1mayush

New member
../images/Emo26.gif עדידוש חזרההה לארץ ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה מאמי (= נו איך היה ? ספרי חוויותת .. הרבה
ואם באלך לצרף תמונה

....

שתדעו לכם שזה ממש לא יפה שאף אחד לא בא למפגש פורום ושבפעם הבאה אני גם לא אבוא ויכולתם לפחות להודיעעע וזה הכלל

הייי ל-כ-ו-ל-ם!!!!

התגעגעתי לפורום!!! אתמול הייתי בבית בשמונה וחצי בערב...והייתי ממש עייפה מהטיסה ומהנסיעה ברכבת שקמתי היום ב12 וחחצי...
אז מה אני אגיד לכם!? ברור שהיה לי כיף!! היה לי מדהים!! פריז יפה מתמיד המזג האוויר היה שם דיי קר וקצת גשום-אבל שאני אגיד שלא היה כיף להיסתוטבבב עם אמא שלי בגשם מתחת למטריה?! (אבל היו ימים של קר אבל אין גשם...) כל יום הייתי בפריז(הייתי בסה"כ 6 ימים בצרפת) ועשיתי קניות...ואיזה בגדים יש שמה|פרצוף המומם| אבל איזה מחירים...
אני ואמא שלי לקחנו ליומים אוטובוס תיירם שפתוח מלמעלה-היה ממש כיף!! והיה ממש מגניב במגדל אייפל מיליון איש היו שמה!!!!! זה היה מדהים!! והיתי גם בשנדליזה(או איך שלא כותבים את זה...חחח) ועליתי למעלה והיה ממש יפה למרות שהיה ערפל. והייתי גם בשדרות של שונדליזה והיו שם חנויות ממש יפות!! ובשוויץ היה קצת פחות מה לעשות...הייתי שם בחנויות שבעיר-חנויות ממש יפות!!! והייתה שם גם חנות ממש מפחידה אבל ממש!!! חנות של גולגלות והכל שחור וצמידים כאלה מפחידים...רצתי להיכנס כדי לצלם אבל פחדתי
והלכתי להאכיל את היונות והברבורים וברווזים...והיה ממש יפה!! והייתי בשףהאוזן(אין לי מושג איך כותבים את זה!!!) זה מקום גדול של נהרות שנשפכים וזה היה ממש יפה!!! בקיצור היה גם כיף בשוויץ!! היה ממש מדהיםפ כל הטיול הזה, אי אפשר לתאר את זה דרך המחשב.. אני מוסיפה תמונות!!
התגעגעתי!!

orianush

New member
שאנז אליזה חחח

נשמע שהיה ממש כייף שמחה שנהנת עדי

1mayush

New member
איזההה יופי לשמווע ../images/Emo24.gif

יש חנות כזאת שהכל שחור ואדום שם .. דברים לאנשים.. שמתלבשים מוזר ומתנהגים מוזר- פריקים.. אבל גם הם בני אדם בכל מקרה :) בכניסה לקניון של דיזינגוף סנטר

ברוכה השבהה

איזה כיףףף לך....אני שמחה שנהנית כל כךךךךך פריז זה חלום הא??? אני ממש מקנאה בך חיחיחי אני טסה בסוף החודש לפוליןן דרך איזה תוכנית של העירייה והסינימטק אומנם זה לא פריז אבל גם משו :)

lir2004

New member
I'm Back!!!

מה קורה, חבר'ס????? אין לכם מושג איזה שבועיים מטורפים היו... כל הזמן חזרות-חזרות-חזרות... והיו לנו שלוש הופעות ברצף... ביום שלישי, ביום רביעי והיום... היה ממש טוב... הגעתי למסקנה שאני פרפורמר לא רע בכלל... ואני מבוזבז עם הילדים האלה... חוץ מזה... אני הולך להיות נהג האמר בצבא... זאת עוד סיבה למה לא נכנסתי לפורום הזה הרבה זמן... הייתי צריך להיות בקורס הזה של התיאוריה בחיפה... אני מקווה לעבור את התיאוריה הבאה... בעוד איזה שבוע ומשהו... יהיה טוב, אני מאמין... שמעתי שהיה מפגש פורום... לצערי, לא יכלתי להיות, בגלל ההופעות... יש לי התחייבויות קודמות... אני מקווה שנהנתם... ספרו חוויות!!! משוגע עליכם עם תעודות... לירן שחק!!! נ.ב. אודליה... תפסיקי עם ה"מניאק" הזה בשביל שאני אענה לך... את יודעת שאני חולה עלייך וכשאני יכול - אני אפילו שולח הודעה... זה מלחיץ ששולחים לך "מניאקקקקק"... כאילו, אפשר לחשוב כבר מה עשית...

lir2004

New member
אופסי...

אוריאנוש... עשי לי טובה... שכחתי לשרשר... תעבירי את זה לאוף בשבילי... תודה, מאמי...

מניאקקקק

חחח כפרה עלייך אתה יודע שאני מתה עלייך! ותמיד כיף לי להטריד אותךך חח כפרה עלייך... וסוף סוף למדת להעריך את עצמך!! חוצמזה שאני חייבת ממך טובה.. אז דבר איתי..

1mayush

New member
../images/Emo41.gif מי בא לווליום כינרת 2007 ../images/Emo35.gif ../images/Emo179.gif

למעלה