כולן כנסו :)

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif כולן כנסו :)

סורי שאני פותחת הודעה חדשה ולא מנצלשת אבל ממש חשוב לי שכולם יראו את זה .. חח קיצור נכנסתי היום לפורום וראיתי הודעה שדורית כתבה בקשר לאיזה סרטון שמקפליי רוצים לעשות לPG עם מעריצים מכל העולם .. אני לא בדיוק יודעת יותר מידי פרטים והאנגלית שלי לא משו .. אז אולי מהימים האחרונים של החופש ננסה לעשות משו בקשר לזה , ואאו זה נשמע לי כזה קטלניי אמאא זה יהיה חלום להשתתף בקליפ שלהם !! חחח איזה ילדה בת 12 יצאתי .. אזז בנות מה אתן אומרות ??
דורית שכתבה על זה משהו D:

../images/Emo34.gif../images/Emo248.gifהלוווווווווו בנות!

מה קורה לכן ?! אני פתחתי תת הודעה על זה! וסיפרתי על הקטע הזה שמקפליי רוצים שיצלמו להם קטע שיהיה בפארטי גירל אומשו! וזה גם היה בחדשות. ואפחת לא אמרה משהו בקשר לזה פתאום כולן רוצות :-O כבר אין זמן לארגן .. צריך ב30 להגיש את זה מוכן. ואין זמן להפגש.. מי שרוצה יש מיפגש של המקפרוג'קט שהולכות לעשות לזה קליפ ב25 .

אוף איך לא ראיתי שכתבת על זה משהו

רגע שני את הולכת למפגש של מקפרוגקט אם מישהי מפה תלך גמאני ילך .. כי אני לא מכירה שם אפחת ואני ממש רוצה לעשות תקליפ .. האמת שבא לי אם כל הפורום אוףף איזה בעסה של התארגנו

../images/Emo34.gif../images/Emo248.gifאין מה לעשות ..

אני לא הולכת לצערי . ניסתי , אמרתי . אין לי כוח להתעסק בזה יותר |:

MadBerry

New member
../images/Emo32.gif מודעה ../images/Emo3.gif

מתרגמת סוגי טקסט שונים (מאמרים/קטעים ספרותיים) מעברית לאנגלית ומאנגלית לעברית ומגיהה בשתי השפות. העבודה אינה מוסמכת, אך איכותית וברמה גבוהה. פניות יש לשלוח לליאת בכתובת [email protected] בציון הפרטים המבוקשים.

../images/Emo34.gifתראי ,

בעיקרון , לפי החוקים הייתי אמורה למחוק את ההודעה שלך עכשו . אבל בגלל שאת אחת מאיתנו אז אני מחליקה את זה :) רק לידע כללי זה נחשב לספאם . ואסור מיודע מה לכתוב את זה בפורומים יש פורומים מתאימים לזה אם אני לא טועהD:

MadBerry

New member
אוקיי,

מצטערת, לא ידעתי שזה נחשב ספאם. מהם הפורומים המתאימים? ואת יכולה למחוק אם אלה החוקים.

../images/Emo34.gifאני לא אמחוק , כי את לא עשית זאת

במטרה להספים D: אז זה בסדר .. רק שתדעי כיאלו חח :) אינלי מושג . תהיתי לגבי הפורומים המתאימים .. לא אמרתי בודאות אבל צריך להיות לא ?

JamieLevinkind

New member
חשוב !!!!

אני בטוחה שכולם רוצות עוד פוסטרים של מקפליי וכתבות שקשורות לקפליי! אז בואו נפוצץ את ראש אחד בהודעות של לפרסם יותר על מקפליי, האלבום החדש שלהם יוצא ואתם לא אומרים כלום על זה, יש להם סרט שהולך לצאת ואין שום זכר לזה בעיתון ודברים כאלה ... http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/rs-hd/133405134442?v=wall&ref=ts חלק מאיתנו כבר התחלנו אז תעזרו :)

LioritaGirl

New member
אני חושבת שהם מחכים שהאלבום ייצא

ורק אז לשים כתבות ודברים כאלה .. כי עכשיו עוד לא יצא כלום. לא האלבום, לא הסרט , ולא הסינגל. כל מה שהם יכולים לכתוב זה על טריילר של דקה וחצי וקליפ של שיר אחד .. D:

JamieLevinkind

New member
הם תמיד כותבים על דברים שאנשים הולכים לעשות

הם כותבים מה הם עושים או מה הולך לצאת ודברים כאלה .. על כולם הם עושים את זה ורק על מקפליי לא ! וזה ממש מרגיז

LioritaGirl

New member
צודקת. ../images/Emo6.gif

הכוונה שלי הייתה שכל עוד לא יצא האלבום יש מקום לתקווה D:

למעלה