SofyTofy

New member
../images/Emo32.gifרוצה לשתף../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לפני כמה חודשים התקבלתי לעיתון ערוץ הילדים. הם קיבלו אותי בתור כותבת ביקורות על ספרים/סרטים וכו' (בינתיים רק ספרים). ככשמעתי שרודריגו גונזלס (האחד והיחיד חוץ מקרייג שלי
) יגיע לערוץ הילדים, ביקשתי מהעורכת שלי שתיתן לי לעשות כבתה עליו, ואם אפשר גם ראיון. היא אמרה שהם צריכים לחשוב על זה אחרי הכל רשמתי רק ביקורת אחת (בקרוב השנייה) ואם הם ירצו אותי אני אצטרך לשלוח רעיונות ורק אם הם יהיו טובים והם יאהבו אותם שם בעיתון, אז ייתכן ויתנו לי לעשות כתבה קטנה על רודריגו. יום אחד, חזרתי הביתה ובתיבת המייל שלי אי מייל מהעורכת. הם מתכוונים לעשות כתבה (דווקא גדולה, לא קטנה) על רודריגו, כולל ראיון, והחליטו לתת לי הזדמנות בכל זאת, בלי רעיונות ובלי שטויות. רק אני, רודריגו, והכתבה. ובעוד שישה ימים, זה קורה. אני ורודריגו, אחד על אחד (
), אנחנו, והשאלות שהכנתי (ונבדקו היטב ע"י מערכת העיתון) לראיון. אה כן, ושלחו את המפיקה של ערוץ הילדים (או של עיתון ערוץ הילדים, לא בדיוק הבנתי) להיות שם איתי, שאני לא אתעלף/אפשל, אחרי הכל, פעם ראשונה שהם עובדים איתי על כתבה שלמה, ורצינית, ועוד עם ראיון. הם רוצים להשגיח. ואחרי הנאום הזה, אתם מוזמנים להגיב, ולפתוח בשירשורי
/
וכל השאר. אני אשמח
.

רק דבר אחד אומר........../images/Emo47.gif

אני עכשיו בביצפר........... בשיעור מחשבים........ אני מתה משעמום HELP ME PLEASE

SofyTofy

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

ואני מקווה שכולכם תקנו את גיליון אוקטובר של עיתון ערוץ הילדים, שאותו ניתן להשיג ב"סטימצקי" *פרסומת לא סמויה בכלל
* ואם באמת תקנו את העיתון ותראו ירדן און (בהתחלה כשרשום "כותבים:........" או בכתבה עצמה) תדעו שזו אני

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif ו../images/Emo50.gif ענקית

יש לי קצת בעיות במחשב ולכן אני לא מצליחה לשלוח לך מסר(וגם לא לענות ללילך-לילוש אחותי
),את הודעה הזאת אני כותבת בוורד(word) לכן גם לא הצטרפתי רשמית לפורום(זה יקרה ברגע שהמחשב הדיסקלט יתוקן),אני מכירה את עיתון ערוץ הילדים ואת נגה המפיקה ורוני העורכת(כן...גם אני כתבת שם
),אני יכולה לעזור לך בעניין ותיזכרי שגם רודריגו הוא בנאדם וחשוב בראיון לנהל קשר עין ושיחה רגילה עם המרואיין,לזרום עם התשובות ולא להתקבע על השאלות הכתובות בכלל. רוני היא אדם מקסים וסובלני מאוד ואין לך חשש לפחד כשהיא העורכת,בתור פרפקציוניסטית רצינית אני בדרך כלל באה ומתקנת את עצמי מיליון פעמים ורוני מרגיעה אותי ואומרת לי שאני בסדר וסתם מחפשת שהכול יהיה מושלם ולא חייבים את זה כי מטעויות לומדים(ואני יודעת את זה,אבל אופי קשה לשנות...),אין לך מה לדאוג!פשוט תהיי את,זה תמיד עובד(ואם למישהו זה לא נראה שיהנה)
אני אנסה לאחל בהצלחה ולפנות אלייך בפרטי איכשהו כדי להמשיך לדבר איתך אם את מעוניינת

SofyTofy

New member
וואו תודה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ויצא לי לדבר רק עם רוני (שהיא העורכת שלי בעיקרון) והיא בנאדם ממש נחמד
ויש לי בעיה קטנה בראיון, כך שהוא לא ממש יוכל לזרום.. אני אצטרך לכתוב את התשובות של רודריגו בזמן שהוא מדבר, כי אין לי מכשיר הקלטה
זה ממש חבל, כי ככה זה באמת לא ממש יזרום, אבל אני אכתוב הכי מהר (ובכתב הכי מכוער, שיילך עוד יותר מהר, אני רק מקווה שאחרי זה אני אבין מה רשמתי).

