1mayush

New member
חח נחמד מאוד (=

את והפוטושופ חברים מאוד טובים

orianush

New member
חח זה לא בפוטושופ

בתפוז אין כל כך מה לעשות עם הסמלים האלה..

אממ חזרתייי מטבריה

אתמול בלילה.. היה הכי כיף בארץ! חח אז מה קורה כאן? ולמה לא היה מפגש?!?!?!!!!!!!

saray 19

New member
אודליה טוב לראות פה גם אותך ..

הרבה זמן לא דיברנו .... מה קרה ? ? ? לאן נעלמת? ולמה את לא עונה לטלאפון ?

שריי

אני תמיד זמינה עם הפלא!! חוצמזה שאתמול הייתי בהלוויה... ואממ דברי איתי זכור לי שסיכמנו משהו לגבי מחר...

../images/Emo207.gif שאלון לאמצע החופש ולקראת סוף שנה...

שם: שם אמצעי : שם משפחה : מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך: מה הדבר שעושה אותך למאושר: מה אתה אוהב לעשות: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית?: אתה נאמן?: אתה אוהב ילדים?: אתה ותרן או עקשן: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: המרחק הפיזי כן קובע?: ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתן לו צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה קנאי?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: מתנשק עם עיניים עצומות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות: וסיכום קטן לקראת שנה: איך עברה השנה: איך הייתה מבחינת הלימודים: מה אתה מתכנן לשנה הבאה (רישיון,פסיכומטרי,או סתם בצפר והגשמת חלומות): וסתם בכללי להוסיף משהו?? :

חן 16H

New member
שינוי קטן במשחק

מוצגת שאלה ומי שמעוניין עונה כך נכיר יותר טוב אחד את שני . שאלה ראשונה: איזה מאכל את\ה הכי אוהבים לאכול\לבשל ?

רגעע חח חן שכחת את החוקים...

אז ככה למעלה יש את השאלון... אז חן התחילה עם השאלה הראשונה שכתובה בשאלון והשני צריך לענות על השאלה ששאלו ולשאול את הבא שאחריו את השאלה הבאה שבשאלון... מקוות שתשתפו פעולה..

