שרשור היכרות

LeeCooper69

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif שרשור היכרות../images/Emo26.gif

(אני אמור להיות במד"א וממש ממש ממש משעמם לי בבית
) אז ככה- כל אחד כותב כמה פרטים על עצמו, ואפשר גם לצרף תמונה. אז ככה: אני לי, בן 15 מאופקים. אייסיקיו 170600744 מסנג'ר [email protected] תמונות שלי ב http://www.VampireFlame.com/photos/me

עינת

New member
למה ../images/Emo32.gif?

זה נחמד מאוד... ואולי אפשר אפילו להרחיב ת'היכרות? הולכת לחשוב על שאלות
ובינתיים זה שקוראים לי עינת ואני בת 41 אמא לשלושה אפרוחים אתם כבר יודעים (שאחת מהן כותבת כאן בפורום) חוץ מזה אני גם הבת של אבא שלי (שגם הוא חוטא בכתיבה כאן) אין לי איציק (איי סי קיו) והמסנג'ר כל הזמן סגור תמונה??? אמממממ צרכה לחשוב על זה
ואתה לי חתיך אמיתי

טוב אז כך

שמי עליזה אני בת 43 יש לי חמישה ילדים מאומצים, ואני סבתא לשני נכדים, הנכדה בת 4 ,ונכד בין 2 חודשים, בן חייל בן 21, בן בן 16 ושתי בנות תאומות בנות 13

s h o o s h a

New member
ועכשיו תורי

שמי שושה בת 40 אמא לארבעה מופלאים בן חייל ושלוש בנות ותמונה? למה לא התמונה צולמה לפני "זמן מה" והריני לפניכם

LeeCooper69

New member
../images/Emo6.gif

שונא להתרברב (בעצם לא
) אבל הלוואי והייתי מקבל שקל על כל פעם ששמעתי את זה. והלוואי שהייתי מקבל שקל על כל פעם שהיו אומרים לי "אתה גונב לנו את כל החתיכים"

jessy19

New member
תורי!

שמי הוא שירי, בת 20 כמעט מאיזור השרון. חיילת בצה"ל, משקית חינוך ופקידה. מה עוד? אוהבת לשיר, לומדת פיתוח קול, משתחררת עוד 10 חודשים ונהנית מהפורומים של תפוז בזמן הפנוי שיש (והוא לא הרבה!).

faith2

New member
אני אני אני../images/Emo9.gif

רותם מבית שמש בת 18 פחות חודשיים
איך עובר הזמן מהר! אני היום מקווה להוריד מסנג'ר

faith2

New member
אופס נוסיף עוד

תלמידת תיכון שנה אחרונה.... אפרוח להורים מקסימים
וכלבה לאחות גדולה

אילילי

New member
אפשר להצטרף??

נעים מאוד... אני אילי...בת 35, אמא לשלושה ילדים נפלאים. תאומות בנות 12.5 ונסיך בן 6.5. מקטרת הרבה יותר על אמא שלי מאשר על הילדים שלי (נראה לי טבעי...) מה עוד...???

עינת

New member
ברוכה הבאה אילי ../images/Emo140.gif

ואת מוזמנת לקטר על ההורים על הילדים מה שבא לך הרי אחד ה"יתרונות" שלנו היום זה שאנחנו גם וגם

NoFi M

New member
אני! ../images/Emo26.gif ../images/Emo15.gif

אמממ.... אני נופר, בת 14 מ.... אי שם בצפון, חור נידח בצפון... אייסיקיו- 155496440 מסנג'ר- [email protected]

תימולש

New member
היי,אני כאן מידי פעם

קוראים לי שלומית,אני בת 27 אמא ל2 בנות מדהימות,גרה בדרום הארץ קצת לפנייך לי. וגם אני גם מצטרפת למחמאות עלייך!אתה נראה
!

LeeCooper69

New member
קצת לפנ י זה...../images/Emo35.gif

פטיש, מסלול, רנן, פדויים, אורים
(עוד יתברר שאנחנו מכירים
) הממ.. תודנ על המחמאות

למעלה