משעמםםם ליי!

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifמשעמםםם ליי!../images/Emo3.gif

אוףףף אני פשוט מתה למצוא עבודה בחופש הזה!!! אני עוד 2-3 חודשים בת 14 ואני לא יודעת אם מקבלים עבודה ילדות בגילי!!כאילו אני מתכוונת לעבודה עבודה! ולא בייביסיטרים או משו.... אני חיבת לעשות עם עצמי משו בחופש הזה והכי חשוב- כסףףףףף!
מה איתכן??!? מה הולכות לעשות בחופש?? הולכת לעבוד או שלא? אתן מכירות במקרה מקומות עבודה שמקבלים ילדות בגילי??? אוףףףף תעזרו לחשוב לאן כדאי לי ללכת!...

לכי על בייביסיטר .. העבודה הכי פשוטה ומתאימה.

אומנם קשה למצוא אבל תשאלי שכנים ,תבקשי מאמא ואבא לשאול את המכרים בעיר אם מישהו צריך ..
בכל מקרה

ספרוו על חוויות חג המים ../images/Emo40.gif

אני כרגע יצאתי מהמקלחת והתלבשתי לאחר מלחמת מים סוערת עם אחי וחבר שלו .. בהתחלה היינו מאוכזבים שהיו לנו רק 10-12 בלונים קטנים כאלו למלחמת מים - וחצי התפוצצו עוד שניפחנו אותם
ואז היום חיטטתי קצת במיגרותיי ומצאתי 3 בלונים
אז לקחנו אותם ,כל אחד קיבל בלון אחד
והסתערנוו אני לקחתי את ה-3 בלונים וניפחנו ואז הם ירדו למטה מתחת לבית שלי [אחי וחבר שלו
] וזרקתי עליהם והם ניסו לנגוח בבלונים וזה התפוצץ להם על הראש
והבלון האחרון נפל ולא התפוצץ ואז אחי ניסה לזרוק לי אותו כדי שאזרוק שוב והוא כמובן ל א הצליח והבלון נפל מטר ליד האוטו של אבא שלי והתפוצץ
ואז סתם התחלנו לזרוק שקיות עם מים וכבר בלי לשים לב זרקנו משהו כמו 15 . והם היו רטובים רצח .. אני לא - אבל התרטבתי מתי שמילאתי ת'שקיות . ופעם אחת אחרי שגמרתי למלא שקית הנחתי אותה מסתבר שהיא הייתה פתוחה וכלל השיש התרטב
זה היה מעצבן
ומצפה לי כנראה עוד מלחמת מים עם החברות מחר בבוקר
מה איתכם

racheli ivgi

New member
מגיל 14 ומעלה מקבלים ילדים לעבודה אבל רק אם->

יש להם כרטיס עבודה.....אז תלכי להוציא שיהיה לך 14...

אני עושה ביביסיטר לכלבים

תתפלאי...תטלי מודעות ואשכרה יהיו לקוחות.....אני לוקחת יותר מביביסיטר על ילד..וזה עובד!!הרגע חזרתי מסיבוב עם כלב חדש..... יש הרבה לקוחות קבועים...נסי את זה..תטלי בכל מקום אפשרי.....
כל טיול חצי שעה,טיול בצהריים ואחה"צ בשעות קבועות.... 15 לשעה ולמי שיקר מדי אז 10

למעלה