linoy7

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

כי נמאס לי לשרשר הודעות ל"תפוז אנשים מודיע"...
============================= וואי, אני כ"כ עייפההההההה
הייתי אתמול ביומולדת של חברה
היה כיף!
אלו יצורים קיימים בעולם, אמאלה
"תביאי ת'אוזן שנייה"
ציטוט השבוע, בחיי
אה!
מישו בא אליי ואומר לי: "אפשר להצטלם איתך?" "לא!" "אין לך ברירה, זה לא יום המזל שלך.." "וואלה.. טוב שאתה מודה בזה"
איזה אדיוט
חזרנו ב- 4 וחצי, עם נהג מונית שירות מאוד נחמד
ומסתבר שהוא זוכר אותנו
לא היה לי כוח להתקלח, הלכתי לישון איך שאני
קמתי ב- 12 וחצי[לא נותנים לישון בבית הזה
] ישר נכנסתי לאמבטיה, ולא משנה כמה פעמים חפפתי- הריח של הסיגריות לא יוצא לי מהשיער!!!
איכ, אני מרגישה כאילו אני עישנתי
אע
טוב, אני אתקלח שוב יותר מאוחר
אממ.. למדתי עוד קצת לתושב"ע, בגרות ביום ראשון.. התייאשתי באמצע, הראש לא עובד
טוב, מה אני חופרת לכם?
שבת שלום
וסופ"ש נפלא

linoy7

New member
חחח כן../images/Emo6.gif לא היו חסרים שם יצורים../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

תודה!

Robin Sparkles

New member
אוווף אני חופרת

אתמול המורה לספרות אמרה לחלק מהתלמידים את הציון שלהם במתכונת אז כששאלתי אותה היא אמרה שהיא לא יכולה להגיד והיא תגיד ביום ראשון. הבעיה היא שביום ראשון יש לי חופשת בגרות ובשבוע הבא אני לומדת רק ביום חמישי וגם אז אין לנו ספרות אז אני אדע רק ביום ראשון שאחרי זה! ואתמול המורה להיסטוריה חילקה מבחנים וקיבלתי 62!!! היא שונאת אותי!! אני לומדת למבחנים בלי סוף והיא הודיעה על המבחן הזה 3 ימים לפני! אם מורה אחר יבדוק לי את המבחן אני אקבל לפחות 80! בצהריים אמא שלי התקשרה אליה והשאירה הודעה והמורה לא חזרה העצלנית הזאת! ביום ראשון אמא שלי תתקשר למחנך ותתדבר איתו. המצב שלי בהיסטוריה גרוע! הציון הכי גבוה שלי הוא 66!!! מה אני אעשה בבגרות אח"כ??! במבחן הייתה שאלה אז שאלתי מורה להיסטוריה שהיה איתנו והוא אמר לי בדיוק מה לכתוב אז כתבתי והיא כתבה לי שזה לא קשור לשאלה!! בחיי,היא סתומה! טוב אני אהיה אופטימית [או שלא]..

just adiki

New member
וואי איזו צרה../images/Emo122.gif

מקווה אמא שלך תצליח לסדר את זה...

linoy7

New member
וואי../images/Emo122.gif בהצלחה עם זה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

ולגבי ספרות- מקס' תתקשרי למורה ביום ראשון ותשאלי אותה

just adiki

New member
בא לי עוף../images/Emo3.gif

היום היתה לי בחינת מתכונת באנגלית. מ8 וחצי עד 11 בלי הפסקה עשינו את F שהיה בו רק אנסין ואת G שהיו בו אנסין וכתיבה... הלך ממש סבבה אבל זה אנגלית, אין לדעת! אתה יכול לחשוב שענית תשובה נכונה אבל אז אולי טעית באיזה אמריקאי ששווה 10
... נקווה שגם הציון יהיה בהתאם להרגשה
. אח"כ נפגשית עם חברה שלא ראיתי מלא זמן בקניון שזה היה ממש כיף!
. ----------------------- ריח של סיגריות
חחחחחח סתם
. אני זוכרת שעבדתי בקופיטרי כמארחת ותמיד חזרתי הביתה עם ריח חזק של סגריות. לא הייתי מסוגלת לישון ככה-הבגדים לארון כביסה ואני למקלחת-ומהר
! הלכת לשם עם שיער רטוב? כי בדר"כ שהוא רטוב הריח נדבק יותר... תמשיכי לחפור, הסמיילים שלך עושים כיף בקריאה
ממש כמו דנדוני. [דנדוני
לא דברתי איתו כבר שבוע
]. אהה ויש אנשים יותר מוזרים
... כאלה שבאים פתאום ומחבקים אותך מאחורה
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