1mayush

New member
../images/Emo26.gif

שם: מאיה שם אמצעי : אין (= שם משפחה : במילא ישתנה עוד שנה וחצי אז לא עקרוני. מין: נקבה
מזל: גדי ... ממממעעעאא... 10.1.91 מאכל אהוב: ממ.. המון (= שתייה מועדפת: מים \ תפוזים \ נסטי
.. לכו תבינו אותי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: חח מאוד
כל עוד זה בגבול הטעם הטוב כמה כריות: 1 חיות מחמד: 1.. כלבה.. בנובמבר שאחי יתגייס עוד אחת.. שלא ישעמם לי בבית. מכונית אידאלית: בשביל ההתחלה סיאט איביזה.. אבל עד שיהיה לי כסף לרכב יהיו אחרים טובים יותר מוזיקה: עברית ולועזית להקה אהובה: ממ .. וואלה אין להקה ספצ כמה אחים/אחיות יש לך: 2 מה הדבר שעושה אותך למאושר: ממ.. חבר שלי
.. הים .. הצלחה.. מלא דברים מה אתה אוהב לעשות: תחביב חדש-לבשל .. אבל לא יוצא הרבה מקומות בילוי מועדפים: קניון
אתה אוהב להיות בבית?: לפעמים אתה נאמן?: לרוב אתה אוהב ילדים?: כל עוד הם לא מעצבים.. מאוד! אתה ותרן או עקשן: באמצע אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אין לי שמץ המרחק הפיזי כן קובע?: לפעמים ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתן לו צ´אנס לכבוש את לבך?: לא !! דווקא היה אחד רוסי שסיים י"ב.. שברתי לו ת'לב מסכן. ניסה בדרכים לא טובות. איזה פתגם אומר לך הרבה?: יש הרבה
מה המשפט שמאפיין אותך?: לא'דעת אתה קנאי?: לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: \= החיים הטובים לדעתך: ללמוד קשה ולהצליח !! ואז שיהיה לך את הכסף לחיים הטובים.. לבנות בית היחסים עם ההורים טובים?: עם אמא כן *ברגע זה: לובש: מכנס קצר וחולצה V של גולף מוזיקה: אמיר פיי גוטמן חושב על: השאלון המחמד הזה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה חתולים/כלבים: כלבים! אוכל/ממתקים: אוכל *מה/מי היית רוצה? להרוג: המון אנשים .. לשמוע: את הים! להיות כמו: לא להיות כמו שום דבר! להיות אני! *האחרון סרט אחרון שראיתי: שרק 3 בקלונוע: למעלה בטלוויזיה: שרק 1 במחשב: step up מספר אחרון שחייגת: יש לי חיוג מהיר
דבר אחרון ששתית: אשכוליות .. ולפני שוקו במרינה הרצליה דבר אחרון שאכלת: טוסט במרינה פעם אחרונה שהתקלחת: אממ אתמול .. ובקרוב שוב פעם אחרונה שבכית: ביום חמישי בצהריים פעם אחרונה שחייכת: היום.. במרינה.. שתינוק של משפחה שהייתה ליד התחיל להסתכל עליי ולחייך חזרה פעם אחרונה שצחקת: ממש? לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: הים. *האם אתה: מעשן?: חס !!!! ישן עם חיות פרווה: אולי עם הכלבה .. וגם זה לא מנגן על כלי נגינה: נוט רואה בשוטרים חברים או אויבים: באמצע אוהב אלכוהול: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן !!! רוצה להצליח בהיי-טק מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: בדר"כ אוהב לטייל בגשם: ממש לאא ! אוהב ציניות: לא מתנשק עם עיניים עצומות: כה |מסמיק| שר במקלחת: חחח לא *האם יש לך: סודות: כן. פירסינג/קעקועים: ממש בסוף החודש-חינה חוויה אחרונה שחויית: הא? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: היי-טק .. מחשבים הדייט המושלם: להתנשק בשקיעה ביום האהבה שהיה
סרט אהוב: שרק הבן אדם הכי שנוא: כ"כ הרבה הדבר הכי קשור אלי: הכלבה שלי ואמא הכי שונא בעצמי: אממ.. קצת פנים.. ולא יזיק להוריד עוד קצת במשקל אוהב בעצמי: שיער? לפני המוות: לצרוח הכי חזק שאפשר מול הים וסיכום קטן לקראת שנה: איך עברה השנה:בסדר ..... איך הייתה מבחינת הלימודים: ככה מה אתה מתכנן לשנה הבאה (רישיון,פסיכומטרי,או סתם בצפר והגשמת חלומות): בי"ס .. וסתם בכללי להוסיף משהו?? : תשקיעוווו !!! ואל תעשנווו !! זה כ"כ לא !!! בת דוד של אמא שלי חולה בסרטן בגלל השיט הזה !!!... ואין לה הרבה זמן לחיות והיא רק בת 49

../images/Emo26.gif גם אני יענה ככה..