Digi Lista

New member
הכיף כולו שלי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

עד לא מזמן גם לי לא היה טייפ קטן מקליט(בכלל להמון עיתונאים בעיקר צעירים בגילנו בערך אין טייפ מקליט-זה דבר יקר יחסית) ואת רוב הראיונות הייתי צריכה לנהל דרך הטלפון שזה קשה פי כמה מאשר שיחה פנים אל פנים,זה היה פשוט סיוט ולמרות הכול הצלחתי לזרום,פשוט רשמתי את הדברים בלי להסתכל על הנייר(כלומר יותר הקשבתי מאשר התרכזתי בכתיבה) או שרשמתי נקודות שידעתי שמהן אני אזכור מה אמרו,יותר מיזה אני יכולה לספר לך שלא מזמן ערכתי ראיון עם מישהו מפורסם ומקסים(פרטים אני אתן בפרטי) שחלקנו מכירים ואוהבים,הבעיה שהקלטת שלההקלטה נהרסה לי ברגע שהגעתי לאוטו,מסתבר שהסליל יצא מהמקום(קלטות מסוג גרוע במיוחד מסתבר,אלה קלטות קטנות מקלטות רגילות כי הטייפ המקליט קטן מאוד,היתרון שהוא נייד וקולט למרחקים),הראיון היה מעולה ההוכחה לכך הייתה שהצלחתי להשיג הרבה מידע סודי שכמובן לא נועד לפרסום(כלומר אותו מרואיין נפתח אליי בענק)הבעיה שכשהקלטת נהרסה לא זכרתי איזה דברים נועדו לפרסום ואיזה לא וזה דבר מאוד לא נעים,אומנם יש עיתונאים(ועורכים...)שדברים כאלה לא מעניינים אותם אבל לי חשוב להיות הגונה ואם מישהו סמך עליי אני לא אוציא משהו שלא לפרסום,הייתי בלחץ אטומי והצטערתי שסמכתי על הטייפ ולא כתבתי תוך כדי,למזלי הייתה לי דרך להגיע לאותו אדם ולדאוג שהוא יאשר מה אמר ומה לא נועד לפרסום(מסתבר שמה שכתבתי בהחלט נועד לפרסום ולא התבלבלתי אבל בכול זאת היה חשוב לבדוק)כי חשוב לתת כבוד למי שאיתו דיברנו(ראיינו...),את מבינה את הנקדה שאני רוצה להבהיר לך? בין מראיין למרואיין יש כמה חוקים בלתי כתובים שחשוב לשמור עליהם(אפשר לא לשמור אבל...)הדבר הראשון הוא לזכור שלא משנה את מי מראיינים הוא בנאדם בדיוק כמונו-יש לו שתי עיניים,אף,פה,רגשות,מחשבות וכו'...אין מה למהר מבחינת הכתב את חייבת לזכור בעיקר כשמדובר במפורסמים(האמת שחלק גדול מהמפורסמים לא מעניינים,יצא לי לראיין הרבה אנשים לא מפורסמים שהיו הרבה יותר מעניינים) שהם צריכים אותך בדיוק כמו שאת צריכה את הכתבה,הם לא היו מפורסמים אם עיתונאים ולא משנה גילם לא היו מתעניינים בהם וכותבים/מדברים עליהם,אין לך מה למהר בראיון תהיי נינוחה ותזרמי כאילו את מדברת עם חבר/ה טוב/ה למשל, מותר לך לעקוץ מידיי פעם אבל בעדינות כי מדובר כאמור באדם עם רגשות,גם להגיד דברים כמו "לפני הראיון חשבתי עליך ככה..." זה בסדר,לפתוח ראיון במשחק אסוטסיאציות ולשתף פעולה זה הרבה יותר מבסדר,והכי חשוב תמיד להיות את ולהקשיב רק לעצמך(מותר לך להגיד שאת מתרגשת ושזה ראיון ראשון שלך),כמו בכול דבר ככול שתנסי יותר תרכשי יותר ידע וניסיון,אני יכולה להעיד על עצמי(כי זה עניין אישי ואי אפשר לדבר בשם אחרים)שראיונות של 'אחד על אחד' פשוט תפורים עליי (מאז ומתמיד)אבל משאלים עם הרבה אנשים ממש לא מתאימים לי כי אני מתבלבלת ולא יכולה להתרכז לעומק. בגלל שאני מבינה את הלחץ שלך שהוא טבעי(ועוד עם נגה המפיקה לידך שהיא בניגוד לרוני פחות סבלנית,היא מאוד מאוד מאוד נחמדה אבל סבלנות זאת לא התכונה הבולטת אצלה לפחות מההיכרות שלי איתה)אולי כדאי שתקחי איתך חברה טובה או בן משפחה קרוב שיהיה נוכח ופשוט ישרה עליך אווירה רגועה?או איזה חפץ שמשרה ביטחון עלייך(זה נשמע מוזר אבל זה דווקא הגיוני) ובאמת הכי חשוב לזרום ולהקשיב למה שאומרים לך,להקשיב זאת תכונה מאוד חשובה,לא לשפוט רק להקשיב ולנסות לנתב את השיחה לאן שאת רוצה-אם הראיון אמור להתמקד ברודריגו ועבודתו בערוץ הילדים אל תגלשי מידיי ל"קחי אותי שרון" לדוגמא,תדברו על זה,שיספר חוויות אבל אל תתבלבלי כי זה לא שייך לראיון,רוני מקסימה ובאמת תעזור לך בכול שלב בדיוק כמו שהיא עזרה ועוזרת לי החל מפברואר(כשהיא הודיעה לי התקבלתי לעיתון) גם אם היא לא תהיה לידך באותו הרגע(אבל נגה תהיה והיא מקצועית מאוד בפני עצמה,לא מזמן רוני טסה לחו"ל ונגה ניהלה את הכווווללללללל בעצמה והיא ראויה להערכה עצומה על זה)
אני מקווה שלפחות קצת אני עוזרת לך ומורידה ממך טיפה מהלחץ,אני אשמח לדבר איתך עוד בפרטי ושתשתפי אותי בחששות ובתחושות שלך שמי כמוני מכירה אותן בצורה רצינית,חבל שיש לי בעיה באינטרנט וגם את המגילה הזאת אני כותבת לך מהוורד ומעתיקה אחרת כול השיחה הייתה מתנהלת בפרטי(למרות שאין לי בעיה עם הדברים שכתבתי ומי שזה מעניין אותו מוזמן בכיף לקרוא ולהגיב)אבל אני באמת מאמינה שאני יכולה לעזור גם אם לא הרבה(אחרי הכול את זאת שתתמודד בסופו של דבר)אז למה לא לנסות?אחרי הכול בשביל זה יש חברים(אנחנו לא מכירות אבל למה שלא נהיה חברות בעצם?)

