sorry אבל חייבת עזרה!!!

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif sorry אבל חייבת עזרה!!!

מצטערת שאני מחפשת כאן את העזרה אבל זו הדרך הכי מהירה (אתן פשוט הכי ידידותיות ויעילות): מתפתחת לי שעורה בעין(נפוח וכואב), מה יעצור אותה הכי מהר עד שרופא יראה מחר בבוקר? האם יכול להדביק את האפרוח שלי? תודה וסליחה על השימוש בפורום לצורך כזה אבל אני סומכת עליכן

עינבלית

New member
האפרוח עלול להדבק

תיקחי סינטומיצין (חייב מרשם רופא) וגם סתם צמר גפן טבול וסחוט של מיים רותחים ותנקי טוב.

sipor

New member
קחי תיון (תה חם השקית) ושימי על

העין. זה מן קומפרס כזה. וכן זה יכול להדביק למיטב ידיעתי..

b a t i a

New member
יש לי פתרון!!!

תקחי שום תחצי אותו באמצע ותמרחי על המקום המתנפח זה שורף קצת והעין דומעת אבל בבוקר תקומי בלי כלום!!! בדוק מנסיון!

julie28

New member
כמה שידוע לי...

תעשי לך תה הכי חזק שאת יכולה וכן אין מה לעשות כשהמים עדיין רותחים תקחי מגבת ותטבלי אותה בתה...תניחי אותה על העין ככה כמה פעמים ואת תראי שזה יתחיל לעבור ... וכמה שידוע לי זה לא מדבק אבל אולי עדיף לא להתקרב יותר מדי. מאחלת לך שזה יעבור מהר..ושתוכלי שוב לראות נורמלי

nubi

New member
חס וחלילה!!!

מים רותחים על העין-השתגעת?! קצת משחת עיניים (סינטומיצין)והכל עובר. זהירות-זה מדבק!

julie28

New member
תתפלאי ...

כל תקופת התיכון שלי שלוש שנים היה לי כמעט כל שני וחמישי שעורה ...קצת תה על העין עם מים חמים (מהקומקום) והעניין עובר...ואגב זה מה שהמליצו לי האופטומטריסט שלי ורופא המשפחה, אצלי זה היה קורה רק בשעות הבוקר.

../images/Emo140.gifלא תאמינו - חלף מעצמו../images/Emo140.gif

הייתי כל כך עייפה שלא היה לי כח לטפל בזה ופשוט נרדמתי. קמתי בבוקר ו...נעלם. כנראה זו היתה דרכו של הגוף שלי לאותת לי על אוברדרפט של שעות שינה. תודה לכן בכל מקרה - ידעתי שתתגייסו לעזור ולכן פניתי

lulyK

New member
כנראה המחשבה על קומפרסים הספיקה.

יופי שעבר

למעלה