חברים!!! אני אוהבת אותכם!!!

עכשיו חזרתי מפסטינשרים(פסטיבל של שירים וריקודים של הצופים וכל גדוד עושה שיר וריקוד, שנמצא פה בנשר) והיה ממש ממש ממש כיף גדוללללללללל!!!! הנושא של הפסטינשרים היה שירים של ערוץ הילדים וצריך לעשות לזה מילים אחרות שקשורות לצופים ולגדוד. הגדוד שלי(להב
) בחר את "חכם בשמש", קצת מהשיר-"כשאני מגיע לצופים, אני פוגש שםחברים , שאני לובש ת'עניבה יש לי הרגשה טובה....." וגם רקדנו.. ותאמינו או לא-ניצחנו ואנחנו במקום |הדגשראשוון
והיה ממש כיף ומצחיק!!! חזרתי הבייתה מאושרת ואוהבת את כ-ל העולם ואחותו!!!

yaelala14

New member
עזרו לי אנשים :p.. שנה באה מגמת מוסיקה ו

אני מתקשרת לצוללת לקבוע מועד בחינה... אני מפחדת :p אפילו שהופעתי בניו יורק.. ובתיאטרון ירושלים ובכל המקומות האלה.. אין אני פשוט לא יכולה לחיות עם זה שבוחנים אותי.. על במה אני מעולה אני נותנת את הכל! אבל שבוחנים אותי וזה.. אני נלחצת רועדת מסייפת. קשה. יש לכם איזה משו להגיד? חח לעזור וכאלה

bu1li

New member
יעלוש אל תדאגי יהיה בסדר!!

שמעתי אותך שרה ואת שרה מהמם!! ואת צריכה לדעת את זה ולנסות להישאר רגועה בבחינה ואת תראי שתעברי את זה בקלות!! בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה!! אוהבת!

1mayush

New member
יעלייי המון בהצלחה !!! אנחנו איתך ../images/Emo13.gif

פשוט תתני את כל כולך ! אל תפחדי מכלום. פשוט תראי להם מי זאת יעל !

lir2004

New member
יעלי...

ככה: קודם כל, את צריכה לבחור שיר טוב לאודישנים... שיר שלא צריך להתפרק... כי יש הבדל בין לשיר על במה לבין לשיר באודישנים... כל זמר הוא יותר טוב על במה... ראית את מישל, בעונה שעברה של "כוכב נולד"... האודישנים שלו היו "אאא..."... אבל אחר-כך, הוא נתן בראש... וביצועים כאלה שישאירו אותו בזיכרון של כולם... הכי טוב, זה לבחור שיר שאת מרגישה איתו הכי בנוח... שיר שגם כשהקול שלך לא מחומם, את שרה אותו טוב... אסור בתכלית האיסור לשיר שירים כמו "נוצה ברוח", "עד שתעזוב", "דרך ארוכה" וכל השירים הנדושים האחרים... כי אף בוחן לא ייראה בזה עניין, אחרי שהוא שמע את השיר הזה מיליון פעם... זה משעמם, גם אם השיר הוא מדהים... משהו חשוב נוסף - בחרי שיר שמתאים למנעד שלך... שאת מגיעה להכי גבוהים ולהכי נמוכים שבו... הכי הכי חשוב - שיר שאת מתחברת אליו... אפילו עד כדי הזדהות... בהצלחה לירן נ.ב. תגידי "תודה" שלפחות את טובה על הבמה... יש כאלה שגם על הבמה הם גרועים...

yaelala14

New member
תודה כולכם! תודה תודה.. אוקיי..אז..

הבחינות יתקיימו ביום שלישי ה3.7 בצוללת הצהובה. הא.. לחץ :( בחרתי לשיר את תמיד כשאתה בא-אפרת גוש.. לא יודעת אני ממש מתחברת אליו.. ושרה אותו מצוין. ללירן, כן. יש לי המוןןןן ניסיון בלהשכל חח במיוחד עם השיר דרך ארוכה.. פעם שעברתי נסעתי עד רמת גן שרתי אותו.. רעדתי זייפתי עליתי אולי 30 אוקטבות חח זה היה הדבר שהכי התחרטתי עליו בחיים שלי! אז בקיצור שיהיה לי בהצלחה. ומקסימום.. לא..אז לא

lir2004

New member
לגבי בחירת השיר...

"תמיד כשאתה בא" של אפרת גוש... אני חייב לציין שזאת בחירה לא רעה בכלל... לא בחירה מקורית של שיר לאודישנים... אבל לפחות לא חרוש כמו שאר השירים שהזכרתי... ומאמי... תתרגשי... אבל תביעי את ההתרגשות דרך השירה, לא דרך הגוף... אם את מבינה למה אני מתכוון... אני בטוח שעם הזמן, את תלמדי לשלוט בזה... בהצלחה!

למעלה