Liloush

New member
../images/Emo24.gif

איזה מתוקה!!! אני מתגעגעת אלייך
מקווה שהמחשב והאינטרנט ייסתדרו הכי מהר שאפשר!!! קראתי את כל מה שרשמת , ובאמת חשוב שירדן תקרא את זה ,אני בטוחה שזה יעזור לה קצת.

SofyTofy

New member
באמת תודה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

וזה באמת עזר לי מאוד
השאלות שלי מאורגנות לפי הסדר כך שנושא אחד לא יגלוש לשני, אלא לפי זמן והכל. הבעיה היא, שאת נראית לי מאוד נוחה עם מפורסמים, אני, פשוט נורא מתרגשת. ועוד ראיון ראשון
לגבי חבר מש]חה, אח שלי מסיע אותי לשם, וכנראה גם בא עם חברים ורוני אמרה לי שלא נראה לה שייתנו לו להיכנס (במיוחד אם הוא עם חברים). במה עבדת בעיתון בדיוק
ואת מוזמנת לכתוב לי מסרים, איי סי קיו (98053790) או מסנג'ר ([email protected]
וזה לא האי מייל שלי). תודה רבה רבה רבה על העזרה

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

אני עדיין בעיתון אני כתבת שם(ולא רק שם...)בדיוק כמוך,אומנם בחודשיים האחרונים לא כתבתי אבל זה בגלל שהיו עודף רעיונות וגם בגלל שבגיליון אוגוסט שעסק בנושא "אהבה" הרגשתי שאין לי מה לחדש ולכן רוני ואני החלטנו שאני לא אכתוב אלא אם כן ברגע האחרון תתבטל למישהו כתבה ואני אחליף אותו(שזה בסדר מבחינתי,מתישהו הייתי בטורקיה והפסדתי חתיכת כתבה והצטערתי קצת כי זאת הייתה כתבה מגניבה-זאת של הטיסה בשמי הארץ עם הילדה שלומדת לטוס,אחר כך רוני והצלם שבמקרה בא לצלם כתבה שאני עשיתי אמרו לי שלא היה משהו בסוף וזה עודד אותי,אבל זאת עדיין יכולה הייתה להיות חוויה מעניינת). אני לא מתרגשת ממפורסמים כי אני לא מתרגשת מאנשים עד שהם לא גורמים לי למשהו מיוחד,כלומר זה לא שאני אנטיפטית או משהו,להיפך רוב החיים(קצרים...אני כולה 16 וחצי,לא עד כדי כך זקנה
) אנשים שאני אפילו לא מכירה(מהביה"ס למשל) באים ומתחילים לשפוך את הלב בלי שאני בכלל יודעת את השם שלהם(או הם את שלי) ובדרך כלל אני פשוט רגילה להקשיב לאנשים(ולפעמים זה מה שאנשים מחפשים שלא ישפטו אותם אלא שרק יקשיבו) ככה שמפורסמים או לא מבחינתי מי שאפשר לדבר איתו לעומק זה נחמד ואל תשכחי שמפורסמים לפני שנהיו כאלה הם כולה בני אדם ויש להם חסרונות כמו לכולנו וכשהם קמים בבוקר אני בטוחה שגם הם מזכירים לפעמים את עוגיפלצת מ'רחוב סומסום'
,מה גם שאני מראיינת(נניח מראיינת,אני לא מסתדרת עם ההגדרה הזאת...) הרבה שנים יחסית ואני במגמת תקשורת רדיו(זאת הייתה הברירה היחידה אצלנו בביה"ס מבחינת תקשורת) ושם מכריחים אותנו לראיין(שזה בכלל מעצבן כי אני טיפוס ביישן ומופנם מאוד ששונא לדבר ברדיו/להצטלם בטלוויזיה ובכלל דברים שקשורים אור הזרקורים מבהילים אותי,אני אוהבת לעבוד מאחורי הקלעים)...בואנה אני מתחילה להרגיש חכמה ידיי,בחיים לא חשבתי על הדברים שכתבתי עד עכשיו,פשוט הרגשתי אותם באופן טבעי וזה משונה לכתוב את זה למישהו אחר(לכן לא בטוח שהם באמת יעזרו,אני סתם מנסה להרגיע אותך בגלל שאנחנו פחות או יותר באותו המצב ובאותו העיתון