שם: אודליה שם אמצעי : עדיף שלא תדעו שם משפחה : סליס (וישתנה מאוווד בקרוב בעז"ה
) מין:נקבה
מזל: גדי.. 14.1.88 מאכל אהוב:יש המון.. חח אבל ניראה לי בעיקר אלפחורס.. שתייה מועדפת: אם זה רגילה אז קולה ונסטי ואם זה אלכוהולי אז "טקילה קוארבו גולד" - שליטהה! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: חח תלוי באיזה סיטואציה כמה כריות:1 חיות מחמד:אוגרים איפשהו ובקרוב כלבלב מכונית אידאלית: אממ אין לי מושג.. מוזיקה:ספרדית בעיקר להקה אהובה: mana כמה אחים/אחיות יש לך: 5 אחים 3 אחיות סה"כ: 8 מה הדבר שעושה אותך למאושר: חבר שלי בעיקר! ים או מעיין רגוע שהיה ליד הדירה הקודמת שלי מה אתה אוהב לעשות: הרבה דברים ובעיקר לישון! מקומות בילוי מועדפים: אני כבר לא כ"כ יוצאת אבל אם כן אז פאבים או ים אני כבר הזדקנתי... אני הולכת לדברים רגועים.. עוד מעט תרשמו אותי ל"אחוזת ראשונים".. אתה אוהב להיות בבית?: אממ תלוי חח אם זה בדירה שלי אז בטחח ואם זה בבית עם אמא שלי אז לא כ"כ.. זה נחמד כזה.. אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?: בטח! אתה ותרן או עקשן: באמצע חח עם חבר שלי אני לא מצליחה להיות עקשנית יותר מידי הוא וחברה שלי היחידים שאני לא מתעקשת איתם זה מחרפןן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, כבוד, ומשיכה המרחק הפיזי כן קובע?: לא (מניסיון! ) ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתן לו צ´אנס לכבוש את לבך?: לא ניראה לי... איזה פתגם אומר לך הרבה?: לאחר שאתה חולם על מה שאתה רוצה לעשות - תתעורר ותתחיל לעשות. מה המשפט שמאפיין אותך?:עדיף לנסות ולהצטער, מאשר להצטער שלא ניסית אתה קנאי?: לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מה שלא הורג מחשל!! החיים הטובים לדעתך: להיות עם החבר בשבת.. לבשל ביחד וסתם להתכרבל במיטה.. היחסים עם ההורים טובים?: בערך.. *ברגע זה: לובש: בייבי דול.. מוזיקה: yo te voy amar חושב על: החבר שאי שם.. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית הכי סבבה קפה/תה: קפה ושיהיה הפוך.. חתולים/כלבים: באופן שווה אוכל \ ממתקים: ממתקים.. *מה/מי היית רוצה? להרוג: הרבה.. לשמוע: את החבר שלי.. דיברתי איתו לא מזמן ועד מחר אני לא אדבר איתו
