../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

תגידו, גם לכם המסנג'ר התפגר לגמריי? אתמול והיום בבוקר הוא לא שלח לי הודעות ואני לא קיבלתי הודעות, ועכשיו, הוא בכלל לא נכנס לחשבון שלי!!!!

ה אורחת

New member
נצל"ש נצל"ש נצל"ש???????

תגידו, חברה שלי קראה לי כתבה שהייתה על "לחם" בראש 1 משו שהוא החליט באופן ספונטני להשתתף במערכון של איזה תוכנית "בלו קולר" אולי? ולפי מה שהיה כתוב, אחת המשתתפות אמרה שהקטע היה שלאורך המערכון קרעו מבראד את הבגדים...... O_O ממה שהבנתי היא אמרה משו בסגנון: אני הייתי אחראית לקרוע תמכנסיים".... "זה היה כל כך מהר, מזל שזה מתועד בוידאו".... בקיצור, אני רוצה לדעת על מה מדובר!!!!!!! O_O ולנסות להשיג תמונות או אפילו לראות תקטע באינטרנט, אם מישהי יודעת על כך משו, Pleeease let me know!!!!!!!!!!!! O_O

הנה הכתבה מראש 1../images/Emo26.gif

טוב רציתי להביא את הכתבה עוד לפני זה רק שחכתי ממנה, אז הנה הכתבה: "בראד פיט הופיע בתוכנית קומית בטלוויזיה וסיים אותה כשבגדיו קרועים. כוכב "טרויה" שהה באולפני "סנטר" שבהוליווד בזמן צילומי הסרט "אדון וגברת סמית". במקום צולמה גם תוכנית אילתורים "בלו קולאר", ופיט החליט בספונתניות להופיע בה. בין המערכונים בתוכנית היה גם אחד בו נקראו מהכוכב הלוהט במיוחד הבגדים. איידה פילד, משחקניות הסידרה, מספרת:" בסצנה אנחנו למעשה קוראים ממנו את הבגדים. אי הייתי אחראית על המיכנסיים. זה היה כל כך מהר, כאילו זה מעולם לא קרה". מזל שהמצלמות תיעדו." חחח אולי למישהו איך שהוא יש סרטון של זה או יודע איך להיכנס לסירטון של זה
...

ה אורחת

New member
זה גם מה שאני מחפשת,

את הסרטון! אבל בטח עוד כמה זמן זה יפורסם באתרים

למעלה