A aMiRi GiRl New member 15/10/04 #2 חחחחחחחחחחח.... יפה לאללה ! את מי אמיר מחזיק שמה..? מי התינוק/ת ? כ"כ מתאים לו ילדים !! אני רואה שגם ינאי מככב שמה....חחח מה זה המסיבת פרידה שמה...? של מרי לו.. .
חחחחחחחחחחח.... יפה לאללה ! את מי אמיר מחזיק שמה..? מי התינוק/ת ? כ"כ מתאים לו ילדים !! אני רואה שגם ינאי מככב שמה....חחח מה זה המסיבת פרידה שמה...? של מרי לו.. .
M M i R i L e New member 15/10/04 #3 תשובות חח אמממ אמיר מחזיק איזה ילדה של מישהי שעבדה איתו או משהו כזה.. ינאי אכן מככב יפיוף! חח המסיבת פרידה שם, זה המסיבת פרידה לפני שהם טסו לארה"ב+חגיגית 300 הצגות. איזה אקשיין הלך שם חחח
תשובות חח אמממ אמיר מחזיק איזה ילדה של מישהי שעבדה איתו או משהו כזה.. ינאי אכן מככב יפיוף! חח המסיבת פרידה שם, זה המסיבת פרידה לפני שהם טסו לארה"ב+חגיגית 300 הצגות. איזה אקשיין הלך שם חחח
A aMiRi GiRl New member 15/10/04 #7 חחחחח כיף לך שהגעת לשם ! הלוואי עליי להגיע למסיבת הזו...חח אבל זה מעל גיל 18 ... חחח
A aMiRi GiRl New member 16/10/04 #13 אז איך הגעת לשמה?! חחחחחחחח.. הלוווואייייי עלייייייי !!! טוב נו... VIP.... אני מנחשת... כמו כל כרטיס לכל הופעה שאת מקבלת....חחחח כיייייף לך !
אז איך הגעת לשמה?! חחחחחחחח.. הלוווואייייי עלייייייי !!! טוב נו... VIP.... אני מנחשת... כמו כל כרטיס לכל הופעה שאת מקבלת....חחחח כיייייף לך !
Z zionyeo New member 16/10/04 #9 הההאאאאאאא גמני שם עם ברק ברוגז שלא שמת את הפספורט של כולנווווווו או תמונה אחת שלי ושלך שהצטלמנו על האופנוע של אסי
הההאאאאאאא גמני שם עם ברק ברוגז שלא שמת את הפספורט של כולנווווווו או תמונה אחת שלי ושלך שהצטלמנו על האופנוע של אסי
M M i R i L e New member 16/10/04 #11 אתה מזהההה חצופה חחח קודם כל יש אותך כמה פעמים ושנית התמונות פספורט במקום אחר על דאגה לא מספיק לך שמיסגרתי ושמתי?? חחח
אתה מזהההה חצופה חחח קודם כל יש אותך כמה פעמים ושנית התמונות פספורט במקום אחר על דאגה לא מספיק לך שמיסגרתי ושמתי?? חחח