נגמר החופש הגדול

m o r s h

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif נגמר החופש הגדול ../images/Emo10.gif

בצער רב וביגון קודר אנחנו מודיעים על פטירתו של החופש הגדול. ההלוויה תצא ביום רביעי הקרוב בשעות הבוקר המוקדמות. הגיע זמן סיכום.. מה עשיתם בחופש הזה? איך אתם מתכוננים לבי"ס? לאיזה כיתה אתם עולים?? החופש עבר לכם מהר/לאט? בקיצור תכתבו כאן את כל מה שיש לכם להגיד על הנושא!

zionyeo

New member
כולנו עצובים, דמעות, בלאגניםםםם

זה החופש הכי כייייייייייפי שהיה לי מכל החופשים! עשיתי המון ונהניתי המון.... כמעט כל שבוע (אם לא יותר) הייתי בת"א חחחח האמת שלבצפר לא ממש התכוננתי, היום קניתי קלמר ויומן, קצת מחברות ועפרונות חודים, וחודים חחח... ונשארו לי עוד 2 ספרים לקנות... אני עולה לכיתה י"א, שאמרו לי שזו הכיתה הכי קשה :( וזהו, בעיקרון החופש עבר מהר אבל בדיעבד הספקתי המון והוא היה חווייתי ומדהים! מה איתכם..?

miamor17

New member
החופש הגדול האחרון בחיי../images/Emo70.gif ונצל"ש-

אני עולה לכיתה יב' וזה החופש הגדול האחרון שלי (של ב"ס...אחר כך יש לי חופש יותר גדול עד לגיוס). לא הרגשתי ממש חופש האמת..הוא עבר די מהר! אני טסה לפולין
עוד כמה שעות ככה שאני גם יפספס את היום ראשון (האחרון שלי) ללימודים
אני חוזרת עוד 8 ימים!! מה שאומר שגם בספטמבר אני לא יצליח להגיע להצגות........ תהנו ומקוה שלא יהיה עודדדדדד אירוח עד אז!

היה חופש ממש סוף../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

החופש עבר ממש מהר.. אני עולה לכיתה ח'
לבית הספר אני התכוננתי רק מהשבוע כדי לא להיכנס לדיכאון יצא סוף סוף דיסק לכלא6..פגשתי אותם..פגשתי מלא מלא מפורסמים(שכמובן חטפו ממני טראומה) ראיתי את מרי לו ישנתי יום שלם!!
וכל מיני דברים כפים..החופש הכי כפי בחיים שלי!!! ואני ביום הראשון מתלבשת בשחור!!כי אני מגיעה להלוויה!
חחח

mary lou

New member
תמיד בשמחה אנשים ../images/Emo24.gif

היה חופש שווה ביותר
האמת שרוב החופש למדתי מתמטיקה (אוניברסיטה
)- מבחן ראשון בלינארית בשבוע הבא ב9.9 אז אחלו לי בהצלחה אבל בכל זאת ה"חופש" היה היה עם כמה רגעים שולטים... כמו הרגע שבו קלטתי שאביטל משחקת את מרילו חחח זה היה בלתי נשכח
בקשר לשאר השאלות... החופש כמובן עבר מהר מידי
והאמת ממש לא התכוננתי ללימודים... התחלנו היום (כאילו שיחות כאלו עם המחנכת) והיה נחמד למדי (כיתה יא) אז אה... זהו... שיהיה לכולנו בהצלחה ו...חוץ ממזה נזכרתי ש...היום בדיוק, לפני כך וכך שנים- |מירי וגבריאל נפגשו כן כן, תחשבו על זה, מירי אמרה במסיבה "הלימודים שלי מתחילים מחר" משמע המסיבה הייתה ב31.9 והם נפגשו יום לפי...חח... משמע היום
אז שיהיה במזל טוב (טיהי ^ ^ זה חולני )

LOVEאמיר

New member
../images/Emo5.gifאני כבר חזרתי אתמול...

זהו, כיתה י"ב. שנה אחרונה. שלום ו..ביי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m o r s h

New member
יוו החופש הזה עבר כ"כ מהר

כמה דברים לא הספקתי.. טוב אז ככה הייתי מלא פעמים במרילו, הייתי בקופהקבנה, היינו שלושה ימים אצל עידית, היינו עוד יומיים אצל עידית, היינו בניצנים בגמר של כוכב נולד 2, היה מפגש מעריצים עם השחקנים, כמעט הייתי באילת אבל לא חח, הייתי מלא מלא מלא פעמים בת"א.. פשוט החופשש טססססססס אני עולה ליא' ביום שישי קניתי דברים לבי"ס כמעט לא קניתי כלום חח

HILALA3

New member
טוב אז..

זה היה אחד ה-חופשים הכייי כפיים בחיים שלי הספקתי להיות באילת והיה הכי שולט בעולם.. כל יום להסתובב בלי שום חשבון מה יש מחר.. בלי.. צריך לקום מוקדם או ללמוד למבחן... כל יום טיולים במקום אחר ממש סוף אני נהנתי בצורה לא נורמלית!! אמממ לגבי הבצפר אם התחלתי להתכוננן ... דברים לבצפר כבר קנו לי (אמא) בעקרון התחלתי קורס פסיכומטרי לפני שבועיים אבל זה לא מה שיהרוס לי את החופש המדהים הזה אז יש לי כמעט את כל הדברים חוץ מ ההספרים של המקצועות חחחח אין לי כוח ללכת לקנות זה סתם מבאס אבל לא נורא יאלללה שנה אחרונה במסגרת הזאת!!!! ואז באמת יהיה לי חופש גדול גדול גדול (אני עכשיו אהיה בי"ב) זהו זה הסיכום שלי היה טוב וטוב שהיה חבל שנגמר ! עבר מהר שיהיה בהצלחה לכולם בשנה החדשה

AvIa4EvEr

New member
יאללההה לכולם היה אחלה חופש ורק לי

לא...:( לא הספקתי כ=ל=ו=ם אבל ממש כלום וזהו אני כבר מתההה לחזור לביצפר סופרת את השניות עד מחר.. אהה ולמי שתוהה מי אני ומאיפה נפלתי עליכם- אז אני אביה אני בת 13 מאשדוד, כותבת בפורום הרשמי של אמיר פיי גוטמן ומיכל אמדורסקי וזהו אני אכנס מדי פעם.. אולי..

למעלה