efroch99

New member
איום ונורא

אף פעם לא אהבתי את סמדר שיר הזאת. אישה טיפשה!!! איזה נזק.

magicgirl1983

New member
כבר נוכחתי

שמילים זה דבר חזק... אתה עלול לעשות נזק נוראי לילד כשאתה מלמד אותו דבר שכזה. מזעזע ועצוב..

isola bella

New member
קראתי, התחלחלתי

ולא יכולתי להמשיך לקרוא את הכתבה. לא רק כי מדובר בסמדר שיר כותבת/יוצרת/סופרת (?) מפורסמת שבגלל פירסומה יש לה יותר השפעה על עיצוב דעות מאשר לאדם שאינו מפורסם, אלא כי את מה שהיא כותבת,(אם הבנתי נכון),מתכוונים להתחיל להנחיל בבתי ספר כבר בגילאי בית ספר יסודי (כיתות ב',ג'). אם אפשר להתחיל כבר מגיל צעיר לחנך לאי סובלנות ואי קבלה של אנשים מכל מיני סוגים באשר הם אז למה לחכות עד גיל כה מאוחר ולא להתחיל כבר מהגן??? איזולה בלה

I s t a r

New member
אני תמהה...

מה היה קורה אילו במקום המילה "שמנה" היא הייתה כותבת "שחור" או "לסבית" או אפילו "יהודייה" רחמנא ליצלן. מדובר בגזענות פושעת ממדרגה ראשונה,זה מחריד לחשוב שבכלל מותר להוציא ספר כזה במדינה שאמורה (ואני מדגישה:אמורה) להיות מדינה מתוקנת. חייבים להרים כל צעקה ולגנוז את החומר הזה כלעומת שבא,אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לילדים שמנמנים בכיתה בעת קריאת ספר כזה, פשוט הטפה לגזענות בלי שום בושה!!!!

Anathema Device

New member
מביאה את תוכנה של אחת התגובות

אם הספר הזה דוחה גם בעיניכם, אנא הביעו את שאט הנפש שלכם באחת מהכתובות הבאות: האתר של סמדר שיר: http://uri.webpoint.co.il/smadar-shir/contactmm.asp הוצאת ידיעות אחרונות (מזכירת המערכת): [email protected] ואני, אני עדיין
. אולי עוד כמה שעות אני אצליח להגיד משהו יותר אינטלגנטי מבעעע.

magicgirl1983

New member
בפורום אחר רוצים לתבוע אותה

בפורום שמנות ויפות אם אני לא טועה... אז אולי תצטרפו לזה במקום סתם לכתוב לה תגובות ניזעמות שלא יקראו במילא? אני לא הולכת להיאבק על דבר שכזה בצורה משפטית...

למעלה