linoy7

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

וואי, מחר ל"ג בעומר
מה אתם עושים?
============================== אממ.. אז ככה, המבחן בתנ"ך שהיה היום, אותו מבחן שהמורה המגעילה שלי תקעה לנו
[מבחן שהיא הודיעה עליו לפני יומיים וציפתה שנספיק ללמוד את כל החומר ביום אחד
] החלטנו שנגיש לה דף ריק
נכתוב שם, כותרת יפה
ונגיש
זה מה שעשינו
התגובה של המורה: "בסדר, כל מי שמגישה ריק מקבלת 40"
יותר טוב מזה לא יכול להיות
במילא הייתי מקבלת פחות
יש כמה בנות מגעילות שדפקו אותנו ובסוף כן עשו את המבחן
אוף, זה היה כ"כ מרגיז!
טוב, זה לא שלא ציפינו מהן לזה כי יש כאלה שהן זבלללללל
ומה מסתבר? המורה הזבל הזאת שיחקה אותה ראש קטן ונתנה להן להעתיק!!!! איזה זבללללל
אבל לא נורא, לא אכפת לי, אני גאה בנו שזה מה שעשינו
להראות לה שזה בלתי אפשרי ללמוד למבחן, ועוד תנ"ך, יום אחד!
אממ.. אח"כ נכנסנו לעיצוב, סיימנו סופית את הפרוייקט, אירגנו את התערוכה שיצאה דווקא יפה
וזהו, יום ראשון הבגרות-בע"פ וסופסוף להיפטר מהפרוייקט המעפן הזה
מחר מכתנות באנגלית... אני עושה 2 מתכונות כי לא ניגשנו בחורף
אוף, זה כ"כ מעפן! לא בא לי!
אבל יהיה בסדר... בעז"ה
ובקשר לל"ג בעומר.. עדיין לא ברור מה אנחנו עושים
כנראה בים.. אבל שומדבר לא בטוח
יאללה, המשך יומנעים!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif כמה "זבל" בהודעה אחת../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

NITSAN6

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

איזה מורה כלבה.. גם אני לא בטוחה מה עושים..אני יכולה או ללכת למדורה אחת בשוהם או לעשות בבית עם 8-9 חברים קרובים כאלה.. נראה לי אני אעשה בבית..שוהם עוד לא יודעים איפה הם עושים את זה ובאיזה שעה. נראה לי יהיה שם זבלללל
הכי הרגיז אותי שחברה טובה שלי הדפוקה הזאת החליטה שאמרנו לה שעושים את המדורה ביום שישי
ממש הרגיזה אותי. אז היא כאילו כבר קבעה עם האלה משוהם ביום חמישי[אותם ילדים שלא יודעים בכלל איפה הם עושים]ואנחנו קבענו איתה קודם..בכלל היא יצאה כזאת שקרנית מגעילה. גם מזה השטות הזאת? מי עושה מדורה ביום שישי? ואני עוד שכנה של הרב..

linoy7

New member
אוי באמת../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

למה שתעשו מדורה בשישי בערב?! הרי הקדימו את ל"ג בעומר דווקא בגלל שזה נפל על יום שישי
מממ.. בכל מקרה, אני מקווה שבסוף תהני איפה שתלכי

Robin Sparkles

New member
הייתי היום בצו ראשון..

איזה הזוי היה. כאילו לקחו כמה אנשים עם בעיות ותקעו אותם במקום אחד! לפני הבדיקות הרפואיות היו כלמיני אנשים ואחד התחיל לצחוק על הבדיקת שתן ומישהו עבר ואמר משהו על זה שכל הבלאגן הזה איפה שעושים את הבדיקת שתן הכל בגלל פיפי חחח.. בבדיקות הרפואיות היה הכי מצחיק-היינו 4 בנות ועזבו את זה שחיכינו שעה עד שמישהי יצאה משם.. כשמישהי נכנסה הרופאה כל שנייה יצאה כי היא שכחה את החותמת. היא יצאה מליון פעמים,היא לא יכלה כבר להביא חדשה?!? באחת הפעמים שהרופאה הלכה זאת שהרופאה בדקה אותה אמרה:"היא חמה עלי..כשהיא תחזור תגידו לה שאני לא בקטע של בנות" חחחחח אח"כ הרופאה בדקה אותי ובגלל שגם המשקל שלי נמוך היא שאלה "בחילות?הקאות?כאבי בטן?אנמיה?בולמיה?.." ואני בריאה לחלוטין,היא סתם מחפשת פגמים.. בסוף,היא שלחה אותי לאורטופד ולעשות בדיקת שתן (שוב) ולפקסס אליהם.. אח"כ במבחנים הפסיכומטים (חחחח כולם קראו להם ככה) בשאלות אישיות והמטופשות כל פעם ששאלו אותי אם אני רוצה להיות מדריכה או כלמיני שטויות כמו זה ישר סימנתי שלא. אין לי סבלנות לאנשים... בקיצור,בכל השאלות במבחנים הפסיכומטרים (כולם קראו להם ככה חחח) היו שאלות שסתם המצאתי תשובה או פשוט עשיתי המשך ולפי השאלות האישיות גם ולפי הרופאה הלסבית בסוף לא ירצו לגייס אותי..חחחח

