linoy7

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

במקום שנשרשר כל הזמן ל"תפוז אנשים מודיע"..

linoy7

New member
עבדתי היום!!../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

ב- 9 בבוקר התקשרו אליי מהכוח אדם.. לעבוד כמזכירה במשרד עורכי-דין בכיכר המדינה.. אז בגלל שמאוד משעמם לי ואני רוצה עבודה
אז הלכתי.. מ-10 וחצי עד 5.. היה מעייף! אבל נחמד
עבודה ליום אחד, זה המזל
יש עורכי-דין לא נחמדים
ועכשיו אני עייפה וכואב לי הראש
אבל העיקר שהגיע סופ"ש

NITSAN6

New member
היום חיסנו אותנו..../images/Emo110.gif

כולם היו בפאניקה
היה מזה מצחיק..אני הייתי גיבורה ולא כאב לי בכלל
חחחח והאחיות גם חילקו לנו מדבקות של כל הכבוד ואני גיבור
האמת שעכשיו ממש כואב לי..כאילו יש שם שטף דם ענקי. יאוו וילדה אחת התחילה ממש לדמם..איך ששמו לה את הצמר גפן הוא התמלא בדם והיו צריכים להחליף לה עוד פעם

linoy7

New member
יואו../images/Emo6.gif איזה חיסון עושים בכיתה ט'?../images/Emo41.gif

את כיתה ט', נכון? או ח'? אמאלה, נהייתי סנילית

Robin Sparkles

New member
אוי המדבקות../images/Emo6.gif

גם לי לא כואב בחיסונים אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל לכאוב קצת אבל זה עובר

Robin Sparkles

New member
../images/Emo6.gif

מצאתי את המחברת שלי חחחח... היא הייתה במזכירות כי חברה שלי צילמה ממני כמה דפים ופשוט השארנו את זה שם
ושתינו בטוחות שלקתי את זה.לא נורא..

linoy7

New member
../images/Emo6.gif איזה יופי!! שמחה בשבילך!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

Robin Sparkles

New member
נכוןןןןןןןן../images/Emo13.gif

עכשיו חזרתי מבחוץ וכל המכנסיים שלי רטובים
איזה כיף זה..

just adiki

New member
שמעתי שג'ן ממש נכנסה לאנג'י בראיון שלה

באחד העיתונים... מישהו יודע במה מדובר או שיש לו את הכתבה? וגם שהיא היתה באופרה... היא בהריון בסוף? מה הולך?! חח...

linoy7

New member
חחחח../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

היה על זה השבוע בגיא פינס.. ביום ראשון או שני.. [תסתכלי בויאודי, אם בא לך
] והיא לא נראתה לי בהריון כשהיא הייתה אצל אופרה.. אבל אולי זו רק אני

Robin Sparkles

New member
מחר יש לי טיול שנתיייי../images/Emo3.gif

ואני צריכה להיות בבצפר ב-6!! איזו הגזמה... אני בכלללל לא מוכנה! לא הכנתי שומדבר עדיין חח. היום התחלתי ללמוד ב-12:30 כי לכל השכבה היה מבחן בהבעה ורק לכיתה שלנו היו עד עכשיו 3 או 4 שיעורים חח... היה לי אזרחות ואח"כ היה צריך להיות לי תנ"ך אבל התבטל וכולנו באנו סתם
בשיעור אזרחות המורה לימד על הכרעת הרוב ומישהו לא הבין משהו אפילו שהסבירו לו כמה פעמיים אז תלמיד אחר אומר לו "אוווו יא חמור חמורתיים.." ואח"כ הסבירו לו שוב והוא אמר "אה טוב" ואותו תלמיד אומר לו "הבנת חמור חמורתיים?"
ואח"כ רצינו לצאת מוקדם מהשיעור והמורה החליט להיות כאילו מצחיק ואמר שהוא רוצה ש-80% מהכיתה (17 תלמידים) יסכימו שנצא מוקדם והיו חסרים 2 תלמידים אז מישהי יצאה והביאה 2 תלמידים מ-י' חחחחחחחח והכל בגלל שהמורה הטיפש הזה ניסה להיות מצחיק ולא הלך לו..

למעלה