millllley

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif

צריך
, בכל פורום / קומונה .. אם כבר מדברים, אני רוצה להזמין אתכם לקומונה שלי ושל Noa1024 (נראלי שזה המספר שלה) - שורדי השיעמום. קומונה מצליחה מאוד, וכיפית מאוד.. שווה כניסה, אני ממליצה

מעולה שפתחת, כל הכבוד../images/Emo14.gif

כל מי שרוצה ושרואה שאין אחד פתוח יכול לפתוח, זה מעולה!

santal

New member
תגידו,

זה נכון שמיילי וג'ייק [קודי] היו ביחד במציאות? שמעתי שכן... אבל נפרדו. דרך אגב קודי הוא בן 18, ככה שזה קצת לא היגיוני.

../images/Emo207.gifהוספתי תמונות לאלבומים../images/Emo14.gif

במיוחד לאלבום כללי, תהנו:)

ורד8446282

New member
שמות הפרקים של העונה השנייה(למי שרוצה לדעת)

אז ככה לעונה השנייה של האנה מונטנה יש רק 18 פרקים, נראה לי שכבר נגמרו הצילומים, תירגמתי את הפרקים לעברית רק לא מצאתי תרגום ל-13 (תסלחו לי) 1. סוד שמתגלה, חייבת לשמור שלא יספרו. 2. אזיקים ישמרו עלינו יחד. 3. את יותר מידי נשית בשבילי. 4. לטוס לאירופה? קודם תילמדי!. 5. שמי האנה, שמעתם?. 6. בריתוק! תלמדו להסתדר!. 7. החבר של חברתי הטובה. 8. קח את העבודה ותאהב אותה. 9. הכנות בין חברים- חלק א'. 10. הכנות בן חברים- חלק ב'. 11. הולכת משינה ואומרת את האמת. 12. כשאתה מבקש להיות רק האנה. 13. ..... 14. שיר הנשמע רע. 15. לכולם הייתה מריבה עם החבר הכי טוב שלו. 16. אני ומר ג'ונאס. 17. דלוק על אמא של לילי 18. הריב על האנה

Sweet Dark Life

New member
תודה

את יכולה בבקשה לרשום את שמות הפרקים באנגלית? אפשר רק מפרק 15 ...

santal

New member
../images/Emo45.gif ואם אפשר...

את כל הפרקים באנגלית, לא רק מפרק 15

ורד8446282

New member
איזה באסה, האתר שהיה כתוב בו את שמות הפרקים..

מחק אותו
זה ממש מבאס
אבל אתם יכולות לקחת את שמות הפרקים להיכנס למורפיקס ולחפש תרגום, למרות שאני ממליצה לראות כשזה יגיע כי אז יש גם תרגום במסך ובלי זה לא תמיד שווה

ורד8446282

New member
ואם כבר אז אפשר...

לשלוח לערוץ הילדים הודעה וללחוץ עליהם שיביאו את העונה השנייה ישר אחרי שייגמרו השידורים החוזרים כי לפי דעתי הסיכוי שזה יקרה מאוד קלוש עובדה אני ראיתי זאק וקודי עונה שנייה באמריקה בשנה שעברה! ככה שאולי יביאו את העונה השנייה של האנה מונטנה רק בחופש הבא אה ואם אתם רוצים לדעת לא סיפרתי אבל הייתי במופע של האנה מונטנה בחופש שעבר בבוסטון, בני דודים שלי חולים עליה, אני חייבת להגיד שהרבה יותר כיף לראות אותה במציאות מאשר בטלוויזיה חח

santal

New member
חח מגניב לך!

ומה חשבת עליה אז? והיא הופיעה עם השירים של העונה הראשונה?

ורד8446282

New member
היא הייתה נורא מגניבה, אבל שכחתי ממנה עד ש...

הסדרה הגיעה לישראל... קטע לא?

santal

New member
חח כן,

עדיין זה חוויה להיות בהופעה שלה, אפילו אם רק שנה אחרי מתחילים לאהוב אותה באמת

Sweet Dark Life

New member
באסה :/

יש מצב שאת זוכרת איך קוראים לחלק מהפרקים באנגלית? (ממש ממש חשוב לי מפרק 15)

למעלה