להיות כמו: אף אחד.. *האחרון סרט אחרון שראיתי: חושך - זה איזה סרט אימה.. בקלונוע: שודדי הקאריבים 3 בטלוויזיה: חושך.. במחשב: המגן- יוו איזה סרט יפה.. מספר אחרון שחייגת: לחבר.. דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: תפו"א פעם אחרונה שהתקלחת:בבוקר פעם אחרונה שבכית:ביום חמישי פעם אחרונה שחייכת: היום... פעם אחרונה שצחקת:גם.. הריח האחרון שהרחת:הבושם שלי *האם אתה: מעשן?: נרגילה כן.. ישן עם חיות פרווה: לא.. אני מדיפה את הדבר האמיתי נטול שיערות חח (החבר) מנגן על כלי נגינה: כבר לא.. אבל פעם גיטרה רואה בשוטרים חברים או אויבים: מניאקים.. אוהב אלכוהול: בטח חח אבל הרבה זמן לא שתיתי... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לא אני שונאת את זה מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לפעמים אוהב את הכתב יד שלך: לא כ"כ מאמין בשדים ורוחות:כן נותן אמון בקלות: תלוי למי.. אוהב לטייל בגשם:כןן אוהב ציניות: אני גם צינית לפעמים.. מתנשק עם עיניים עצומות: כן.. שר במקלחת: אם זה בתוספת מוזיקה אז כן.. *האם יש לך: סודות: לא פירסינג/קעקועים: נזם באף.. וקעקוע חינה.. אני לא תומכת בקעקועים אמיתיים.. חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: גננת הדייט המושלם: בבית עם החבר מבשלים קצת רואים איזה סרט לא צריך יותר מזה אולי איזה נרגילונת פה ושם חח סרט אהוב: אממ אין לי מושג.. הבן אדם הכי שנוא: משתדלת לא לשנוא אנשים הדבר הכי קשור אלי: אממ החבר ואחיינית שלי הכי שונא בעצמי: ------ אוהב בעצמי: אממ אממ עיניים?.. למרות שהייתי מעדיפה חום בהיר כמו איזה שועל לפני המוות: להגיד לכולם כמה אני אוהבת אותם וסיכום קטן לקראת שנה: איך עברה השנה: אחלה... אני כבר אזרחית חוקית למדינה סיימתי שירות עכשיו החיים האמיתיים אמא'לה.. איך הייתה מבחינת הלימודים: הלימודים היחידים שהיו לי זה היה קורס ברמנים וזה הייתה חוויה מה אתה מתכנן לשנה הבאה (רישיון,פסיכומטרי,או סתם בצפר והגשמת חלומות): אממ לעבוד אני הולכת להשכיר דירה מחודש הבא.. אממ פסיכומטרי ואולי רשיון וסתם בכללי להוסיף משהו?? : החיים יפים אז מחייכים! גם אם זה לא נראה שהחיים יפים ואנשים שלא אמורים למות מתים... (כןן גם אנשים בני 18 שרק רצו להתחיל ת'חיים שלהם ולהתחתן!! ועזבו את האחים וההורים עם החברה שנותרה עם ההבטחה להתחתן!!
) ... קיצר תסתכלו על החיובי בכל דבר.. ואלכוהול זה לא הפיתרון! לברוח מהמציאות לא נותן כלוםם פשוט תתמודדו עם זה..

