y s h

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

למה אתם מתחפשים בפורים (אם אתם מתחפשים)? סתם בא לי לדעת

scooby4

New member
אה וואלה!

פורים שמח לכולם
ואני מתחפש למשהו לא שווה... שקרן. אני שם אף ארוך וגומר עם פורים השנה.

ד ג י

New member
פורים שמח ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo11.gif../images/Emo22.gif../images/Emo122.gif

סתם התחשק לי לשים סמיילים שלא קשורים אני מתחפש בבית הספר למחנך שלי ובקיבוץ שאני גר בו ל "דרדס על גראס"

HoNeY14

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo152.gifפורים שמח../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אני מתחפשת עם עוד שתי חברות שלי לפרחה/סנובית/פריקית וכל אחת בצבע אחר אני בירוק והן באדום וכחול{פוורפאף
}

Miss Dream

New member
פורים שמח! ../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo77.gif

אממ..אני לא מתחפשת

WallFlower

New member
פורים שמייח!../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

גם אני לא מתחפשת אבל חברה שלי מתחפשת לולדו...

scooby4

New member
וולדו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo96.gif../images/Emo23.gif

שולט

StooSh²°°³

New member
פורים שמח../images/Emo152.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif-->

(טוב אין יותר אייקונים מתאימים..) אני מתחפשת לנזירה...(ג'יי כמה מקורי
)..יש לי גלימה שחורה כזאת,צלב,וכובע כזה

y s h

New member
וואי שכחתי

פורים שמייח!!
אגב אני מחלק את הפנים שלי לשתיים, צד אחד צהוב והשני סגול, על הצד הסגול אני כותב בצהוב lak ועל הסגול אני כותב ers

HoNeY14

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo26.gifשווה../images/Emo142.gif../images/Emo18.gif

StooSh²°°³

New member
בקיצקץ אתה מתחפשת ל..

אוהד לייקרס..
.. די הפורימון הולך להיות שוס רציני..אני מתה שיגיע יום ראשון!

SaberTooth

New member
סוף סוף הפורום עולה...

כבר כמה ימים שדווקא הפורום הזה לא עולה לי, אז סליחה אם נעלמתי. בכל אופן, אני מתחפש לבחור הימני בתמונה עם הגלימות האדומות והמטה.

ד ג י

New member
היי זה SABERTOOTH אתה לא מתחפש...

אליו כשהוא בגלימות השחורות??

למעלה