זה הטלפון של ההסעות האלו- 054-2222234 אז בבקשה, אם מישהו יוכל לקחת את הארגון על עצמו ולנסות לארגן לנו הסעות זה יהיה מעולה. אני פשוט מתגייסת מחר ולא יהיה לי זמן כבר לארגן את זה, וההופעה מתקרבת. אז מי שלוקח על עצמו את הארגון, בבקשה תודיעו לי בפלאפון. שלחו לי הודעה או משהו שהכל סגור או לא יודעת מה. ומי שלוקח על עצמו ואין לו את המספר שלי-שיישלח לי מסר. בבקשה, אני ניסיתי לארגן עד עכשיו בשביל כולכם, אז תנסו אתם עכשיו ותראו גם אכפתיות. מקווה שלא נדפק בסוף