שאלה,../images/Emo98.gif

[אל תהרגו אותי אם לא שירשרתע לשירשור נכון או משהו.] יש הסעות מאורגנות לנייטויש? יהיה נחמד אם תענו לי :) - סאלי.

|שולפת חרב והורגת אותך|

חחח סתם
שירה כבר ענתה לך,אז אין לי מה להוסיף.

The Fantasy

New member
אתה יכול לרשום את הכתובת לקישור?

המחשב שלי ממש מפגר פשוט

The Fantasy

New member
טנקס ../images/Emo9.gif

אה ופרסמו את זה במייספייס ולא היה לי כוח לראות
אבל זה מצחיק

mary06

New member
../images/Emo6.gif

סת' גרין-גאוני כריס מה שמו-לאן הידרדרנו?

The Fantasy

New member
../images/Emo41.gifטוב הודעה לכל הצפונים שפה../images/Emo41.gif

אז ככה, ההסעות של הדרן פשוט מטומטמים ביותר. הם לא עונים לי לטלפון, וצריך לרכוש כרטיס להסעה אם רוצים לנסוע בה. וזה או דרך טלפון [שלא עונים] או דרך האינטרנט [שלא עובד] או דרך יחצנים או נקודות מכירה [שאין לי מושג איפה הן כי לא רשום כלום$%@]. מצאתי שם את זה: http://www.on-your-way.co.il/images/stories/html/nightwish_2007.htm שזה המקומות שבהן יש אסיפה של אנשים להופעות, והמחיר של כל מקום. [יש פה גם מקומות אחרים בארץ למעוניינים]. הבעיה היא שרשום בכלל טוקיו הוטל, ואני לא יודעת אם זה שייך גם לנייטוויש, למרות שהם באותו יום. ואין לי מושג איך לארגן הסעה אחרת או משהו. זה הטלפון של ההסעות האלו- 054-2222234 אז בבקשה, אם מישהו יוכל לקחת את הארגון על עצמו ולנסות לארגן לנו הסעות זה יהיה מעולה. אני פשוט מתגייסת מחר ולא יהיה לי זמן כבר לארגן את זה, וההופעה מתקרבת. אז מי שלוקח על עצמו את הארגון, בבקשה תודיעו לי בפלאפון. שלחו לי הודעה או משהו שהכל סגור או לא יודעת מה. ומי שלוקח על עצמו ואין לו את המספר שלי-שיישלח לי מסר. בבקשה, אני ניסיתי לארגן עד עכשיו בשביל כולכם, אז תנסו אתם עכשיו ותראו גם אכפתיות. מקווה שלא נדפק בסוף

lacrimosa girl

New member
את יכולה להעלות אותם לפורום? ^^

לטובתי ולטובת דניאל?/tapuzforum/images/emo3.gif

למעלה