moranush86

New member
יותר מדי דברים כאלה יש בזמן האחרון...

שם: מורן שם אמצעי : --- שם משפחה : גולן {כן כן חרוז}. מין: חייזר. מזל: טלה. מאכל אהוב: אממ... כל העל האש למניהם ופסטה. ושניצל. שתייה מועדפת: קולה ולימונדה. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: בטוב-טעם {כלומר בלי להגזים}. כמה כריות: בלי. חיות מחמד: הכלבה המהממת שלי, יש לי גם דגים ותוכי ואחותי גרה אצלינו עכשיו אז היא הביאה גם חתול ושרקן. מכונית אידאלית: אני מאוד אוהבת את הסובארו גראנדלאונה... חוץ מזה אני בעד כל מה שסוחב. מוזיקה: ישראלית ולועזית {כאילו יש משהו אחר}. להקה אהובה: סינרגיה. כמה אחים/אחיות יש לך: אחות אחת. מה הדבר שעושה אותך למאושר: חיים טובים: אהבה ענקית לתמיד, עבודה שאני אוהבת, משפחה מהממת, בריאות ואם אפשר הרבה כסף זה יהיה נחמד.. מה אתה אוהב לעשות: לצאת לבלות לשתות להיות עם חברים ולישון... מקומות בילוי מועדפים: דאנס קלאבים לרוב.. אתה אוהב להיות בבית?: אממ... 50-50 אתה נאמן?: כן. אתה אוהב ילדים?: בא לי בתקופות אבל לרוב כן. אתה ותרן או עקשן: עקשנית שזה מציק. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: חברות טובה, כנות ומשיכה. המרחק הפיזי כן קובע?: לא. ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתן לו צ´אנס לכבוש את לבך?: כן. ואל תגידו "תראו א הצקנית הזאת" כי זה כבר היה לי. פעמיים... איזה פתגם אומר לך הרבה?: פעם זה היה "לא משנה מה השאלה, אהבה היא התשובה" היום אני יודעת שזה לא ככה... מה המשפט שמאפיין אותך?: לא יודעת. אתה קנאי?: קצת.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "אההה טווווווווווב" וכשמשהו לא נראה לי "מה נשמע?!" החיים הטובים לדעתך: שאנטי באנטי על החופים בתאילנד {עוד 3 חודשים בעזרת ה'!!!}. החיים הטובים זה אושר. היחסים עם ההורים טובים?: עם אבא כן. עם אמא לא כ"כ. *ברגע זה: לובש: מכנס 3/4 וגופיית סבא. מוזיקה: הרעש של המזגן. חושב על: כמה שאלונים יש בזמן האחרון פה ועל תאילנד כי בדיוק היום סגרנו על מתי אנחנו טסים. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית במועדון. קפה/תה: תא. חתולים/כלבים: כלבים!! אוכל/ממתקים: אוכל. *מה/מי היית רוצה? להרוג: את נסראללה במוות קר וביסורים רבים. לשמוע: שירי נוסטלגיה עיבריים. להיות כמו: אני כשהייתי בת 16/17. *האחרון סרט אחרון שראיתי:"זוג משמיים".. בקלונוע: "אושן 13". בטלוויזיה: "המחסן של כאילו". במחשב: "יש לה ביצים". מספר אחרון שחייגת: חברה. דבר אחרון ששתית: שוקו חם. דבר אחרון שאכלת: משהו מוזר... פעם אחרונה שהתקלחת: מלפני 10 דקות... פעם אחרונה שבכית: מלפני חודש בדיוק בכי של עצבים. פעם אחרונה שחייכת: מלפני שעה בערך. פעם אחרונה שצחקת: מלפני שעה וחצי בערך. הריח האחרון שהרחת: סבון הרחצה. *האם אתה: מעשן?: כן. ישן עם חיות פרווה: לא אבל לפעמים הכלבה שלי ישנה איתי. מנגן על כלי נגינה: --- רואה בשוטרים חברים או אויבים: בזמן האחרון רואה אותם כמציקים. אוהב אלכוהול: כן. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא. מתכננת במכללה אבל לא אוניברסיטה. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא ממש. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן. אוהב את הכתב יד שלך: דיי... מאמין בשדים ורוחות: פעם הייתי מאמינה יותר. היום... כן מאמינה. נותן אמון בקלות: הייתי ככה ואני שמחה להגיד {!} שהיום פחות. אוהב לטייל בגשם: כן!!! איפה החורףףףף?????????????????? אוהב ציניות: מתה על ציניות. מתנשק עם עיניים עצומות: רק. שר במקלחת: לפעמים... *האם יש לך: סודות: לא הרבה... פירסינג/קעקועים: היה לי בגבה ומלפני 3 חודשים עשיתי קעקוע. חוויה אחרונה שחויית: ?? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הלוואי שהייתי יודעת. הדייט המושלם: כן זה קיטשי... לשבת לשתות בבית קפה על חוף הים ולעשות טיול לאורך החוף ולשבת קרוב לים {בערב כן לא בבוקר}. סרט אהוב: סרטים מצויירים ועדיף באגס באני. הבן אדם הכי שנוא: נסראללה. הדבר הכי קשור אלי: אולי אני מטומטמת אבל לא הבנתי את השאלה. הכי שונא בעצמי: --- אוהב בעצמי: עוד יותר ----------------------------- לפני המוות: מה זה נו אמת... וסיכום קטן לקראת שנה: איך עברה השנה: מהר ובבילבול. איך הייתה מבחינת הלימודים: --- מה אתה מתכנן לשנה הבאה (רישיון,פסיכומטרי,או סתם בצפר והגשמת חלומות): טיסה, קניית אוטו ולימודים. וסתם בכללי להוסיף משהו??: ד י ע ם ה ש א ל ו נ י ם ה ל ל ו ! ! ! * כוכבה מתגעגעים אליך!!!*

orianush

New member
גם אני...