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אוי, צו ראשון זה כ"כ משעשע
וואי, רצוי לא להמציא וסתם ללחוץ על 'המשך' אבל תמיד זה ככה.. בגלל שהמבחן כ"כ ארוך ומייאש תמיד לוחצים 'המשך' רק כדי שזה ייגמר כברררר! נראה לי שבגלל זה יצאתי סתומה
לא נורא..
בכלל, השאלות שם כ"כ מטומטמות!
בכל מקרה.. חח שיהיה לך בהצלחה!

linoy7

New member
אוף, איזה יום../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

2 מתכונות באנגלית. בראשונה-E- הייתי לבד
אף אחת לא באה
או שהם הצטרפו לקבוצה אחרת
אז יצא ששתי מורות שמרו עליי
בדיוק אחרי שסיימתי את הליסנינג המורה שלי לאנגלית נכנסת ואומרת: "
מה זה?! מה, היא בעונש?! בואי, בואי מהר אני אעביר אותך לקבוצה השנייה!" כפרעליה
אז יצא ששמעתי את הליסנינג 4 פעמים במקום פעמיים
יצא לי טוב
אחרי חצי שעה הייתה המתכונת השנייה- D- האנסין היה קל
אבל הקטע כתיבה
יואו, איזה מעצבן! לכתוב על מהי עבודה מושלמת בעינייך/העבודה האידיאלית
וואי, כמה שטויות כתבתי
טוב, לא נורא.. העיקר שזה מאחוריי
ולגבי היום בערב- די! נמאס לי! לא מספיק שהמצב אצלנו בכיתה הוא חרא! גם אינלי מושג מה אני הולכת לעשות היום ולא בא לי להיות עם הפוסטמות
אוף, איזה מעצבן!
אעעע, אני מקווה שנמצא לעשות משו כי לא בא לי להיתקע בבית

NITSAN6

New member
מה קרה לאלה שעושים בים?../images/Emo110.gif

הם ביטלו אומשו?

linoy7

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

יש את החבורה של האנשים שאנחנו לא רוצים להיות איתם שהם עושים יחד עם ה"חברות" שלי.. נראה, כנראה נלך לחוף אחר ונהיה עם שאר השכבה
בעז"ה
שיסתדר כבר

NITSAN6

New member
העיקר שתהני../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

linoy7

New member
היה כיףףףף!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

לא האמנתי שיהיה לי ל"ג בעומר כזה כיפי
על האש, מדורה, מוזיקה, אנשים טובים
מה צריך יותר מזה?
חזרתי ב- 6 ורבע עייפה מתה
אבל לפחות הצלחתי להשלים 8 שעות שינה
שבת שלום!
אחח, סופסוף סופ"ש שלא צריך ללמוד בו

linoy7

New member
מממ.. הייתה לי היום בגרות בעיצוב.. בע"פ..../images/Emo41.gif

היה נחמד
חוצמזה שהבוחנת כל הזמן קטלה אותי על הפרוייקט
"למה לא עשית ככה ולמה לא עשית ככה.." נו, באמת! מה אני מעצבת?!
עשי לי טובה
אבל המורה אמרה שאינלי מה לדאוג, היא תדבר איתה.. נו טוב, לפחות המגן 100
מחר אני בבית- לומדת לתנ"ך- ראשון הבא מתכונת
אוף, כ"כ לא בא לי
המשך ערב נעים

Robin Sparkles

New member
אעעעע אני חופרת!!

היום היו לי מתכונות במתמטיקה ושאלון 003 היה יותר קל מ-002..את 003 סיימתי אחרי שעה וחברות שלי עדיין עשו אותו אז הן שולחות לי הודעות ואני עוזרת להן או שהן יצאו ונכנסו לשירותים (כדי שלא יראו) והסברתי להן ופתאום כולם רואים אז הם באים חחח... ובמבחן השני חברה שלי ישבה שולחן לידי אז את התשובות שסיימתי שמתי לידה (היא הייתה ממש קרובה) והיא פשוט העתיקה חח והמורה שהשגיחה לא שמה לב בכלל. המורה גם התחילה להתלונן כי מישהי באה טיפה מאוחר אז היא ישבה בשולחן שהיה ממש מקדימה והמורה אמרה שאם יש דבר שממש מעצבן אותה זה שלוקחים לה את השולחן. אויש נו שתשב בשקט גמכן זאתי... בצהריים חזרתי די מאוחר כי הייתי אצל רופא וקניתי עם אמא שלי כמה דברים והתחלתי לראות "המרדף לאושר" ואח שלי הצטרף. רק חבל שנרדמנו אחרי חצי שעה בערך והעירו אותנו ב-8 ואני עדיין עייפה. נראה לי שאני אלך לישון עכשיו אבל הכלב שלי נובח בחוץ כמו איזה פסיכופט חחח...אני מתה עליו! מטח כשאני אלך לישון הוא יתחיל לרוץ עם הפעמון הזה שיש לו בקולר מתחת לחלון שלי. היום קנו לי את המיקוד בהיסטוריה והצילו! נשאר לנו עוד המון חומר והמורה אפילו לא אמרה לנו אם לבחור באפשרות א' או ב'!! בסוף הצלחתי!! כולם הולכים לשייט בתחילת יולי בערך!!!
אני ואח שלי ודודים שלי! ההורים לא באים ייאיי!!! יהיה הכי כיף בעולם!!! עם כל האנשים האיכותיים והמאגניבים (בכוונה כתבתי ככה חח)..

למעלה