../images/Emo187.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo65.gif

התאומות אולסן מעניקות ראיון בלעדי לגולשי הפורום שלהן בתפוז! התאומות אולסן יעניקו ראיון כתוב לגולשים, וזה הזמן להשחיז את המקלדת. תמיד פנטזתם לתחקר את מרי קייט ואשלי? ההזדמנות שלכם הגיעה! הכנסו עכשיו לפורום התאומות אולסן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=471&msgid=89435414
תמיד רציתם שיפתחו לכם בקלפים או יגלו לכם את העתיד? אנו שמחים ונרגשים לספר לכם שבשבועות הקרובים אנחנו נעלה עם תוכנית חדשה ב-Flix בכיכובה של אחת המיסטיקניות הטובות בארץ. בתוכנית המיסטיקנית תענה על שאלותיכם, תפתח לכם בקלפים או בשמן ותהיה תמיד מוכנה לעזור לכם עם טיפים משלה. רוצים לעלות לשידור כדי שגם לכם יפתחו בקלפים ויגלו את העתיד? הכנסו ללינק המצורף: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=2214882 ושלחו לשם משתמש זה מסר (מספיק מסר אחד) עם הפרטים הבאים: שם מלא שם משפחה שם של אבא ואמא ותאריך לידה והכי חשוב: מספר טלפון בו אפשר להשיג אתכם. צוות Flix מחכה לשמוע מכם!

AsSaf tHe kinG

New member
../images/Emo9.gifכחלק מחברי הפורום..

אני רוצה לבקש ממכם משהו. ודרך אגב: סליחה על השירשור החדש! אני ממש מבקש ממכם ללחוץ על הלינק הבא: http://www.linkim.yo-yoo.co.il//pwn.php?ID=1095 אני משתתף בתחרות שבה צריך להעביר לינק לכמה שיותר אנשים. אני מבטיח שזה לא וירוס או משהו מזיק. בבקשה! רק תלחצו על זה כך שאני אולי אתקדם בתחרות הזו. אם אתם לוחצים - תודה רבה
אם לא - תודה בכל זאת. יום טוב!

Fergie7

New member
יקח לי זמן להתרגל ../images/Emo6.gif

לפחות השארת את הכדור סל

SummerNightCity

New member
מאמי, כל עוד זה לא קשור לפורום,

זה לא מצריך הודעה חדשה. יכולת לפתוח את זה כ
ויכולת לנצל"ש... להבא

בJדJה

New member
חזרתי מהטיולל(:)

חוויווותת חחחחחחח חזרתי שילשום ב2 בצהריים!! כן כן 2 בצהרייםםםםם הביתה אתם לא יודעים מה הלךך שםםם נספר בקצרה חחח אחרי ארוחת ערב הייתה מסיבה לי"ב הם אירגנו משהו מזה יפה וי"א אנחנו כאילו הצטרפנו אליהם.. באותו זמן הרבה הזמינו פיצה גם י"ב וגם י"א ומה מסתבררר? חחחחח שאחד מהשליחים היה סוחר סמיםםםםםם! והוא רצה למכור לי"ב סמים אחר כך המורים חיפשו כזה בחדרים של י"ב והם מצאוו כמותת ממש ממש גדולה של סמים! ואז חיפשו גם אצלנו כל מיני שתיה סיגריות וכאלה אז תפסו כמה חדרים עם שתיה הוציאו אותם ללובי עם התיקים אמרו להם אתם חוזרים הביתה בסוף הם לא החזירו אותם..חחח קיצר עצרו תמסיבה אמרו לכולם ללכת לחדרים התחילו לעבור חדר חדר לבדוק שאין שם סיגריות ושתיה חחחח וכולם מתחילים להחביא חחח עכשיו המורים עד 6 לפנות בוקר רק מנסים שנלך לישון וכולם מחוץ לחדרים חחח ובנתיים מלא ילדים ברחו לטיילת וזה חחח הגיע הבוקר וזה צריך להחזיר תמפתח פתאום ילדה מהשכבה שלי ליד הדלפק התחילה כזה לצעוק אמא וכאלהה ואז היא פתאום התעלפה וצרחה והתחילה לפרקסס(ככה אומריםם?)ורעדה,והעיניים שלה התגלגלו והיא הלכה לבית חוליםם איזה מפחיד אמרו זה היה אפילפסיה אבל היא אמרה שאין לה את זה וחברות שלי נלחצו והתחילו לבכות! אמאא ומלא מלא ילדים הלכו בלילה לבית חולים בגלל שתיה ולא הרגישו טוב וזה ואז שעלינו לאטובוסים הם החליטו שהם לא לוקחים אחריות על ילדים שלא ישנו כל הלילה לצאת למסלול ואז אמרו לנו אתם חוזרים הביתה גם בגלל זה ובגלל כל הבלאגן שעשינו חחח והם היו בבעיה אם להשאיר את י"ב עוד יום או להחזיר אותם גם אתמול יחד איתנו בסוף הם השאירו אותם ואיי קיצרר אחד הטיוליםם הכיי הזויייםם שהיו לנוו אה וכזה השומר שנכנס לחדרים וזה אומר לנו זה היה הלילה הכי נורא שהיה לי הוא אמר אני כבר שנתיים שומר על בתי ספר בטיולים האלה ואז אמרתי לו אבל אנחנו הכי חמודים:) אז הוא אמר השתגעת?? אתם הבצפר הכי גרוע שהיה לי בחיים מזה ריחמתי עליו מסכן חחחחח ואיייייי חחחחחח קיצר היה מזההה מצחיקקקקק חחח וכל בתי ספר בבאר שבע שמעו על מה שקרה חחחחחחחח עבריינים רצח חחחח אהה ובאותו זמן שכל זה קרה אני וחברות שלי היינו עם איזה אחד מי"ב התחיל ללמוד אותו קבלה ותורה וזה אמאא חזרתי מזה דתיההה!! ואיזה עיניים יש לו ,כחולות כאלהה הוא מסתכל עליך יודע הכלל את האישיות מה יקרה לך בעתיד אמאא מפחיד רצח!!! ואי חזרתי מזה חולה בעע התגעגעתיייי(:) לא היה לי כוח לעשות אייקוני צחוק תשימו לבד חחחחח

למעלה