חדשים

שוקו BOY

New member
סדרה אחלה! ../images/Emo98.gif

אהבתי את הסדרה "פליסיטי" עוד שהייתה משודרת בערוץ 2 ואני חייב לציין שזוהי סדרה באמת אחלה והשחקנים משחקים בה מאוד יפה ובמקצוענות וכמובן יש בסדרה הזאת מה שועובר על הצעיריים בחיי היום יום וכולם יכולים להזדהות עם סדרה זו אני ממליץ בחום לכולם לצפות...

michalQ

New member
היי! חדשה.

אני לא ראיתי אף פעם פליסיטי לפני. עד שזה חזר לערוץ 3 אז סתם יצא שראיתי את הפרק הראשון ומאז אני לא מפספסת. תוכנית יפה.

axnholic

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifחדשים../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים לפורום "סדרות הרכש של HOT3". אנא הדקו את חגורות הבטיחות, קראו את חוקי הפורום ותהנו. שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ונעים.

AlonCFC

New member
האם יביאו להוט עוד סדרות חדשות?

היי אני גם די חדש בפורום... ואני רק רוצה להגיד שההקמה של הוט זה הדבר הטוב ביותר שקרה לטלוויזיה בארץ אפילו יותר מערוץ 10... הוט הביאה אלינו הרבה סדרות מעולות ויש לי כמה שאלות לגבי מספר סדרות: האם יגיעו להוט עוד סדרות חדשות? ומה לגבי מלאך שחור? האם יצאה לסדרה עונה שלישית? וגם אני מצטרף לשאלה על העונה הרביעית של החצי האפל... האם היא תגיע להוט3?

axnholic

New member
שלום.

הערוץ מנסה להביא תוכניות חדשות כל הזמן. כדי להיות מעודכן בתוכניות החדשות שיצאו, אתה מוזמן להיכנס לפורום, להיכנס לאתר של HOT3 או להסתכל בפורומים האינסופיים של הוט
. אם אני לא טועה, העונה ה-3 של "מלאך שחר" שודרה כבר בערוץ 3, לא? לגבי החצי האפל- התשובה בקרוב.

AlonCFC

New member
העונה ה3 לא שודרה

בהוט 3 שידרו את שתי העונות הראשונות של מלאך שחור... אני שואל אם יצאה לסדרה גם עונה 3 ומתכוונים להביא אותה להוט3..? או שג'סיקה אלבה המצוינת פרשה מהסדרה ועברה לקריירה קולנועית?

למעלה