שם: אוריאן שם אמצעי : אין.. שם משפחה : אדי מין: נקבה מזל: מאזניים מאכל אהוב: אין.. שתייה מועדפת: מים, נס קפה חח האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: חחח בעיקרון לא.. כמה כריות: ? חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: הונדה אקורד בצבע כחול כהה חחח בא לי על האוטו הזה מוזיקה: ישראלית, מזרחית להקה אהובה: אין כמה אחים/אחיות יש לך: אח ואחות מה הדבר שעושה אותך למאושר: שמי שמסביבי מאושרים מה אתה אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה בעיקר מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?: כן אתה ותרן או עקשן: שצריך להיות עקשנית אז עקשנית ושצריך לותר אז ותרנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמונה, הערכה ולא יודעת.. יש יותר מ-3 המרחק הפיזי כן קובע?: לפעמים כן ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתן לו צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה קנאי?: בכללי לא.. לפעמים כן חח מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: כן.. בסדר.. *ברגע זה: לובש: ג'ינס וגופיית סבאא מוזיקה: השיר החדש של הראל מויאל "באה אליי" שיר ממש יפה... חושב על: לא משנה.. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: קפה חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: זה היה ממש ממש מזמן לא זוכרת חח בטלוויזיה: לא יודעת איך קוראים לו במחשב: לא ראיתי מספר אחרון שחייגת: וואלה לא התקשרתי היום חח דבר אחרון ששתית: נס קפה דבר אחרון שאכלת: עוגיה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית:לפני כמה ימים פעם אחרונה שחייכת: לפני שנייה חח פעם אחרונה שצחקת: לפני כמה דקות הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי חח *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: חחח מי רואה אותם? סתם לא יודעת אוהב אלכוהול: כן, אין לי בעיה עם זה לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: אם הם לא נראים לי מוזר אז כן.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא ראיתי כוכב נופל.. אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: כן אוהב ציניות: כן חח מתנשק עם עיניים עצומות: כן שר במקלחת: לא חחח *האם יש לך: סודות: כן פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות: וסיכום קטן לקראת שנה: איך עברה השנה: מהר איך הייתה מבחינת הלימודים: בסדר.. קצת קשה מה אתה מתכנן לשנה הבאה (רישיון,פסיכומטרי,או סתם בצפר והגשמת חלומות): עכשיו אני לומדת פסיכומטרי, בעיקרון אני רוצה להוציא רשיון אז אם יהיה לי זמן.. ולהשקיע בבגרויות האחרונות שנשארו לי.. וסתם בכללי להוסיף משהו?? : כנסו לקומונה, זה חשוב!!