) אני מבינה את ההתרגשות שלך בכול זאת ראיון ראשון ואפילו עיתונאים מנוסים נוטים להתרגש המון פעמים וזה טבעי ואפילו בריא להתרגש אחרי הכול לגלות שמישהו שאנחנו אוהבים ומכירים רק על המסך קצת שונה במציאות-פתאום הוא בנאדם רגיל,את יודעת שיש הרבה מרואיינים שבעצמם מתרגשים לפני כול ראיון?אומנם חלקם לא יודו בזה אבל מבט אחד בעיניים שלהם מסגיר אותם ואז זה בכלל כיף(שניכם באותו מצב...),גם אם תראי שאת מתרגשת זה בסדר,הכול בסדר ואף אחד לא נולד עיתונאי(אני אגב מעולם לא הגדרתי את עצמי כעיתונאית,אני אוהבת לכתוב אבל אני לא בטוחה שזה מתאים לי לעסוק במקצוע כזה שחלק מהאנשים בו הם נבלות שיעשו הכול בשביל פרסום שמם ליד משהו,גם אם אותו משהו לא בהכרח נהגה על ידם...)וגם לא עורך ועוד יותר מיזה אף אחד לא נולד מפורסם(כלומר רוב האנשים...אם את בת למשפחת המלוכה למשל זה שונה...)ועם רודריגו זה בכלל נראה לי קל כי הוא רק בחודשיים האחרונים נהיה מפורסם והתוכנית בערוץ הילדים היא משהו חדש עבורו ככה שאין לך מה לדאוג(אגב אם מפורסם לא נחמד אלייך את יכולה בהחלט לרמוז עליו דברים בכתבות,לא ללכלך סתם כי זה מגעיל אבל בהחלט לרמוז ושכול אחד יפרש את הדברים כפי שנראה לו...)באמת תהיי את ותזרמי,אל תחשבי יותר מידיי איך את מצטיירת בעיניו(אני מדברת בכלליות על ראיונות ולא אישית נגד או בעד רודריגו,מעולם לא פגשתי אותו וגם את "קחי אותי שרון" לא בדיוק ראיתי ככה שאין לי דיעה לגביו) -לא את הכתבה-הוא הכתבה ומה שחשוב בסוף זה מה שאת תכתבי,אם היה לך מעולה תפרגני ותני לקוראים להרגיש חלק ממה שהרגשת,אם היה פחות טוב תכתבי בלי יותר מידיי רגש וגם את זה הקוראים יבינו,את מבינה כמה כוח יש לך ככתבת?את השולטת ולא להיפך! איפה יערך הראיון עם רודריגו שלא יוכלו להכניס לשם הרבה?(האמת שיותר מידיי צופים זה גם לא טוב,אותי אישית זה ממש מבלבל ואני משתדלת שיהיו נוכחים רק אנשים שאני סומכת עליהם וגם אז שיהיו מעטים) אני מחזיקה לך אצבעות כבר מעכשיו ומאחלת לך
ענקית
ולילוש אני חולה(הייתי כותבת בריאה אבל אני עדיין חולה...סחרחורות וכאבי ראש עצומים
)עלייך ואני ממש מקווה שהאינטרנט שלי יסתדר ושנוכל לדבר בקרוב(שלחתי לך לפני שבועיים חתיכת אימייל-קרוב לשעתיים לקח לי לכתוב אותו בוורד אבל לצערי הוא לא הגיע ליעדו כנראה ומאז יש עוד מיליון וחצי דברים לספר...)כי אני מתגעגעת לאללה