איכ, זה כ"כ מגעיל
נראה לך שעם שיער רטוב? אני עם שיער רטוב לא יוצאת מהבית
הו, דנדוני
בכלל הוא נעלם מפה
חחחח
גם זה קרה לי
================== בהצלחה עם הציונים

just adiki

New member
לדנדוני יש כל יום בגרות!../images/Emo88.gif

פגשתי אותו לפני חודש בערך והוא כזה:"מה שלום הפורום?"
קטן... אבל אל תדאגו, הוא יחזור
אני לא אתן לא להעלם כ"כ בקלות
. ותודה
בהצלחה גם לך עם תושב"ע

linoy7

New member
תודה../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

ומה זה כל יום בגרות?!
לא נורא, שיקפוץ לבקר

just adiki

New member
צחקתי../images/Emo6.gif...

אבל הוא בנאדם עסוק!
אל תדאגי, הוא עוד כמה ימים יחטוף על הראש

../images/Emo221.gif../images/Emo3.gif

יום רביעי הייתה ההברזה הראשונה שלי!
[בלי שהורים יודעים.] חחח. פשוט לאי כלתי לסבול את זה! היה לי באותו יום גם הרצאה באנגלית, גם בוחן במתמטיקה, גם ריצת 2000מטר בספורט וגם אודישן למגמת תיאטרון. קיצר מתברר שהודיעו להם בבצפר שיש אודישן נוסף למגמת תיאטרון ביוני, והם שיכנעו המון אנשים להצטרף [בגלל שבמקור נרשמו רק איזה 15] ושאלתי את עצמי אם כדאי ללכת ביום רביעי או ביוני. בסוף הלכתי. ו...אני לא יודעת. אתם מכירים אתל זה שאתם חוקרים משהו שעשיתם כ"כ הרבה עד שנראה לכםשהוא היה ממש ממש גרוע? טוב זה מה שהיה לי
. בכלל כל השאלות שהם שאלו בהתחלה הייתי כ"כ לא מפוקסת שעניתי בצורה כ"כ מפגרת. נגיד שאלו איזה מקצוע אני הכי אוהבת, אז גמגמתי איזה שעהובסוף עניתי 'כימיה'. כימיה!! אני אפילו לא לומדת כימיה
חחחחחחח. ואיחרתי גם באיזה שעה ולאעניתי למה, ולא אמרתי להם למה לא בחרתי מונולוג קומי, ו.. עניתי תשובות מפגרות ולא הדגשתי כמה שאני רוצה את המגמה ואוף לא יודעת אני מתבאסת מזה כל פעם מחדש
בסו,ף עשיתי אתהמונולוגים והיה סבבה, ושאלתי אותן אם אפשר להגיע גם לאודישן שביוני כי הרגשתצי שלא היה טוב והם אמרו שלא צריך כי היה מצוין
אבל לא יודעת. השתכנעו ממשהרבה אנשים ורק 20 מתקבלים><" ואני אקבל תשובה רק אחרי יוני. מה הם חושבים לעצמם
אז כל המחשבות שליזה על זה בערך. ><

Robin Sparkles

New member
היום

אמא שלי הציקה לי קצת על הצבא (יש זמן..) והיא אמרה לי שהיא רוצה שיהיה לי קל ובלהבלהבלה ושאני לא אכין תה אז אמרתי לה: "מה תה?!?!אני אפילו לא יודעת להכין תה!!" חחחחח

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ת לא צריכה לדעת להכין תה, את צריכה לדעת להכין קפה

linoy7

New member
חחחחחחח הבנתי שהוציאו חוק נגד זה, לא?../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
../images/Emo12.gifלא שמעתי על זה...

חוץ מזה, חוקים נחקקו בשביל לעקוף אותם!

למעלה