למשועממים

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifלמשועממים../images/Emo163.gif

טוב מאוד מאוד משעמם לי... ואי אפשר מרוב שעמום.. אז יצאתי לסרט (וכמובן לא שכחתי לשתות קפוצ'ינו) ו........הספקתי לחזור... אוקי נגיע לרעיון... יש כזה אתר שנקרא שין 1 שזה בעצם אתר לערסים פרחות וכל השאר של אשדוד.. היה לי כל כך משעמם אז החלטתי להיכנס לאתר... פתאום אני מגלה שפתחו תעודה למורים שלנו במקיף.. אז יש שם את המורה לשלח שלי,המורה ליהדות שלי ,המורה (לשעבר)הנאצית לצרפתית שלי ונראה לי עוד מורה... בכל מקרה נפסיק דיבורים למי שמשעמם כמוני פשוט כנסו וצחקו..חחחחחחח http://www.shin1.co.il/id/show_user.php3?userid=26456 וקישור בסוף ההודעה.. נכון שאני משועממת מוות?!?!?

l a d y b i r d

New member
../images/Emo6.gifחחח....

אני לא במקיף שלך אבל זה עדיין מצחיק... וזה הזכיר לי את גיא טובול (איך יכולנו לשכוח אותו...?) באמת תוסיפו עוד מורים ... אני רוצה להכיר את הצוות שלכם -חחחח-

חחחח... ../images/Emo110.gif

פאק אנשים משועממיםםםםם אני עכשיו הייתי במשחק כדוריד של ידיד שלי ואח"כ סתם הלכנו לטייל בשכונה שלו עם עוד כמה.. הפסידו
בעע

ג ו א ט ה

New member
וואי!!! המורים שלי!

ת'אמת אני מכירה רק את פלורי.. כאילו רק היא מלדממת אותי אבל זה לא אומר שאני לא שומעת סיפורי זוועות על כל השאר.. חחח תפסו את פלורי בפוזה כזאת.. חחחח.. של "אמריקה זה קקה!" "דמוקרטיה זה הדבר הכי טוב שקרה לאנושות"!!! "המהפכה הצרפתית שינתה את העולם!".. וכו' וכו'...

../images/Emo108.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:30 נארח בפורום חתולים Live את שר הפנים אברהם פורז, שיענה לשאלותיכם בענייני חתולים- וגם בעניינים אחרים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב-21:00 (שעון ישראל) מארח פורום ישראלים בחו"ל את הרו"ח ישי עציון שיענה לשאלות בנושא השפעתה של הרפורמה במס על הישראלים בחו"ל. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חידון הקליפים הגדול של בריטני ספירס מתחיל היום וימשיך עד יום חמישי, וכל זאת במסגרת החגיגות של האלבום החדש של בריטני, In The Zone שנמצא כבר בחנויות. מידי יום נפרסם בפורום בריטני ספירס תמונה מתוך אחד הקליפים של בריטני. עליכם לנחש מאיזה קליפ התמונה ולשלוח אלינו את התשובה במסר אישי. פרסי בריטני ספירס מובטחים לזוכים. ועוד חינמים...פורום רוק ישראלי מחלק לכם כרטיסים חינם להופעות של דן תורן, דודי לוי ושרון מולדאבי. ההרשמה נסגרת היום ב-22:30.

למעלה