../images/Emo26.gif
שם: מאיה שם אמצעי : אין (= שם משפחה : במילא ישתנה עוד שנה וחצי אז לא עקרוני. מין: נקבה
מזל: גדי ... ממממעעעאא... 10.1.91 מאכל אהוב: ממ.. המון (= שתייה מועדפת: מים \ תפוזים \ נסטי
.. לכו תבינו אותי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: חח מאוד
כל עוד זה בגבול הטעם הטוב כמה כריות: 1 חיות מחמד: 1.. כלבה.. בנובמבר שאחי יתגייס עוד אחת.. שלא ישעמם לי בבית. מכונית אידאלית: בשביל ההתחלה סיאט איביזה.. אבל עד שיהיה לי כסף לרכב יהיו אחרים טובים יותר מוזיקה: עברית ולועזית להקה אהובה: ממ .. וואלה אין להקה ספצ כמה אחים/אחיות יש לך: 2 מה הדבר שעושה אותך למאושר: ממ.. חבר שלי
.. הים .. הצלחה.. מלא דברים מה אתה אוהב לעשות: תחביב חדש-לבשל .. אבל לא יוצא הרבה מקומות בילוי מועדפים: קניון
אתה אוהב להיות בבית?: לפעמים אתה נאמן?: לרוב אתה אוהב ילדים?: כל עוד הם לא מעצבים.. מאוד! אתה ותרן או עקשן: באמצע אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אין לי שמץ המרחק הפיזי כן קובע?: לפעמים ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתן לו צ´אנס לכבוש את לבך?: לא !! דווקא היה אחד רוסי שסיים י"ב.. שברתי לו ת'לב מסכן. ניסה בדרכים לא טובות. איזה פתגם אומר לך הרבה?: יש הרבה
מה המשפט שמאפיין אותך?: לא'דעת אתה קנאי?: לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: \= החיים הטובים לדעתך: ללמוד קשה ולהצליח !! ואז שיהיה לך את הכסף לחיים הטובים.. לבנות בית היחסים עם ההורים טובים?: עם אמא כן *ברגע זה: לובש: מכנס קצר וחולצה V של גולף מוזיקה: אמיר פיי גוטמן חושב על: השאלון המחמד הזה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה חתולים/כלבים: כלבים! אוכל/ממתקים: אוכל *מה/מי היית רוצה? להרוג: המון אנשים .. לשמוע: את הים! להיות כמו: לא להיות כמו שום דבר! להיות אני! *האחרון סרט אחרון שראיתי: שרק 3 בקלונוע: למעלה בטלוויזיה: שרק 1 במחשב: step up מספר אחרון שחייגת: יש לי חיוג מהיר
דבר אחרון ששתית: אשכוליות .. ולפני שוקו במרינה הרצליה דבר אחרון שאכלת: טוסט במרינה פעם אחרונה שהתקלחת: אממ אתמול .. ובקרוב שוב פעם אחרונה שבכית: ביום חמישי בצהריים פעם אחרונה שחייכת: היום.. במרינה.. שתינוק של משפחה שהייתה ליד התחיל להסתכל עליי ולחייך חזרה פעם אחרונה שצחקת: ממש? לא זוכרת הריח האחרון שהרחת: הים. *האם אתה: מעשן?: חס !!!! ישן עם חיות פרווה: אולי עם הכלבה .. וגם זה לא מנגן על כלי נגינה: נוט רואה בשוטרים חברים או אויבים: באמצע אוהב אלכוהול: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כן !!! רוצה להצליח בהיי-טק מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: בדר"כ אוהב לטייל בגשם: ממש לאא ! אוהב ציניות: לא מתנשק עם עיניים עצומות: כה |מסמיק| שר במקלחת: חחח לא *האם יש לך: סודות: כן. פירסינג/קעקועים: ממש בסוף החודש-חינה חוויה אחרונה שחויית: הא? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: היי-טק .. מחשבים הדייט המושלם: להתנשק בשקיעה ביום האהבה שהיה
סרט אהוב: שרק הבן אדם הכי שנוא: כ"כ הרבה הדבר הכי קשור אלי: הכלבה שלי ואמא הכי שונא בעצמי: אממ.. קצת פנים.. ולא יזיק להוריד עוד קצת במשקל אוהב בעצמי: שיער? לפני המוות: לצרוח הכי חזק שאפשר מול הים וסיכום קטן לקראת שנה: איך עברה השנה:בסדר ..... איך הייתה מבחינת הלימודים: ככה מה אתה מתכנן לשנה הבאה (רישיון,פסיכומטרי,או סתם בצפר והגשמת חלומות): בי"ס .. וסתם בכללי להוסיף משהו?? : תשקיעוווו !!! ואל תעשנווו !! זה כ"כ לא !!! בת דוד של אמא שלי חולה בסרטן בגלל השיט הזה !!!... ואין לה הרבה זמן לחיות והיא רק בת 49