saray 19

New member
../images/Emo26.gif

שם:שרי שם אמצעי : - שם משפחה :לאנג מין:נקבה מזל:מאוזניים מאכל אהוב:טוסט שתייה מועדפת:קוקה קולה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:לא , אבל לצחוק אם אנשים כן! כמה כריות:3 חיות מחמד:כלבים,ארנבות מכונית אידאלית: - - - מוזיקה: ישראלית וספרדית להקה אהובה: - -- כמה אחים/אחיות יש לך: 8 מה הדבר שעושה אותך למאושר: לא יודעת... מה אתה אוהב לעשות: לישון,לשמוע מוזיקה ,לצאת אם חברים מקומות בילוי מועדפים:מועדונים,ברים אתה אוהב להיות בבית?:כן ולא תלוי במצ רוח אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?:מאוד אתה ותרן או עקשן: עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אהבה זה רגש שאי אפש להסביר לפי דעתי ...אז אני לא יכולה לענות על זה המרחק הפיזי כן קובע?:לא ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתן לו צ´אנס לכבוש את לבך?: לא..אבל אם הוא ממש נלחם אז אני יתחיל לחשוב על זה ... איזה פתגם אומר לך הרבה?: אלי,תן לי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם,אומץ לשנות את אשר ביכולתי. ואת התבונה להבחין בין השניים! מה המשפט שמאפיין אותך?: - - - אתה קנאי?: כן אבל לא מראה את זה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:1) על תשגעי אותי...! 2) לכי תשני תקשרי אליי שאת נרדמת 3) נשמה שלי החיים הטובים לדעתך: להיות אני ! היחסים עם ההורים טובים?: - - - *ברגע זה: לובש:גופית סבא ומכנס קצר מוזיקה: בוכה בלילות - יוסי אזולאי חושב על: מה אני יכתוב בשאלה הבאה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: קפה חתולים/כלבים: שניהם אוכל/ממתקים:אוכל *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: שיר שאני מנסה להשיג הרבה זמן ולא מצליחה להיות כמו: מי שאני רוצה להיות *האחרון סרט אחרון שראיתי: פשוט מאוהבת בקלונוע: הסודות בטלוויזיה: פשוט מאוהבת במחשב: - - - מספר אחרון שחייגת: ל*444 לבדוק מה היתרה שלי ... דבר אחרון ששתית: אייס קפה דבר אחרון שאכלת: אתמול ב9 בערב אוכל סיני פעם אחרונה שהתקלחת:לפני חצי שעה בערך פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת.. פעם אחרונה שחייכת: עכשיו פעם אחרונה שצחקת:אתמול בלילה הריח האחרון שהרחת: בושם שלי *האם אתה: מעשן?: כן ישן עם חיות פרווה: אם דובי .. זה נקרא? מנגן על כלי נגינה:לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: לא יודעת... אוהב אלכוהול: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:.לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין בשדים ורוחות:כן נותן אמון בקלות:לא אוהב לטייל בגשם:לא אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות:כן שר במקלחת:כן *האם יש לך: סודות: כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: - - - מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו - - - -: הדייט המושלם: - - - - סרט אהוב: - - - - הבן אדם הכי שנוא: - - - - הדבר הכי קשור אלי:אחותי הכי שונא בעצמי: שאני מתעצבנת מהר אוהב בעצמי:שאני עקשנית לפני המוות: - - - וסיכום קטן לקראת שנה: איך עברה השנה:הזוי,הרבה שינויים! איך הייתה מבחינת הלימודים: לא למדתי מה אתה מתכנן לשנה הבאה (רישיון,פסיכומטרי,או סתם בצפר והגשמת חלומות):רישיון והגשמת חלומות וסתם בכללי להוסיף משהו?? : שיהיה יום מושלם! ! ! !

חן 16H

New member
עונה:

שם: חן שם משפחה : תורג'מן מזל: בתולה מאכל אהוב: לזניה שתייה מועדפת: ספרייט מוזיקה: ים תיכוני כמה אחים/אחיות יש לך: שני אחים אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?: כן (כשהם ישנים סתם ) אתה ותרן או עקשן: תלוי אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: בעיקר על אמון, אהבת אמת ומסירות המרחק הפיזי כן קובע?: כן אתה קנאי?: תלוי החיים הטובים לדעתך: חופש היחסים עם ההורים טובים?: כן *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: נס קפה חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: לפגוש את הפוקרס במחשב: גארפילד 2 מספר אחרון שחייגת: פלאפון של אמא שלי דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת:לפני שעתיים *האם אתה: מעשן?:לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה:לא אוהב אלכוהול: לא מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:.לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא מאמין בשדים ורוחות:לא נותן אמון בקלות:לא *האם יש לך: סודות: כן פירסינג/קעקועים: לא הדייט המושלם: מול השקיעה הדבר הכי קשור אלי: המשפחה שלי וסיכום קטן לקראת שנה: איך עברה השנה: סבבה איך הייתה מבחינת הלימודים: כמעט טוב מאוד מה אתה מתכנן לשנה הבאה (רישיון,פסיכומטרי,או סתם בצפר והגשמת חלומות): רישיון ובצפר

למעלה