sonic15

New member
פורום מייקל לואיס מאחל לכולכם בהצלחה בלימודים

אהלן אנשים פורום מייקל לואיס מאחל לכולכם שנה טובה ומתוקה בהצלחה בלימודים ובכל תחום שתרצו ללמוד וכמובן שאתם מוזמנים לפורום שלנו אז כנסו:)

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo64.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif

כל מה שלאאא קשור לרבלדה-פה

אדם ס

New member
מי זה יעיעיעיעייעייעייעיע???

הוא מהפורום? אתה מהפורום?

הכאב הזה../images/Emo7.gif

אני עצוב,עצוב מאוד כי אבדתי חברה שטסה היום לחיות בניו יורק,עד שסוף סוף התחלתי להכיר אותה ולאהוב אותה כמו שכולם אוהבים,הייתה לי כרגע פרידה כואבת ,היא כתבה לחברים הקרובים יותר ,דברים ששברו את ליבי שלא עמד בכל הכאב של הפרידה
אני רגיש מידי לסביבה שלי

יאוו מסכן...

חחח איזה מאמי... איזו חברה זאת? ידידה או חברה חברה? איזה באסה זה לאבד חבר או חברה קרובים.........

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifשיהיה לכולם חופש מדהיםם../images/Emo24.gif

חח מה שנשאר ממנו
ואיזה כיף למי שיש לו בצפרר!!!! אני מקנאהה אני עוד שעתיים יוצאת לשדה תעופה..אני טסה לנאפה עם חברות.. יצא לי לדבר בימים האחרונים רק עם בטי..אני לא יודעת איך אני אסתדר בלעדייה :( שרון ורוית ומעיןן אני מתה לדבר איתכןן..אז תקשרו אליי בשעתיים הקרובות XD אני רואה שהפורום די התרוקן..כולם נהיו עסוקים
וגם אני..אני עוד חודשיים מתגייסת ועד הגיוס יש מצב שאני עוברת לעבוד ולגור באילת..אני בודקת תעינינים עכשיו
אני מתגגעגעגעעעתת לכולםם ואוהבת|נשיקות| !!

s h a r o n 7

New member
או ייגאד אהבת חייייייי../images/Emo126.gif

אנחנו חייבת לדבררררררררררררררררררר !!!!!!! המקסיקנים פה ויש חתיכים ויש ענייינים גללללללל למה עכשיו את הולכ ת!?!??!!? מישו יודע מתי היא חוזרת ???

Princess110

New member
מישהו יכול לפרש לי את השורה הזאת..פליזזזזזזזז

Espero k la proxima vez k entre a su foro tmb se pase por este!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמקווה שבפעם הבאה שהוא ייכנס לפורום שלו

הוא יעבור גם בזה.

למעלה