kimo

New member
עבודה בזמן חופשת הלידה...

שלומות לכולם זורק רעיון לאוויר, מקווה שזו במה נכונה... אני מנהל מכירות בחברת הפקות מדיה השייכת לאחד מהאישים הותיקים בתחום המדיה והעיתונות בארץ. לחברה מספר מוצרים ותחומי עיסוק, כשאחד מהם הוא אתר גדול ויעיל המשרת בתחומים רבים אנשים מכל הארץ (אסור פרסום בפורומים, נכון...?) האתר חי מהפרסום בו שהוא למעשה מוצר שדי קל למכור (למי שיש ניסיון מסוים במכירות ורצון) בזכות מחירים יוצאי דופן, רעיון נכון מבחינת איסטרטגית המכירה ועוד. ולמה אני מספר לכן את כל זה..? חשבתי מעבר למערך המכירה הקונבנציונלי שלנו לנסות ולבנות מערך של ח'ברה טובים שיסייעו במכירה, מהבית שלהם. ח'ברה שכרגע לא עובדים, לצורך העיניין פה אלו העוסקות בדרך כלל במכירות\טלמרקינג ועכשיו בחופשת לידה או אחרת שרוצות להרוויח ויכולות לשבת בשעות הנוחות להן בבית , לעשות הרבה שיחות ו"לתקתק" מכירות . הלימוד עלינו, שיחות הטלפון עלינו, והעמלות ממש, אבל ממש גבוהות. אז אם מישהי עם ניסיון ועם רצון להרוויח אחלה עמלות בזמן שלה מהבית שלה - אני מוכן להרים את הכפפה... פרטים במסרים שלכם צביקה

משוש30

New member
בנות מי באה לסקי השנה??? ../images/Emo113.gif

(אמברונת יש מצב?) אנחנו משאירים את הפעוט לשבוע אצל הסבים והולכים לבלות יש מצטרפים? (צרפת או איטליה)

משוש30

New member
מה קורה עם המפגש במודיעין?

בואו נקבע יום שעה ומקום? אני בעד יום ג אחרי 16 מה אתם אומרים??

nubi

New member
קצת מרגיזה אותי

ההודעה הזו. יוצאת מנקודת הנחה שבחופשת לידה אנחנו כל היום יושבות עם הרגליים למעלה ומחכות שיושיעו אותנו עם איזו עבודה... שלא לדבר על זה שאם ביטוח לאומי או מס הכנסה יגלו שבחופשת לידה יש הכנסה נוספת-חבל"ז.

אמברון

New member
../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif

אנחנו נאלצים לפצל, לכן אני עדין מתלבטת בין סקי לניו יורק. האמת היא, שאם סקי אז באיטליה. לא סובלת את הצרפתים יותר. יש את הסלה רונדה בדולומיטים שאומרים שהוא מדהים, ויש כמה אתרים באלפים (אנחנו היינו בססטרייר והיה מצויין). אילו היה לי איפה להשאיר היינו מצטרפים אליכם בשמחה!!!

אור100

New member
איזה החלטות קשות...../images/Emo3.gif

אני אשתדל לחלום על סקי בלילות. זה הכי קרוב שאני אגיע....

lulyK

New member
אם את מדברת על המפגש הכללי,

אז אני בכל אופן לא אוכל השבוע (נהיה באילת), ומשבוע הבא אני פנויה כל יום (מ-21:00)

kimo

New member
אז אל תתעצבני...

שמתי את ההודעה הזו בעוד פורומים וההנחה היא שונה מזו שהצגת. ההנחה היא שיש גם נשים כמו אישתי שהן אלופות בתחומן בעבודה, ושלקחו חופשת לידה ארוכה יותר מהרגיל כדי להנות מהילד. והן לא יושבות רגל על רגל אבל יש להן אם הן רוצות שעתיים שלוש לפחות ביום שהן יכולות לנצל להרוויח כסף לא קשה אבל ממש טוב. בקיצור, אין מה לכעוס, ההודעה לא נכתבה מזלזול בכן אלא מהערכה ענקית אליכן (אין עליכן, באמת... ), ולפי כמות המסרים שקיבלתי, יש אחלה אחלה ח'ברה בפורום הזה שההצעה הזו נראית להם מתאימה ... שלך צביקה

kimo

New member
שלחתי לך מסר בחזרה

בגדול מדובר על אתר גדול השייך לאחד מבכירי ענף המדיה בארץ (סלחו לי שאני לא מציין אותו פה, אני לא רוצה להיצטייר כמפרסם "בכוח"). האתר משרת בעלי עסקים רבים בהמון תחומים ובכל הארץ , כשאשר אנו מוכרים את הפרסום בו בקלות יחסית (מחירים ממש מיוחדים) ומתגמלים באחוז עמלה גבוה מאוד. רוב העבודה היא בטלפון ולכן החלטתי לפנות גם אליכן הפטישות שנמצאות כרגע בבית ויכולולת להרויח טוב במקביל להנאה שבשהייה עם הנולד.. יום נפלא צביקה

1אורניתה

New member
../images/Emo39.gifהרצאה בנושא חזרה לגזרה

חזרה לגזרה-גם דרך ארוכה מתחילה בצעד קטן ביום ו' הקרוב 26/11/04 בשעה 10:00 תתקיים הרצאה והדרכה כללית לנשים אחרי לידה ואמהות בכלל ,בנושא חזרה לגזרה, אתי עשירי דיאטנית קלינית ומומחית לתזונת נשים בהריון ולאחר לידה, תסביר על הסיבות לעליה במשקל,הדרך להתמודד,פתרונות וטיפים להתחלה ולהמשך הדרך. ההרצאה מתקיימת ב"מרכז להריון קל" בית מ.מ.ש, נמירובר 2 רמת החייל ת"א ,העלות היא 10 ₪ לכיסוי הוצאות בלבד. יש לתאם ההשתתפות מראש טלפונית או במסר. שרות ביביסיטר במקום. ה"מרכז להריון קל" כי בכל אמא יש גם אישה. 6472411-03 אירועים נוספים: 17/12/04 הרצאה לנשים בהריון על תזונה בהריון ,חשיבות השמירה על משקל תקין והדרכים למניעת עודף משקל . לפרטים ופעילויות נוספות ניתן לפנות במסר או טלפונית . להתראות

משוש30

New member
מעין אני קוראת אותך לסדר ../images/Emo88.gif../images/Emo8.gif

איך המפגש שלנו הוא
????????

yaelia

New member
לי נוח בכל יום מלבד חמישי

אחרי שמונה וחצי. אני גם צריכה טרמפ מירושלים.

אני הבנתי שהמפגש הוא בערב

לא? לוליק שאלה אם נוכל להתארגן עם בייביסיטר ואמברון דיברה על בית קפה. לי הרבה יותר נוח בערב, אחרי שמונה, וכל יום מתאים מלבד יום חמישי.

dorlim

New member
מעדיפה אחרי 20:30

כל יום פרט לימי ראשון (למרות שדווקא בימי ראשון אני במודיעין
)

למעלה