Dr Drums

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifסילבסטר../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif

זה כבר הפורום השני שאני שואל אולי זה מוקדם מידי (
) אבל לא נורא! אוקי מה אתם עושים בסילבסטר (אם זה לא היה ברור...) אני, יוצא עם אחד כוסית ביותר, ו........ זהו! אוקי יאללה להפציץ!!!!!!

אני...

הולכת עם החברה מהקיבוץ למסיבה ... עושים אצלנו גם איזה משהו הפתעה לפני זה... יהיה מגניב...

../images/Emo186.gif

אני פשוט אבהה בתמונה של ג'ון (בתוך המסגרת עם הלב) ואשאל את עצמי מה הוא לעזאזל עושה... לא, סתם... אשתעמם בבית ואכתוב מלא בפורום ואז הדס תשיג אותי ותכתוב דברים שאני רוצה לכתוב לפני... חג שמח לי...
ואתהה למה לי אין הזדמנות להכיר אותו מקרוב...

Dr Drums

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Vdrums כרגיל הרגת אותי!!!!!!

brutalpolka

New member
ערב קופצני במיוחד....

מתחילים את אלפיים וארבע בארבע הופעות: ספייס טים- בביצוע חגיגי ללהיט THE DECLINE של להקת החבובים NOFX. השתיינים- יהושוע ברגר ויהויכין גת מגדירים מחדש את המוזיקה הישראלית. Brutal Polka- הופעת פרידה (שוב) ממנהיג (צורר) הכנופיה לפני שהוא שב לבוסטון המזדיינת... לפחות עד הסאמר ברייק. MAN ALIVE- הדובדבן שבקצפת, יענו... תודו שזה לפנים. קיצר, ערב ספוג בהפתעות ואנרגיות...

swan k

New member
גדול!!!

פלייאר ענק!!!!(חח..) חחחחחחח הייתי שם אם לא היו לי חברות מעצבנות שמעדיפות ללכת למסיבות של ערסים ....

brutalpolka

New member
יאללה... לכי...

למסיבות של ערסים... מה יהיה כבר לחפש בערב הזה??? רק את אחת הלהקות הכי טובות בארץ מאן אלייב עם גיבוי יציב ספייס טים הקופצניים, השתיינים שזה הדבר הבא שכל החברות הקלאבריות אבל עם ריח רע מהפה ידברו עליו וכמובן ברוטאל פולקה שאם לא שמעת עלינו עד היום כנראה שגורלך המוסיקאלי נחרץ לשיעמום מונו-מלודי וחסר שבירות פולקה סטייל. שחצנות? ועוד איך! יש לי תיק עליכם!

swan k

New member
אתה מדבר אלי?

היי היי היי אני הייתי בעד ללכת להופעה במקום לאיזה פאב מסריח. ואני שמעתי כליכם ב-www.skate.co.il אחלה להקות יש שם united we satnd divided we'll fall

למעלה