../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

נגמרה תקופת המבחנים,איזו הקלה. D:: בנתיים אלה הציונים: ספרות 87 מתמטיקה 100 תקשורת 93 לשון 97 אני צריכה לקבל באנגלית,הסטוריה ומד"ח(עשיתי היום) .

3has3

New member
../images/Emo112.gif יפה!

אני עשיתי היום חוזר בגיאוגרפיה. המורה הזה שונא אותי. ואני אותו. זה מאוד הדדי
מורה מפגר. אני אפילו לא רוצה לפתח ציפיות

fat lip

New member
הלוואי עליי

אצלינו הלחץ בינתיים רק גובר=\ 75454545 מבחנים, ונכשלתי בכולם
היפ היפ הוריי.

../images/Emo220.gifגמני רוצה!!

אוקי, אני נטשתי כי אחותי בבית, אין לי מחשב בגללה.. רק רציתי לומר שעכשיו יש לי>< עד שהיא תחזור(עוד שעה בערך) והייתי אתמול בטיול חורף 2008 מהנוע"ל והיה ממש מגניבP:::: עשינו סיפור מסגרת על אוטובוס הקסמים ופאק היה מעולה!! נהנתי כ"כ.. וקבלנו חולצות והיום כולם באו איתם לבצפר(לא כולם,הרוב) וכזה אתה רואה מישהו עם חולצה כזאת ועושה לו "יאו,מאיפה החולצה הממש מגניבה/מכוערת הזאת!?" וזה ממש מצחיקXDDDDDDDDDDDDגג בקיצור.. שבוע טוב!

Rock Star Girl

New member
חדשה:]

היי אני ויקה ואני בת 14 וחציP: מקווה להשתלב בפורום:]]] אז תקבלו אותי? *פאפי פייס*

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo101.gif

אני טל, בת 13 וחצי מקריית שמונה :) דרך אגב, את יכולה לפתוח הודעה חדשה אם את רוצה.. לחדשים מותר
השתלבות נעימה

Rock Star Girl

New member
תודה:]

באתי לכתוב שפעם הבאה כשאני אצטרף אני אפתח הודעה חדשה אבל אז קלטתי שזה משפט מטומטם.

3has3

New member
../images/Emo112.gif ברוכה הבאה!

תהני
אני חנה
איזה כיף! שלושה חדשים ביומיים()*&^% בדיוק אתמול התחננתי להיכנס לפורום ולראות כל כך הראה אנשים חדשים D: *מאושרת אחרי חרא יום XD*

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo24.gif D:

אני כבר מחבבת אותך DDD:

DontWakeMeUp

New member
איזה ציונים../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

פשש יפה
כל פעם שמודיעים על מבחן אני: "יופי עוד דבר שאני יכולה להכשל בו" הציונים שלי כ"כ גרועים אמא
[לא כולם הרוב
] וחחח היום נשארתי עד ארבע [
] אז היה בבית ספר איזה ילד שניסה להדליק סיגריה עם המצית שלו ואז חברה שלי רואה שהוא לא מצליח להדליק אז היא שואלת אותו: היא: "רוצה אש?!" הוא: *חיוך גדול על הפנים* "כן" היא: "אין לי" חחחחחחחחחח היא הרגה אותי D: ואחרי זה יש לנו שיעור במחשבים אז איזה ילדה אמר לחבר שלו אידיסודה אז היא שאלה אותי מזה אז אמרתי לה שזה בוא לפה אז אחרי זה היא צועקת לאיזה מישהו אידיסודה חחחחחח אני אוהבת אותה

DontWakeMeUp

New member
*איזה ילד לא ילדה../images/Emo122.gif

והיא שאלה אותי מזה זו חברה שלי, טוב נו הבנתי את עצמי

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDD

אני בטוחה שהציונים שלך לא כל כך גרועים

3has3

New member
../images/Emo112.gif תזכורות ../images/Emo41.gif

מי שזכתה בזהה את השיר בפעם הקודמת [נראה לי אביב D: תקנו אותי אם אני טועה D:] צריכה לפתוח את הפינה ביום שבת הזה. עברו שבועיים
D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאכן, אני../images/Emo9.gif

ז"א יום שבת שיבוא [עוד 5 ימים] לפתוח את הפינה?

למעלה