ספיישל פורקיופיין טרי

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifספיישל פורקיופיין טרי../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif

17/05/07 באלטרנטיב (המוסד רחוב הרב ש"ך 12 ת"א) לרגל צאת אלבומם החדש ערב Porcupine Tree ברחבה המרכזית לכבוד הערב - יוגרלו חמישה עותקים מהאלבום החדש Fear of a blank planet מתנת התו השמיני רחבה אלטרנטיבית Porcupine Tree Alternative, Rock, Grunge דרור טייכר שחר שפירא רחבת ניו מטאל Funk Metal, Hardcore, Metalcore, EMO קימל גל ודוריס רחבת מטאל .Heavy, Thrash, Power, Death, Brutal, Black, Doom, Goth etc. הדס טל ניסן וחן סאדוס רחבה בריטית BritRock, BritPop, Indie & MTV2 DPS שי צפריר
אלכוהול (בירות, וודקה תפוזים, טקילות) ושתיה קלה חינם
פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד
לפרטים והנחות לפנות ב msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

handlessman

New member
פייייי!!!! מישהו הולך????

אני מת ללכת, אבל דווקא עכשיו המגן המזדיין הזה בהיסטוריה...

handlessman

New member
אה, וכמו שקורה תמיד...

לא שמים לב לשורות הקטנות. +18... בבעע

Apoca1ypse

New member
=(

היה דווקא מתאים, אחרי המגן המזדיין במתמטיקה (מחר)...חבל שהגיל כל כך משנה אם רק ילדים הם נמנעים מלהכניס

רק אני חושב שלמוזיקה צריך להקשיב

ולא "לחגוג אותה" עם משקאות? בפרט המוזיקה של פורקיופיין. אבל זה רק אני

handlessman

New member
דברים מסויימים...

דווקא לפי מה ששמעתי עד עכשיו על חלק מהשירים באלבום, נראה לי שזה דווקא מתאים להתקרחן איתו. בכל מקרה, טוב לדעת שיש עוד אנשים בארץ ששומעים פורקיופיין ושהם לא בפורום הזה, ובמידה כזאת שמישהו אירגן כזה דבר כשהוא מסתמך על זה שכנראה יבואו הרבה אנשים =)

LightbuIb sun

New member
בד"כ לא,

אבל עם פורקיופיין אתה צודק. אני ממש אוהב לקפוץ וממש להרגיש את המוזיקה, אבל במקרה של פורקיופיין.....לא יודע, אני לא רואה את עצמי רוקד לצלילי my ashes.

Apoca1ypse

New member
Sleep together יכול להסתדר עם זה...

גם הסולו בסיום של way out, אולי גם החלק הברוטאלי באנסתטייז אבל בלאקסט אייז הכי מתאים :) אין מצב שלא ישימו אותו שם ככה

Apoca1ypse

New member
נצל"ש אופת'- פיטר לינדרגן עזב את הלהקה

תקופה לא קלה עוברת על הלהקה לאחר שלופז המתופף עזב (בסיום ההקלטות של ghosh reveries) הגיטריסט החליט גם על פרישה מהלהקה החלטה לא קלה אחרי 16 שנה באופת'.... אבל זה לטובתו, פרטים באתר הרשמי opeth.com הגיטריסט של ארץ' אנמי (arch Enemy שידועים פחות או יותר בגלל אנג'לה גוסו הסולנית בעלת הגראולים שעוברים דרך המעיים) פרדריק אקסון (אקסרנוט, אקסון, מה קורה להם?) ימלא את מקומו קשה לי להאמין שהם יתעלו על עצמם באלבום הבא שאמור לצאת בעוד כשנה

handlessman

New member
?????

לא הבנתי מה הבעיה... מביע דעה וכותב, ממתי זה אסור? מילא היית אומר את זה על משהו אחר

LightbuIb sun

New member
תקופה נוראית בשביל אופת'

אני וחבר הלכנו אתמול במיוחד בשחור לבית הספר בגלל זה. (טוב, הוא תמיד בשחור. אני הלכתי במיוחד בגלל זה בשחור).

Benn Is Kane

New member
../images/Emo7.gif

הלהקה הזו מתפרקת.... נקווה שנראה משהו מעניין מהם באלבום הבא, או שפשוט מיקאל יתחיל כבר את הפרויקט עם סטיבן ופורטנוי...

../images/Emo207.gif-לבחור דיסק של פורקיופיין

טוב,אז יש לי את In Absentia והוא פשוט מעולה. פשוט גרם לי להתאהב בלהקה. יצא לי לשמוע אותם אחרי ההופעה של בלאקפילד בירושלים,התלהבתי מסטיבן והלכתי לקנות את הדיסק הזה בהמלצת אח שלי. השבוע קנו לי את Deadwing ולפי הביקורות שקראתי עליו החזרתי אותו,אבל אני עדין רוצה דיסק אחר שלהם. יש לכם אולי על מה להמליץ לי? יותר לכיוון הסגנון של in absentia...? תודה

handlessman

New member
ככה...

In Absentia הוא באמת בין ההכי טובים של פורקיופיין לדעתי... הוא מסמן תחילה של תקופה "רועשת יותר", ז'תומרת התחלה של התנתקות מהמלנכוליות של פורקיופיין, אבל לא לגמרי, אפשר לראות באלבום Deadwing שירים שקטים ביותר כמו Lazarus, שחוץ ממנו יש ב-Deadwing דווקא הרבה קטעים שהם כן בסגנון של In Absentia, ולדעתי אפילו שדרוג שלהם... לא יודע איזה ביקורות גרועות קראת בדיוק על האלבום הזה. אם אהבת את In Absentia, אני אומר שתקחי בחזרה את Deadwing, או שעדיף שתקני את האלבום החדש, Fear of a Blank Planet, שגם הוא משלב אלמנטים רועשים ששאולים ממטאל עם אלמנטים שקטים ומלנכוליים כמסורת פורקיופיין... אפילו שאני בעצמי עוד לא קניתי אותו, אני ממליץ לך שתקני את FOABP כי הוא בעצם הכיוון שכנראה אליו ממשיכה הלהקה כעת, וכדאי ש"תתרגלי"... זהו.

Apoca1ypse

New member
להחזיר את דדווינג? חילול השם

הוא שווה לאין אבסנטיה לדעתי, חבל על כל שניה שאת לא שומעת אותו -.-

Musedol

New member
לדעתי את עושה טעות.

להחזיר את דדווינג? טעות גדולה אפילו. דדווינג ואין אבסנטיה לדעתי שני האלבומים שאני אישית הכי התחברתי אליהם.. אבל נו טוב, תעשי מה בראש שלך

למעלה