רותם271

New member
מה?!?!?!?!?!?! ../images/Emo62.gif

מזל טוב על זה שאת כותבת בערוץ הילדים...
איפה אפשר לקנות גיליון?! או שעדיין לא יצא...
בכל אופן
ו-
בהמשך הדרך....

SofyTofy

New member
זה יהיה בגיליון אוקטובר..../images/Emo103.gif

מה שאומר שזה עדיין לא יצא והוא ייצא באמצע אוקטובר.. ואפשר לקנות ברשתות "סטימצקי".

מזל-טוב!../images/Emo75.gif../images/Emo141.gif

אז על זה דיברת! ואני לא הבנתי! תמסרי לרודריגו נשיקה ממני...

keeeren

New member
ווואייי!!!!../images/Emo50.gif|מזל-ט||גזוז|

שיהיה לך בהצלחה, המון מזל טוב
תאנסי אותו גם בשבילי, ותגידי לו שקרן מבת ים מתה עליו! קח אותי רודריגו! לא אל תיקח אותה, אותי, א ו ת י

REBELDE 16

New member
אווי איזה יופי איזה כייף......./images/Emo151.gif

אני מאוד שמחה בשבילך.בהצלחה.. ואם את יכולה תביאי תמונות שלו!

SofyTofy

New member
בטח שאני אביא../images/Emo103.gif

אבל אני בטח אפתח אותם רק בראשון הבא, אקח אותם רק בשני ואסרוק רק בשלישי

../images/Emo108.gif הקסם...

הרבה דברים קורים היום בתפוז!
"חתול הקסם" שגיב לויפר מגיע היום ב-19:00 לצ'ט של פורום YTV לענות לשאלותיכם וגם לעשות קצת שמח, לאחר שהעיפו אותו בשל התנהגות לא נאותה מהוילה של פרוייקט Y.
הערב ב-21:00 פורום סינגלס מארח את ג'וני, נשא איידס, שידבר על המחלה, על ההתמודדות היומיומית ועל דרכי המניעה. חשוב וגם כדאי לדעת!!
באותה שעה , 21:00, פורום חירשים וכבדי שמיעה מארח את הדס שרס, עובדת סוציאלית חרשת, שתסביר על זכויות החרשים וכבדי השמיעה בישראל, ותענה לשאלותיכם בנושא.
השלמה-וויזיון יוצא לדרך היום וימשך עד ה-26/11- יום הולדתו החמישים וארבע של שלמה ארצי. היום מתפרסם הסיבוב הראשון: 11 שירים של שלמה מתחרים על אהבתכם. כנסו, האזינו לקטעים ודרגו את חמשת החביבים עליכם...
הקופסא שלנו מתחדשת השבוע, ודיידו עם להיטה החדש white flag נכנסת היישר למקום הראשון ומורידה משם את אוונסנס. שנאייה טויין נכנסת רק ל-18 ודני מינוג כמעט אומרת לנו "להתראות"... זה הזמן להצביע לחמשת השירים האהובים עליכם. השבוע אנחנו מחלקים לכם את הסינגל ההורס של ריצ'ארד אקס וקליס... Finest Dreams

למעלה