מאיזו עיר אתם כן גם בעיר הנמצאת מעבר לים שם במרחקים
כ כרוני New member 2/3/07 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מאיזו עיר אתם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כן גם בעיר הנמצאת מעבר לים שם במרחקים
../images/Emo32.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מאיזו עיר אתם ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כן גם בעיר הנמצאת מעבר לים שם במרחקים
R rosedal New member 3/3/07 #5 עיר ה../images/Emo72.gif ירושלים. כרוני אני רואה אתה מפעיל את הפורום , קבל ח"ח!!
כ כרוני New member 3/3/07 #6 התכוונת עיר ה-../images/Emo197.gif לגבי ההפעלות....מנהלי הפורום לא בעד הפעלה אקטיבית (הם טובים בצנזור) אז..... ואני גם כל היום מול המחשב (מבחנים) [כשאני חושב על זה, גם כל הליילה מול המחשב.... ]
התכוונת עיר ה-../images/Emo197.gif לגבי ההפעלות....מנהלי הפורום לא בעד הפעלה אקטיבית (הם טובים בצנזור) אז..... ואני גם כל היום מול המחשב (מבחנים) [כשאני חושב על זה, גם כל הליילה מול המחשב.... ]
M MiAdi New member 3/3/07 #10 ../images/Emo6.gif נחמד... עשינו החלפה? ../images/Emo8.gif איפה את גרה בבאר-שבע? הרבה זמן?
א אלון 58 New member 4/3/07 #11 ברוכה השבה לפורום../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif..., והפעם מערד,"50 מטר" ממני.